Şimdi Ara

HTC U11 Plus'ın render görüntüleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HTC U11 Plus'ın render görüntüleri ortaya çıktı

    HTC U11 Plus, Tayvanlı şirketin mobil bölümünü Google'a sattıktan sonra piyasaya süreceği en son amiral gemisi olabilir. Akıllı telefonun 2 Kasım'da resmiyet kazanması bekleniyor ancak U11 Plus hakkındaki ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. OnLeaks tarafından yayınlanan render görüntüler, HTC'nin birkaç hafta sonra sahneye çıkaracağı akıllı telefonun nasıl bir tasarıma sahip olabileceğini ortaya koymuş durumda.

     

    Ayrıca Bkz.Facebook Live'e ekran paylaşımı özelliği geldi
    Paylaşılan görseller, HTC U11 Plus'a ait CAD (bilgisayar destekli tasarım) dosyaları temel alınarak oluşturulmuş. Yani resmi basın görsellerine en yakın görüntülerle karşı karşıya olduğumuzu söyleyebiliriz. HTC'nin telefonun arkasında "Liquid surface" (sıvı yüzey) tekniğini kullanmaya devam ettiğini görüyoruz. Böylece U11 Plus'ın arka kısmı tıpkı bir ayna gibi parlak bir görünüm sunacak.

     

    HTC U11 Plus'ın render görüntüleri ortaya çıktı

    Snapdragon 835 ve 4000 mAh pil


    Amiral gemisi ince çerçevelere sahip gibi görünse de üst ve alt çerçeveler Samsung Galaxy S8 veya LG V30 gibi diğer üst sınıf telefonlara kıyasla kalın duruyor. HTC U11 Plus'ta 3.5 mm ses girişi yer almayacak. Dolayısıyla cihazı satın alanlar USB Type-C bağlantı noktasını kullanmak zorunda. Arka tarafta tek lensli kamera ile birlikte parmak izi tarayıcısı var.

     

    HTC U11 Plus'ın render görüntüleri ortaya çıktı

    Qualcomm Snapdragon 835 yonga setiyle güçlendirilmesi beklenen akıllı telefonun 4GB/6GB RAM ve 64GB/128GB dahili belleğe sahip varyantları olacak. Ayrıca Quad HD çözünürlüklü 6 inç ekran ve 158.2 x 74.6 x 9.1 mm ebatlarında olacağı da gelen haberler arasında. Son olarak HTC'nin yaklaşmakta olan amiral gemisinde 4000 mAh kapasiteli bir pile yer vereceğini belirtelim.

     








  • tüm donanımlar aynı , iş artık kullanıcı deneyimini artıran uygulamalar ve yazılım optimizasyonu ile cihazı aldıktan sonraki güncelleme süresiyle alakalı.

  • 3 yılı geçti sanırım. Artık tepe modellerde 4gb ram olayını aşsalar iyi olacak. Tamam yetiyor ama ne bileyim doyduk 4 gb ram a :)

  • çerçeve inceliği bence bütün teller arasında en iyisi. tam tadında tutulmuş.

  • u11 in çerçeveleri inceltilmiş ve ekranı büyümüş versiyonu. Fiyatı 4000-4500 olur artık. Birde htc u11 dayanıksızdı bükülme testinde kırılmıştı, ben htc yi metal kasasıyla ve dayanıklılığıyla bilirdim. Bu imajını bende kaybetti, arka tarafta yine aynalı cam tasarım devam ediyor. Bilen bilir htc ses konusunda 1 numaradır incelen çerçeveler bakalım bunu değiştirecek mi?

    @strathmorea
    xiaomi ye bak 6 gb 128 gb koyuyor htc ve diğer markalardan çok daha ucuza satıyor. Bunlar sözde marka olduğundan 4 gb ram koysa 700 euro fiyat biçiyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 19 Ekim 2017; 17:35:43 >
  • "Liquid surface" (sıvı yüzey) denen şey bence telefonu çok ucuz gösteriyor. plastiğe benziyor, belki de plastiktir bilemedim.

    Eskisi gibi tek parça metalden oluşan arka tasarımı çok daha elit premium gözüküyordu.

    HTC U11 Plus'ın render görüntüleri ortaya çıktı

  • Çift kamera koymadiklarina göre ya eski bir tasarım yada önceden tanıtılacak cihaz HTC nin satış vs vs olaylardan dolayı şu anda tanıtılıyor .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence de tek parça metal veya alüminyum çok daha güzel görünüyor .özellikle hatırlarsaniz m8 çıktığı zaten özel bir versiyonu vardı .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mat yapı çok daha hoş oluyor. Bu nedir abi ayna gibi, basit duruyor. Gerçi zevk meselesi. Ben beğenmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc sonunda ince çerçeve üretimine başlamış ve şahsi fikrim tüm gördüğüm ince çerçeveli tasarımlar içinde en güzel ön tasarıma sahip olan telefon.



    Htc u11'in tek beğenilmeyen tarafı olan ön kısmı da düzeltmesiyle, özellikle android cihazlar içersinde donanımıyla, ses yetenekleriyle son yıllarda her şeyiyle olmuş tam bir telefon dedirtecek bir telefon olacak gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simbilli -- 19 Ekim 2017; 19:12:01 >
  • bir defada tanıtsalar olmuyor mu ?
  • Arkası S6 Edge Plus mı yoksa bana mı öyle geliyor :D

  • 4000 mah pil kısmını beğendim sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc ve 4000 mAh batarya das yagacak basimiza dass

  • ekran kasa oranı tırt gibi gözüküyor.
  • HTC U11 128 GB 6GB ram 2600 küsür
    eğer kasım 2 de beklediğim gibi gelmezse cihaz HTC U11 alır parçalana kadar kullanırım...

  • Arka tasarımı bende beğenmedim parlak ve sıvımsı gibi bide yanlardan sıkılma gibi bi şey yapmışlar.



    Neyse pil sağlam olmuş 4000 kimsede yok herhalde telefonda kulaklık jakının olmaması handikap onun dışında XZ Premiumla alınacak 2 telefondan biri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski tasarımlar çok daha güzeldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    aynen öyle fakat kablosuz şarj yüzünden amiral gemiler cam kasayla gelmeye başladı. Birde htc nin fiyat politikasını değiştirmesi lazım, türkiye de u11 resmi dist garantili 3400 altına bulunamıyor ama bu fiyata s8 plus, 2800'e xz1 veya xz premium resmi dist garantili olarak bulunuyor. htc neyine güvenerek bu fiyatlardan telefon satmaya kalkıyor anlamak zor. Telefon dayanıklı değil, kalın çerçeveleri var, öne çıkan bir özelliğin yok ama fiyatlar uçuk.

    u11 bence 800 euro dan falan çıkar o paraya ben v30 almayı tercih ederim. 4000 batarya ile gelirse mate 10 ve mate 10 pro yu geçecektir. Çünkü mate 10 pro 2700 mah bataryalı 8 plus ile aynı batarya süresini veriyor. Kirin işlemciler güç tüketiminde berbatlar.
  • Nerde o güzel günler

    HTC U11 Plus'ın render görüntüleri ortaya çıktı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.