Bildirim
Htc Touch HD
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Henüz satışa çıkmadı 2 aya avrupada çıkar sanırım yılbaşınada burdan garantili alırsın inşallah benimde aklımda olan bir model... -
ciddimisin 2 ay mi iki ay cok ya ben amerikadayim su an gelirkende teli mi sattim iphone alirim die simdide telsiz kaldim amerikadada iki ay icinde mi cikr acaba? -
amerikada daha erken çıkar türkiye nedense her alanda en son gelişmeleri gören bi ülke
benimde çok hoşuma gitti bu cihaz süper bişe iphone 3G de eğer fiyatlama çok fahiş olursa bu cihazı düşünüyorum -
arkadaslar htc touch hd yi buldum fakat siteye guvenemiyorumhttp://www.electromaticinc.net/catalog/item/6464114/6319960.htm bir bakabilirmisiniz acaba lutfen bu hafta kesinlikle tel almam lazim bunu alamazsam bu hafta sonuna kadar iphone 3g alicam lutfenn yardim edin -
@amrasc
verdiğin siteye baktım 600 $ fiyat yazıyo ilginç -
ewet ya bende ondan kararsiz kaldim o site iphona 500 dolar yazmis buyuk ihtimal kartla alisveris yapilan bir yer korkuyorum acikcasi amerikada tanidigi olan varsa bakabilir mi acaba -
bence hiç bulaşma o tarz sitelere hollanda da bundan bikaç ay önce iphone için ön talep yoluyla para toplayan bi site vardı ve sonra toz duman oldu milleti milyonlarca euro dolandırıp -
peki ben bu teli nereden bulabilirim? -
dostum bende araştırıyorum ama bulamadım bende iphone 3G alıcam şimdilik daha sonra bu cihaz çıkınca duruma göre değiştireceğim
edit: bu arada avrupada ve amerikada iki ay sonra çıkacağını duymuştum bu cihazın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karantina61 -- 23 Eylül 2008; 20:23:45 > -
peki boyle cakma bir site amerikadada olabilir mi adamlar tel numarasini yazmislar. -
OLABİLME İHTİMALİ VAR ÇÜNKÜ HERŞEY SANAL Bİ ORTAMDA NE KADAR GÜVENİLİR Bİ SİTE BİLMEK ÇOK ZOR -
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
Dünyanın en büyük alışveriş sitesi olan Amazon.com'un Almanya sitesinde HTC Touch HD ön siparişle;
619 EUR
TIKLA!!
619.00 EURO AÇIKLANMIŞ
-
bu adamlarda 600 dolar istiyor birde bisi merak ettim ya arkadaslar bu amerikada da tr deki dogubanka benzer biryer var mi acaba? -
PEK ZANNETMİYORUM O TARZ Bİ YER OLACAĞINI ÇÜNKÜ GELİŞMİŞ ÜLKELERDE KAÇAK MALLARI ÖYLE GÖSTERE GÖSTERE SATTIRMAZLAR -
ya chinatown var manhattinda da oradaki adamlar cok uyanik gecen bizim arkadas fotograf makinasi aldi bestbuyda daha ucuz cikti :D -
dostum o kadarını bilmiyorum gerçekten
peki orda el altındanmı satış yapıyolar yoksa yasal yollardanmı -
bilmiyorum ki gecen arkadas gitti bir e71 bir mi ne bi de baska bi tel aldi unlock halde benimde iphone istedigimi biliodu sormus 720 dolar unlocked beyaz icin demisler . abi el altindan satis yapilliomu dionuz manhattin 5. caddede bir sure zenci bizde ki abi havaalaninda calisiyorum saat getirdim hikayesi ile cakma saat satiyor anlamadim valla ben amerika die baska yere mi geldim:D -
quote:
Orjinalden alıntı: amrasc
bilmiyorum ki gecen arkadas gitti bir e71 bir mi ne bi de baska bi tel aldi unlock halde benimde iphone istedigimi biliodu sormus 720 dolar unlocked beyaz icin demisler . abi el altindan satis yapilliomu dionuz manhattin 5. caddede bir sure zenci bizde ki abi havaalaninda calisiyorum saat getirdim hikayesi ile cakma saat satiyor anlamadim valla ben amerika die baska yere mi geldim:D
dostum orda çok dikkatli olmak lazım o zaman çünkü çinliler herşeyin çakmasını yaptılar forumda bakıyorumda iphone 3G ninde çakmasını yapmışlar adamlar.... aman dikkat diyorum ... yasal olsun sağlam olsun belki ilk başta fazla verirsin ama sağlam olur iş ....... -
iphone 3g'nin 1500ytl'ye yaklaşan fiyatlarını gördükten sonra sanırım touch hd'yi bende bekleyeceğim. fakat şu an touch diamond bile teknosa'da 1200ytl küsür. buda sanırım 1500'e yaklaşır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X