Şimdi Ara

Html olarak yollama

5 sn
7
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdiden herkese teşekkürler mesala ben Hotmail den Hotmaile mail yollamak istiyorum fakat bunu Html sayfası olarak yollamak istiyorum fakat bunu nasıl yollarım?Sayfayı dosya ekleyerek yollamıcam hani mesala Sitelerden reklam gelir ya böle cicili bicili onu nasıl yolluyorlar çok lazım şimdiden teşekkürler.Mynette html varda olmuyor.

• Hayır Script değil.Örnek olarak mesala bir site size bir mail yolladımı hani flagramı fln oluyor yanda cicili bicili mail atmak için Html sayfası olarak görmesi lazımda maili.Onu nasıl yapıcaz.Yollarken ?
  • aynı konu 2 kere farklı kişiler tarafından açılmış... hotmail den bunu yapamazsın, program yada outlook express kullanarak yapabilirsin, hotmail e yolladığın html vs. dosyalar junk klasörüne düşer... bahsettiğim program toplu mail de gönderir, pm den ulaşırsan yardımcı olurum... diğer arkadaş görürse bu mesajımı oda pm atabilir...

program tamamen ücretsiz, mail listeni oluşturup toplu mail de gönderebilirsin, html veya txt formatında mail gönderebilirsin....

3- Bunlardan çok verim alamazsın.. Bence bilgin varsa ASP olarak kodlamasını yapabilirsin.. Ben çok kullandım daha önce bir tane yazıp. Eğer bulabilirsem paslarım...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.