Şimdi Ara

HTC U ULTRA ANA KONU (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
14
Favori
55.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kutudan çıkan uSonic kulaklığın bir tarafında ses gitti. Tekrar aynısını almalı mıyım yoksa Huawei nin Type-C li olan kulaklığını mı almalıyım sizce ? Çünkü onda da Hi-Res audio var. Bluetooth kulaklık önerisi olan var mı bu arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Men Milk

    kutudan çıkan uSonic kulaklığın bir tarafında ses gitti. Tekrar aynısını almalı mıyım yoksa Huawei nin Type-C li olan kulaklığını mı almalıyım sizce ? Çünkü onda da Hi-Res audio var. Bluetooth kulaklık önerisi olan var mı bu arada
    Telefon dünyasında en iyi kulaklık Htc ve Lg tarafında. Bizim kutudan çıkan kulaklık en iyi kulaklık. Yüksek ses kalitesi bizim kulaklıkların sahip olduğu bir özellik zaten, yani hi-res audio var. İkincisi gürültü engelleyiciye sahip. Diğer alacağın kulaklık gürültü engelleme konusunda bu kadar iyi olamayabilir... Bir de kulağı tarayıp özel ses profili oluşturma özelliği sanırım çalışmayacaktır başka kulaklık takıldığında...


    HTC U ULTRA ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkihalindekal -- 31 Ekim 2018; 16:9:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarkihalindekal

    Telefon dünyasında en iyi kulaklık Htc ve Lg tarafında. Bizim kutudan çıkan kulaklık en iyi kulaklık. Yüksek ses kalitesi bizim kulaklıkların sahip olduğu bir özellik zaten, yani hi-res audio var. İkincisi gürültü engelleyiciye sahip. Diğer alacağın kulaklık gürültü engelleme konusunda bu kadar iyi olamayabilir... Bir de kulağı tarayıp özel ses profili oluşturma özelliği sanırım çalışmayacaktır başka kulaklık takıldığında...




    Alıntıları Göster
    Evet bende bu yüzden bizdekini sipariş geçtim hocam. Yalnız bir sıkıntı var, sanırsam gürültü engelleyici sadece U11 de aktifleştiriliyor, önceki uSonic kulaklığımda dış ortamdan bilhassa metrobüste ciddi ses alıyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Men Milk

    Evet bende bu yüzden bizdekini sipariş geçtim hocam. Yalnız bir sıkıntı var, sanırsam gürültü engelleyici sadece U11 de aktifleştiriliyor, önceki uSonic kulaklığımda dış ortamdan bilhassa metrobüste ciddi ses alıyordu.

    Alıntıları Göster
    Ses olduğu anda optimize etmelisin ve kauçuklarda kulağına tam uygun olmalı. Açıkçası başarısını test edemedim. Gürültü engelleme mikrofondan gelen seslere karşı ses üretmekle çalışıyor diye biliyorum. Mikrofonu açıkta ve önünde engel olmadan tutmakta yarar var...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • uygulamalarda olsun, browser açıkken olsun, ekran çok kısa süreliğine beyaz olup düzeliyor. şimşek çakması gibi. gün içinde defalarca. internette bir yerde rastladım google uygulamasındaki güncellemeleri kaldır ve otamatik güncelemeyi kapat deniyor. öyle de yaptım. sorun düzeldi. ancak bunun sebebini merak ettim. neden böyle yapıyor olablir. ayrıca google uygulama güncellemesini de her ne kadar önemli olmasa da yapamamış oluyorum? var mı aynı sorunu yaşayan acaba?
  • Google'ın pixel 2 XL'inde de aynı sorun oluyordu ve giderildi, yazılımsaldı diye biliyorum. Sebebi nedir emin değilim ama ekran kartı anlık olarak görevini yerine getiremiyor olabilir. Google pixel forumlarında konuyu bir araştır derim.



    Eğer donanım kaynaklı bir sıkıntı varsa garanti süresinde servise uğramak doğru olur diye düşünüyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de bu sıralar bu cihazdan alıp aranıza katılmayı düşünenlerdenim. Aslında uzun süredir düşündüğüm model u11'di ama, fiyatlar malumunuz. Aradaki birkaç özellik farkı için 2 kat fiyat farkı saçma geliyor. Daha doğrusu 2000 tl nin üzerine pek çıkma şansım olmadığı için u11 e en yakın özelliklerde olan bu cihazda karar kıldım dersem daha doğru olur. :)

    Konudaki tüm mesajları 1. sayfadan itibaren okudum. Cihazın olumlu/olumsuz tüm yanlarını biliyorum. Yıllardır Htc kullanıcısıyım. Şu an kullandığım model Desire 816 ve artık gerçekten idare etmekten uzak bir hal almaya başladı.

    Ürünü Htc Türkiye garantili almayı düşünüyordum ancak, servisin Kvk ya geçtiğini ve hizmetin çok kötü olduğunu öğrenince tereddütte kaldım. İthalatçı/distribütör garantili fiyatlar arasında u11 deki gibi abartılı fark yok. Hatta şu an hb ve amazon daki distribütör garantili fiyatlar piyasadaki ithalatçı garantili ürün fiyatlarının da altında. Acaba bu durumun sebebi az önce bahsettiğim servisin durumu olabilir mi?

