Şimdi Ara

HTC Windows Phone 8X 'Windows Phone 8 güçlü cihazlarla geliyor' video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
36.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iddaalı bir telefon
    yazılım olarak bir sorun yaşamazsa gerek tasarım gerek donanım olarak kullanıcısını memnun edeceğini düşünüyorum

    tasarım, ağırlık, ekran özellikleri ve genelde vasat olan ön kameranın daha iyi özellikte sunulması hoşuma gitti

    donanım özellikleri şık tasarımı ve renk seçenekleriyle windows phone işletim sistemine yeni kullanıcılar kazandıracağından eminim.

  • hayat sana güzel erdi bey new york hawai falan filan :D

  • Abi naaptın ya? One X'imi satacağım şimdi bu telefon için. Güzel telefonmuş gerçekten 8X'e geçmeyi düşünüyorum artık o derece.
  • nokia için üzücü haberler serisine devam, bir tokat da htc`den.

  • Donanımhaber gerçekten iyi çalışıyor ,

    Bu inceleme videoları harika ancak daha ötesini de sunmaktalar örneğin bir markanın yetkili ismiyle röportaj yapıp başka bir haber sitesinde bulunamayacak (yabancı siteler de dahil) detayları günyüzüne çıkarabiliyorlar...

    Benim herkese , Fx57'de dahil , sormak istediğim şey :

    ARIK TELEFONLARI NEDEN GÖMÜLÜ PİL İLE ÜRETTİKLERİ?

    BELKİ PİL 3 SENE SONRA ÖLECEK? O ZAMAN TELEFON ÇÖP OLMAZ MI YAZIK????

    GÖMÜLÜ PİLLE ÜRETMELERİNİ MECBUR KILAN BİR YAPISAL ZORUNLULUK MU VAR?

    teşekkürler.

  • Fx 57 jetlag olmuş bu arada , asitli içeçecek yerine ayran ,fast food yerine de konserve sebze ,bakliyat ,ton balığı tavsiye ederim.Denenmiştir !!Kahveden ,çaydan maydan uzak durulsun ayrıca ...

  • tam acaba tekrar nokia yamı dönüyorum diye düşünürken htc şşş bi dakka bak bizde ne var dedi... uzun süredir android kullanıyorum ve şuan telefonlardan daha çok işletim sistemi ve yapabilecekleri heycanlandırıyor beni.windows akıllı telefonlar varolduğundan bu yana bu işin içinde.son kullanıcıya çok ulaşamamalarının çok yaygın olamamalarının nedenlerini bildikleri için ve önlerinde android ve ios gibi dişli rakipler olduğu için derslerine çok iyi çalıştıklarını düşünüyorum.Windows phone 8 ile windows 8 in aynı çekirdek yapısında olması,program ve oyun geliştiricilerin daha kolay ve hızlı adaptasyon sürecinden geçeceği için kısa sürede zengin içerik görebiliriz.ayrıca bi telefon üzerinde direct x kullanılan oyunlardaki olabilecek grafikleri hayal ettiğimde elim ayağım titriyor :D güzel geliyor güzellll androide rakip çıksın ortalık kızışsın :)

  • Nokia Lumia'ya benziyor renk seçenekleri olarak. Ama bu kötü değil siyah beyaz telefon kullanmaktan bıktı insanlar. Yalnız One x kullanıcısıyım ve One x'e oldukça benziyor. Htc'nin adı yeter, ekran kalitesi olarak zorlayabilecek telefon sayısı oldukça az Htc'yi.

  • Telefon çok güzel gözüküyor.Özellikle Beats teknolojisinin sadece yazılımsal olarak değil donanımsal olarak bulunması güzel olmuş.

  • Olmuş...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sendemail

    Donanımhaber gerçekten iyi çalışıyor ,

    Bu inceleme videoları harika ancak daha ötesini de sunmaktalar örneğin bir markanın yetkili ismiyle röportaj yapıp başka bir haber sitesinde bulunamayacak (yabancı siteler de dahil) detayları günyüzüne çıkarabiliyorlar...

    Benim herkese , Fx57'de dahil , sormak istediğim şey :

    ARIK TELEFONLARI NEDEN GÖMÜLÜ PİL İLE ÜRETTİKLERİ?

    BELKİ PİL 3 SENE SONRA ÖLECEK? O ZAMAN TELEFON ÇÖP OLMAZ MI YAZIK????

    GÖMÜLÜ PİLLE ÜRETMELERİNİ MECBUR KILAN BİR YAPISAL ZORUNLULUK MU VAR?

    teşekkürler.


    Pil yine de değiştirilebiliyor. iPhone olsun galaxy telefon olsun onunda 3 sene sonra biteceğini düşünürsek gidip yeni bir tane alıp kendi başımıza one x'de olduğu gibi bunda da değiştebiliriz. Sadece biraz teferruatlı yapmışlar olayı ve ben One X ilk çıktığından beridir kullanıcısı olarak artık böyle telefonların üretilmesi kanaatindeyim. Hani pil problemi olur dendiğinde bile buna çözüm olarak arkasına kılıf olarak geçirilen piller mevcut, hatta mesut bey bu konuda bir inceleme bile yapmıştı.

