Şimdi Ara

HTC Wildfire E3 tanıtıldı: İşte fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HTC Wildfire E3 tanıtıldı: İşte fiyatı



    Akıllı telefon dünyasının sönük yıldızı HTC ara sıra da olsa yeni modellerle pazar payı yoklamaya çalışıyor. Bir süredir Rusya odaklı çalışan firma bu hafta da yeni bir devam modeli duyurdu. HTC Wildfire E3 maliyete oynuyor.



    HTC Wildfire E3 özellikleri ve fiyatı



    HTC Wildfire E3 modelinde 6.51 inçlik 720 x 1560 piksel çözünürlüğünde IPS ekran bizi karşılıyor. Su damlası şeklindeki çentik ile ekran nispeten çerçevesiz bir görünüm elde etmiş. Polikarbonat gövde elde konfrolu tutuş için kavisli bir yapıda tasarlanmış.



    Ayrıca Bkz.Apple önümüzdeki yıl OLED ekranlı iPad modelini satışa sunabilir



    8 adet Cortex-A53 çekirdekli Helio P22 yonga setinin güç verdiği modelde 4GB RAM ve 64GB/128GB depolama seçenekleri sunuluyor. 4000mAh kapasiteli batarya ise 10W hızlı şarj ile destekleniyor.



    Arka kısımda 13MP çözünürlüğünde ana sensör, 8MP çözünürlüğünde geniş açılı sensör, 2MP çözünürlüğünde derinlik sensörü ve makro sensör yer alıyor. Ön kısımda ise 13MP çözünürlüğünde bir kamera mevcut. Çift SIM, parmak izi okuyucu, Bluetooth 4.2 gibi özellikleri olan HTC Wildfire E3 için 150 Avro başlangıç fiyatı mevcut.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/03/15/htc-wildfire-e3-with-6-5-inch-display-helio-p22-and-13mp-quad-cameras-launched/







  • 2 yıl öncesinin orta sınıf işlemcisi, Bluetooth 4.2, hızlı bile sayılmayan sarj, 720p ekran. Tek iyi yanı 150 Euro olması ama onun da yığınla güncel rakibi bulunur.
    Şu işlemci çıktığında bile %30 daha değerliydi şirket. DH üyeleri birleşip ucuza kapatalım bari.

  • Htc ilgili departmanının hayattaki amacı nasıl daha çok batarız. Ne yapsakta satamasak. Nasıl bir cihaz çıkarsak insanlar bize güler?

  • Htc bitmiş...
  • Yahu bu HTC'nin çok kral telefonları vardı.. Öyle özellik bakımından da değil sadece, tasarım olarakta çok güzeldi herkesin elindeydi.. Hızlı yükselip, daha hızlı yok olup gittiler resmen.

  • Sanırım bu seri LG'nin W serisi ve Xiaomi'nin özel serileri gibi farklı bir distribütöre teslim edilerek üretiliyor. Çünkü htc amiral gemilerine son verdi, 2 tane Desire modeli ancak üretir hale geldi. Bu seri tamamen can suyu olarak kullanılıyor.

  • HTC çalışanlarının yarısını 2017'de Google'a SATTI. U12+'tan sonra amiral gemi yapmamalarının nedeni budur. Kriptocuları hedef alan Exodus serisiyle bir şeyler denediler o da tutmadı sanırım.
  • M7 nin kemikleri sızlıyor
  • Şunu görünce benim içim acıdı. Ne hallere düştün htc.

  • Vay be ne markaydı zamanında.

  • Vaayyybeee HTC u11plus kullanicisiyim hala daha yeni çıkan bir çok telefona kafa tutuyor ne markaydı ne oldu HTC nın çöküş ü m9 serisindeki ısınma problemi 10 serisindeki batarya problemiyle başlayıp u11 serisinde okadar sağlam amiral gemisi üretmesine rağmen teknik ve parça desteğinde Türkiye de bulunan çalışanlarının zaten battik dibini sıyırıp gidelim anlayışı ndan dolayıdır yazık oldu yeniliklerde öncü idin ilk çoklu kamera filtre özellikleri sıkma ile tek el kullanım ve daha bir sürü şey hoşçakal iki gözümün çiçeği

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.