    Distribütör garantili cihazlara hala Oreo güncellemesi gelmedi mi? Son durum nedir?

    Son olarak cihaz ve satın alma konusunda genel fikir ve tavsiyesi olanlar varsa değerlendirebilirim. Teşekkür ederim, iyi forumlar...




  • Dare_deviL856 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim benim cihaz malezya üretimi ve oreoyu aldı oreonun şarj dışında nougattan eksiği yok.
    Ayrıca teşefonla ilgili olarak şunları söylüyüm arka kamera iyi özellikle pro modu çok başarılı
    Ön kamera halen daha en iyiler arasında(bence)
    Oyun performansı olarak şöyle diyim ben her türlü oyunu oynuyorum oyunların optimizesi olarak gördüğüm en iyi cihaz olabilir çünkü ram kullanımı 1 kez bile 2.6 gb ı geçtiğini görmedim bunubla sınırlı değil oyunlar oreo dan sonra telefon ısınmadığı için çok rahat
    Parlaklık çok açıksa şarj çabuk gidiyor dışarıda görmek için nit seviyesi gayet yaterli ses kalitesi ki benim için çok önemlidir harika.
    Yanında gelen kulaklık piyasanın en iyisi
    Tek sıkıntı batarya ama oda çok kötü değil ben 3 saat ekran süresiyle günü çıkarıyorum çoğunluğu oyun.Pubg mobile çok şarj yiyor.Ama o her telefonda öyle.
    Yani kardeşim alıcaksın bu cihaz seni kotarır.
    Güncelleme takıntın yoksa için rahat alabilirsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • tabi öneri başlıgı değil ama mi a2 , galaxy s7 duo, note fan edition, nokia 8 , sony ..vb önerebilecğeiniz bir alternatif var mi ?

    bu telefonun pil meselesi ve ısınması beni caydırıyor ..ama genelde kullananlar mutlu ki youtube'daki inceleme videoları beni çok korkuttu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 6 Kasım 2018; 12:29:29 >
  • Happygamer97 H kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Şarjın çok problem olacağını zannetmiyorum, çünkü telefonda hiç oyun oynamam ve sosyal medya bağımlılığım da pek yok. Şehir dışına çıkma veya çok boş bir günümün olduğu zamanlar dışında - ki o zaman da alışkanlık gereği 20.000 mAh lik powerbank sürekli yanımda olur :) - gün içinde 3-4 saatlik ekran kullanımı bana fazlasıyla yeterli olur.

    Kendim de fotoğrafçı olduğum için kamera performansı ve ses kalitesi zaten olmazsa olmaz kriterlerimden ve bu cihazı seçmemdeki asıl sebepler.

    Beni bu cihazla ilgili asıl korkutan bugüne kadar hiçbir Htc modelinde yaşamadığım ve markayı başlıca kullanma nedenim olan yazılım uyumu ve sorunsuzluğu. Güncelleme takıntım pek yok ama, sorun yaratmayacak şekilde iyileştirmeler içeriyorsa gelen her yeni yazılımı da kurmak isterim. Yorumlardan gördüğüm kadarıyla da Nougat kullananlarda her ne kadar daha stabil dense de Oreo'ya göre ısınma ve ses problemi var. Oreo'da ise senin de dediğin gibi bu sıkıntılar gideriliyor ve sadece batarya performansı düşüyor. Bu benim için kabul edilebilir bir durum ancak Htc Türkiye garantili cihazların da hala Oreo güncellemesini almadığı söyleniyor. Yani şu an asıl merak ettiğim nokta bu. Distribütör (Htc Türkiye) garantili alacağım cihaza kurulumun hemen ardından Oreo güncellemesi gelecek mi yoksa bekleyecek miyim?

    Ayrıca cihazı internetten alacağım ve gördüğüm kadarıyla şu an hepsiburada, amazon ve n11 dışında satılan güvenilir bir site yok. Bana şu an amazon daha mantıklı geliyor ve fiyat da en uygun orada. Hb ve n11 için hiç iyi yorumlar yok malum ve ikisinden de yıllardır onlarca sorunsuz alışveriş yapmış olsam da güvenemiyorum. Kullanılıp iade edilmiş, sorunlu bir cihaz alıp uğraşmak ve başımı ağrıtmak istemiyorum. Bu konuda da tavsiyeniz olursa sevinirim. Tekrar teşekkürler...




  • Cihazı yerinde olsam amazondan alirdim zira o üçü içinde en kurumsalı bence o ve sans vermeye değer. Hepsiburada müşteri hizmetlerine pek çok kez ulaşmak istediğimde ulaşamamıştım. Aradığımda da replik gibi cevaplar/mailler aldım. Sen de ara şansını dene belki değişmiştir sanmam ama :)

    Cihazda android 7 yüklü ve 8 de yapilip 7 de yapilamayan kayda deger bir yenilik yok. Ayrica 7 saat ekran suresi aldigim zamanlar oldu. Tabii ben de hiç oyun oynamam. Android 8 ile 4-5 saat ortalama ekran surelerinden 2-2.5 saat surelere dustugu xda da yazili. Artik guncelleme benim icin sadece planli eskitme. Guncelleme bana da gelmedi ve acikcasi gelse de ben yuklemeyi düşünmüyorum.