    Hatırlatmakta fayda var; One X tasarımı günümüzde çok beğenildi ve hTC yeni amiral gemisi olacağı düşünülen One X+(plus) telefonunu da aynı tasarım altından bizlere sunacağı konuşuluyor. Böyle de yapmaya devam etsinler. Ben pilden bazen sorunlar çekebiliyorum bu bir gerçek ancak yine de bunun alternatifleri olduğundan sesimi çıkartmıyorum.




  • S3 sahibi olarak diyebilirim ki. Tasarım beğendim fakat bu saatten sonra 4.3" ekran küçük gelmekte ve fiyat politikası 1.800'e kadar çıkarsa ellerinde ki başarı oranını düşürmüş olacaklar.

    Sonuçta S3 gibi bir amiral gemisinin ar-ge ve donanım maliyeti daha yüksek olmasına rağmen 1.800'lere geriledi.

    Sen bu donanımla aynı fiyata satmaya kalkarsan adam mı kazıklıyorsun derler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: StummScream

    S3 sahibi olarak diyebilirim ki. Tasarım beğendim fakat bu saatten sonra 4.3 ekran küçük gelmekte ve fiyat politikası 1.800e kadar çıkarsa ellerinde ki başarı oranını düşürmüş olacaklar.Sonuçta S3 gibi bir amiral gemisinin ar-ge ve donanım maliyeti daha yüksek olmasına rağmen 1.800lere geriledi.Sen bu donanımla aynı fiyata satmaya kalkarsan adam mı kazıklıyorsun derler.


    s3 1800Tl mi?
    1500Tl ye peynir ekemek gibi gidiyor. Hemde telpa ithalat.
    Nerde mi?
    Vatan, darty, avea vs.

  • iOS kullanıcısı olmama rağmen develop olmam kaynaklı Microsoft teknolojilerine yandaşlığımı inkar edemem. Win8 Mobile emin olun harika olucak çünkü developerlar harıl hurul uygulama yapıyor. Ve sunan arkadaşı bilmiyorum ama kutu şekli dediği Metro Style Win8'in getirdiği yenilik. Daha doğrusu .Net 4.0 ile gelen FlowLayoutTable panellerden gelen metro style kullanımı kolaylaştıran bir unsur.
    Microsoft yapıyor ise ben arkasındayım her zaman. 3GS kullanıyorum , mümkün olursa i5 alıcam fakat 2.telefonum kesinlikle Win8 Mobile bir telefon olmasını istiyorum ki bu HTC yada Nokia olarak karşılaştırırsak iPhone,S3 falanlar yok iken Nokia kullandığımızı hatırlatarak Nokia güvenip olup Nokia'nın Win8 telefonunu seçmeyi yeğelerim ama HTC gerçekten yine kendi kalitesini burada göstermiş.
    Microsoft ile birleştirmiş kendini ve sesi Beats olarak vermesi ayrı bir güzellik getirmiş. Bence S3'ten sonra telefona büyük diyemeyiz.
    Gerçekten iyi bir telefon. Win8 Mobile ise tam olarak çıktığında görücez bize daha ne gibi yenilikler sunucağını. Ama PC platformu gibi olursa HTC ve Nokia yükselişe geçicek diyebiliriz heralde ?





  • Akıllı telefonlarda kamera, ekran kalitesi ve işletim sistemi gibi öğeler ne kadar kaliteliyse o kadar ön plana çıktığını biliyoruz. İphone cihazlarını akıllı telefon pazarını bilen kişi bilir ki en büyük artısı donanımın ve yazılımın kalitesi olduğu kadar verilen yazılım desteğinin ne olduğudur. Apple bu konuda tartışmasız lider. O yüzden demeye çalıştığım bir akıllı telefon tanıtımı yapılırken kamera, ekran kalitesi gibi özelliklerini tanıtmak yerine işletim sistemi, yazılım desteği ve yeni uygulama yükleyebilme gibi konulara odaklanılması gerek. Wİndows mobil işletim sisteminde yükselmek istiyor. Bunu yaparken bu anlamda mobil cihazlara verdiği destek nedir?

  • one x ile yanyana getirildiğinde kasa boyutları neredeyse aynı ama ekran boyutları çok farklı ve ayrıca 8x kalın ben şahsen minimum kasa maksimum ekran olan telefonları tercihten yanayım. iphone 5 ekran alt ve üst boşlukları sebebiyle gözümden düştü aynı ekranı eski kasa ebadının içine yerleştirebilirlerdi bakınız motorola atrix ebatlar aynı ama ekran 4 inch. inceleme için teşekkürler.

  • alınacak bir telefon hiç degilse Android gibi sapıtan bir işletim sistemi degil ayriyetten tasarım çok başarılı ses ise şimdiden adamın agzını sulandırıyor
  • windows çok geç kaldı, mobil'in geleceği ancak google olabilir diye düşünüyorum

  • Ben çok beğendim 4.8 inç i telefonlar için büyük buluyorum 4.3 süper gerçi bu biraz büyük duruyor ekran boyutuna göre ama tasarım harika.Lumnia 920'den daha başarılı bir tasarım.Ses kalitesi zaten tartışılmaz ama kamera konusunda PureWiew ile yarışırsa bu telefon tadından yenmez. :)

  • ben bu telefonu alırım arkadaş almanya bekle beni :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.