Şimdi Ara

HUAWEI 2019 Yıllık Raporu Yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HUAWEI 2019 Yıllık Raporu Yayınladı


    ABD hükümetinin Google ile sorunları olduğu ABD ile ilgili olaylara baktığımızda HUAWEI için kolay bir yıl değildi . Buna ek olarak, kurumsal segmentte elbette HUAWEI'nin ağ sağlayıcılarının çekirdek ağlarından giderek daha fazla yasaklandığı ve bazı ülkelerde bile tam bir dışlama olduğu noktası vardı.

    Tüm bu tutarsızlıklara rağmen, HUAWEI 2019'da inanılmaz bir yıl geçirdi. Yıllık satışlar yıllık%19.1 artışla 858.8 milyar CNY (123 milyar $) oldu. Bu, 62.7 milyar CNY (9 milyar $) net kar anlamına geliyor. İnovasyon ve araştırma sırasında HUAWEI, 2019 yıllık cirosunun% 15,3'ünü kalkınmaya yatırdı. Rakamlarla, 131.7 milyar CNY'den (18.9 milyar $) bahsediyoruz. HUAWEI 2019'da araştırmalara 600 milyar CNY'den (86 milyar ABD Doları) fazla yatırım yaptı.

    HUAWEI 2019 Yıllık Raporu Yayınladı


    Eric Xu, Huawei CEO; 2019, Huawei için olağanüstü bir yıldı . T, ekibimiz müşterilerimiz için en iyisini yapmaya devam edecektir. Dünyadaki ortaklarımızın yanı sıra saygılarını ve güvenlerini kazanmak için çok çalıştık. İşimiz sağlam.

    Her halükarda, 2019'daki odak noktası, HUAWEI'nin doğal olarak önde gelen şirketlerden biri olarak istediği 5G teknolojisinin lansmanıydı. Örneğin, HUAWEI, 5G'nin ticari kullanımını teşvik etmesi gereken dünya çapında ağ operatörleriyle 5G ortak inovasyon merkezleri kurdu.

    Baz istasyonu çözümü ile HUAWEI, ağ kapsama alanı sorununu başarılı bir şekilde çözmeyi başardı. 50'den fazla ülke ve bölge Huawei teknolojsini zaten kullanıyor ve HUAWEI uzak bölgelerde yaklaşık 40 milyon insana hizmet vermektedir. Taşıyıcı büyümesi yıllık% 3.8 artışla 296.7 milyar CNY'ye (42.5 milyar $) yükseldi.

    HUAWEI 2019 Yıllık Raporu Yayınladı


    700'den fazla şehir ve dünyadaki Fortune Global 500 şirketlerinden 228'i stratejik ortak olarak Huawei en iyi konumda.

    Yıllık rapor özellikle tüketiciler için memnuniyet verici 2019 yılında dünya çapında 240 milyon akıllı telefon sevk edildi. Ayrıca akıllı telefonların, tabletlerin, giyilebilir cihazların ve diğer HUAWEI ürünlerinin kullanımını standartlaştırmayı amaçlayan kesintisiz AI yaşam ekosistemi geliştirmesinde başka ilerlemeler de bulunuyor.

    Bu alandaki en büyük gelişmelerden biri HUAWEI Mobil Servisleridir (HMS) . Buradaki gelir, bir önceki yıla göre % 34.0 artışla 467.3 milyar CNY (66.9 milyar $) oldu.

    HUAWEI 2019 Yıllık Raporu Yayınladı


    Eric Xu, Huawei; Ürün ve hizmetlerimizin rekabet gücünü artırmaya, açık inovasyonu teşvik etmeye ve müşterilerimiz ve bir bütün olarak toplum için daha fazla değer yaratmaya devam etmeliyiz. Endüstrilerin dijital ve akıllı dönüşümlerinden doğan tarihsel fırsatlardan yararlanmanın ve uzun vadede sağlam büyümeyi sürdürmenin tek yolu budur.

    HUAWEI 2019 Yıllık Raporu Yayınladı




    Kaynak: Huawei Community







  • adamlar işin hakkını veriyor hakkının karşılıgını da alıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.