    Eski bir htc hayrani olarak, yazılım eskisi gibi teferruatlı degil diyebilirim kendi tarayicisi yok mesela ama 3000 mah pil ile 1.5 gun sarjim dayanıyor. İncelemelerde bu pile denmeyen kalmadı ve sarj ekran suresi hala htc nin yazilim optimizasyonunda hala ne kadar basarili oldugunun ispati. Yapılacaklar : pil tasarrufu açılacak, sense arayuzu guncellenecek, boost+ guncellenmeyecek ve uygulamalar full hd ye optimize edilecek. Facebook instagram tarayici uzerinden kullaniyorum.samsung tarayici veya firefoz en az pil tuketen tarayici diyorlar. Ben sahsen samsung tarayici kullaniyorum.

    Cihazin kamera ve ses performansi iyi kamera icin xda dan google pixel apk si var portlanmis onu yukleyeceksin daha iyi performans icin. Dxo dan 88 almis diyor bu da htc 10 kamerasi kullanildiginin ispati sadece yazilimsal revize edilmis demek.

    Diger cihazlar kusursuz gibi lanse edilse de note fe nin yedek parcasi yok ekrani 1200 e degistirmis kiran biri. Xiaomi de hala rehberde isimler ikiser gözüküyor falan diyorlar benim sahsen hic ugrasmak istemeyecegim detaylar. Samsung sahsen ben bir daha almam.

    2014 de alip 3 sene kullanip verdigim one sv hala kusursuz çalışıyor bu sebeple htc yi tercih ettim. Telin kusuru yok mu tabi ki var; kulaklik girisi yok ve telefon büyük. Ama eski bir htc kullanıcısı olduğuna göre memnun olma ihtimalin yüksek...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Bu arada s7 bence hakkıyla başarılı bir cihaz belki de u ultradan bile iyi bir cihaz ama s9 çıkmışken ben s7 almam dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quarez999 Q kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz şeylerden merak ettiklerim .

    Boost sürümü hangisi

    Sense sürümü hangisi

    Full HD optimizasyonu nasıl oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bukibuks kullanıcısına yanıt
    1.70.946516 boost+ surumu, bende telefon açıldığında cikan surum.

    On plan uygulamalarini en uygun duruma getir ( boost+ icinde uygulamalari full hd ye indiriyor ben hepsini actim sonradan kurdum google pixel apk si haric cunku onu isaretleyince hata veriyor kamera)

    Sense surumu en guncel olani android 7 deki onu soylememin sebebi simge dizilimi 5x6 nin geliyor olmasi kutudan 4x5 ile geliyordu sanirim en fazla

    Bu arada 2.ekrani da kapattim sadece ekran kapaliyken saate bakmak icin kullaniyorum. Tamamen kapatip htc nin bir aod uygulamasi vardi u11 konusunda paylasilan sanirim onu yukleyecektim bu haliyle memnun oldugum icin ve o uygulamada alternatifleri olmadigi icin tek tip oldugu icin denemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarez999 -- 6 Kasım 2018; 17:2:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçinizde htc edge launcher ı deneyeniniz oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quarez999 Q kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cihaz servisten gelir gelmez ilgileneceğim ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba Amazon Türkiye'den bu cihazı 1860 TL'ye satın alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Önceki telefonum olan htc m9 3.5 yıl kullandıktan sonra anakart arızası verdi ve bu cihaza geçtim. Telefon tam bir fiyat performans cihazı. Kamerası, işlemcisi, ses kalitesi, ekranı bu fiyat bandındaki cihazlardan fazlasıyla üstün. Bu yüzden tercihim yine htc oldu. Cihaz elime daha bu sabah geçti. Htc yine yapmış dedim. Beğenmediğim tek noktası var o da pil ömrünün biraz yetersiz olması. Zaten böyle olduğunu biliyordum powerbank ile halledeceğim o sorunu da.

    Size sorum bu cihazda android 8.0 güncellemesi olması lazım ama ayarlardan güncellemelere girince gözükmüyor. Çok fazla güncelleme takıntısı yapan biri değilim benim için stabil çalışsın yeterli ama merak ettim neden gözükmüyor. Bilen biri cevaplayabilir mi?
  • Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    Güncelleme henüz Türkiye'ye gelmedi. Tayvan herhalde 2023 de yollar ve hedeflerimize ulaşmış oluruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mesajlar uygulamasında mesajlar baloncuk içinde değil dolayısıyla tema uygulayınca yazılar okunmuyor nasıl düzeltebilirim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ErrorVerenHesapMakinası kullanıcısına yanıt
    Mesajlar uygulamasına gir, sağ üstte 3 nokta var ordan ayarlara tıkla sonra genele tıkla en aşşağı in baloncuk ayarlarını göreceksin HTC U ULTRA ANA KONU

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.