Şimdi Ara

HTML WEB SİTESİNE PHP MAİL GONDERME KODU KOCA FORUMDA YARDIM ETCEK YOKMU YA!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar html bir firma sitemiz var bunda mail entegre etmemiz lazım yardımcı olcak bi arkadas varmı anca hiçbişey bilmeyenler sürekli anternatif üretiyorlar 3 4 kod yazabilcek arkadaslar varsa yardımcı olursanız sevinirim sadece gönder botununa tıklayınca yazdıkları bilgi bizim mail adresimize gelmesini istiyoruz bu kadar basit bir konu teşekkürler.Sürekli patronlara yalan söylüyorum ayarladım parada vermiyorlar bu işe bilgi işlemdeyim diye yaptırdılar site kovulcam artık yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler



  • Kardeşim hiç php bilgin olmadığını varsayıyorum. bana formun olduğu kod sayfasını komple at sana kodlayıp geri göndereyim.
  • Dostum şöyle bir makale buldum umarım işine yarar

    Php - Mail Gönderme (İletişim Formu)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakan.Korkz

    Dostum şöyle bir makale buldum umarım işine yarar

    Php - Mail Gönderme (İletişim Formu)

    O kod SMTP ve POP3 çalıştıran bir sunucuda çalıştırılsa dahi E-Mail gönderilmesini ***günümüz şartlarında*** tam olarak desteklemez şöyle ki, Yahoo! ve GMail gibi öndegelen e-mail sunucuları kendilerine gelen e-mail'in gönderildiği sunucunun IP'si bazı kıstaslara uymuyorsa spam klasörüne dahi atmıyorlar olduğu gibi reddediyorlar. En son 2010 ve 2011 gibi kendi sunucuma kurduğum SMTP sunucu ile e-mai göndermeye çalışmıştım oradan biliyorum.



    Fakat bu sorunu aşmak kolay. Yine PHP kodlarından kullanılacak SMTP sunucuyu belirliyorsun örneğin ahmetim@gmail.com şeklinde bir e-mail hesabın varsa o hesap UN&PW'yi de tanımlayarak ve SMTP için aklımda kaldığı kadarıyla 585 gibi GMail'in SMTP için kullandığı bir port numarasını girerek süper sorunsuz istediğin yere e-mail gönderebiliyorsun ki bu yöntemi sonraki yıllarda kurduğum birkaç forum ve e-ticaret sitesinde kullandım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.