Şimdi Ara

HTC teknik servis desteği ? - HTC kullanıcıları lütfen buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
20.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kvk üzerinde garantisi varsa sorun olmuyor abim htc one s telefonunu kvk ya verdim analog düğmeleri iyi basmıyor diye şikayetim buydu adamlar kasayı anakartı yenileyip geri verdiler 15 gün içinde sorun yok yani içiniz rahat olsun bazı insanlar sadece kendilerinin haklı olduğunu sanıyorlar ki zaten htc kullanmasam da biliyorum ki htc diğer android telefonlara göre daha az arıza çıkarıyor burada insanları kandırarak o marka şöyle böyle diyenlerde ellerine bir şey mi geçiyor onu anlayamıyorum
  • HTC servisi genel olarak sıkıntı yaşatan bir servis, cihazınızın sorununu çözüyorlar ancak bu süreç çok sıkıntılı geçiyor.
    Türkiye'ye genel olarak servis imkanı sunan bir kurum var, gayet profesyonel bir çalışma yürütüyorlar.
    http://www.turkiyeservisi.com/teknik-servis/htc-teknik-servis
  • Ben bu siteye ufak bi bakındım gayet hoş gözüküyor
  • NFz11 N kullanıcısına yanıt
    meraba. Benimde senin gibi sorunum vardı. Bende burda araştırdım bana tavsiye edilen bi site var butun ihtiyaçlarımı o sitede karşıladım sizlered tavsiye ederim htc kullananlar için 10 numara site.
    http://www.turkiyeservisi.com/teknik-servis/htc-teknik-servis
  • Merhaba Arkadaşlar,
    HTC telefon almak isteyenler okuyun lütfen...
    size son 2 ayda!! başıma gelen olaylardan bahsetmek istiyorum.
    yaklaşık 1 yıl önce HTC one m7 telefon aldım, hiç bir sorun yokken ve telefondan inanılmaz bir şekilde memnunken kamerası arızalandı telefonumun. Teleservice yolladım, tamir edip yolladılar ve ufak çizikleri olan arka kapağımı da değiştirdiler. helal olsun dedim adamlara...

    1 hafta sonra telefonumun mikrofonu bozuldu, sesim karşı tarafa gitmiyordu. servise yolladım, telefonu aynen geri yolladılar yaptık diye. servis formunda anakart değişti diye bir ibare var..

    geri yolladım bu sefer sağolsunlar yapmışlar ve yolladılar tekrar ama kamerası flu çekiyordu. arkadan baktığımda kamera merkezde bile değildi.

    dedim ki telefonumu değiştirin yenisiyle diye yine servise yolladım. yeni gelen sıfır ama lekeli! telefonumdan karşı tarafa sesim ya hiç gitmiyor ya da inanılmaz kısık gidiyor. Teleservice bu yenilenmiş telefonun HTC tarafından onlara yollandığını söyledi.

    HTC yi aradım servise yollayın diyor. servise 4 kere yolladım bir daha yollamak istemiyorum diyorum.. prosedür böyle dediler. teleservice aradım telefonu geri yollayın diyorlar. dedim ki ben telefonumla geleyim sizden yeni telefonu kontrol ederek alayım ama böyle bir şansımız yokmuş..

    Bu arada ayrıca HTC genel müdürüne tweet attım geri dönmedi.

    Bu işlemler devam ederken 2 arkadaşımın telefonu bozuldu, biri iphone5 diğer nexus4.. apple direk telefonu değiştirdi. LG arkadaşımın önünde telefonu tamir etti.

    HTC'ye forumlara ve sosyal medyaya bu konuyu anlatacağımı telefonda söylemiştim cevap bile vermediler.

    Bundan sonraki hareketim ne olacak inanın bilmiyorum. ya hakem heyeti ya da tekrar servise yollamak..

     HTC teknik servis desteği ? - HTC kullanıcıları lütfen buraya HTC teknik servis desteği ? - HTC kullanıcıları lütfen buraya HTC teknik servis desteği ? - HTC kullanıcıları lütfen buraya HTC teknik servis desteği ? - HTC kullanıcıları lütfen buraya




  • arkadaşlar doğubank iş hanı 3. kat no:310 GMS BİLİŞİM HTC TÜRKİYE SERVİS diye hizmet veriyor,KANMAYIN SAHTEKARLAR,araştırdım çok şikayet var,sadece beni kandırmamışlar,GMS BİLİŞİM in HTC ile HERHANGİ BİR BAĞLANTISI YOK SADECE ŞİRKET AÇIKLARINDAN FAYDALANIYORLAR,BİLMEYEN ARKADAŞLARIN BİLGİSİNE....
  • Arkadaşlar Htc türkiye servis diye 5 tane mesaj atan ... çocuklarına itibar etmeyiniz telefonunuz faturası ile kvk servislerini götürünüz. bunlar seo cu pe*olar orjinal servis değil milleti ağına düşürüyorlar aman diyim!
  • Merhabalar HTC DESİRE C telefonum var ancak ekranın dokunmatigi çalışıyor ama alttaki geri ana menü geçmişi gösteren dokunmatik fonksiyonların dokunmatigi çalışmıyo acil yardım
  • Direk servis diyorum. Vakit kaybetmeyin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relais -- 10 Ağustos 2014; 22:45:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desire 816 mı değişim için teleservice e çekinerek verdim.Yaklaşık 10 günde yenisi elime ulaştı araya bayram tatilide girmişti.Bende baya korkuyordum aylar sürmesinden.Sanırım biraz şans işi.
  • Htc Türkiye Servis takibini ve ürün gönderimini bu adresten yaptım. Garantisizdi cihazım oldukça ilgilendiler öneririm.

    http://www.turkiyeservisi.com
  • 10 yildir neredeyse HTC kullanıyorum 2 kere servise gondersim birinde internette gezinirken asırı ısınmamadan dolayi kendi kendine kapanma problemi vardi 5 sene once.bana ust modelini sifir gönderdiler. Geçen haftada m7 kamerada pembelesme vardi Ana kart degisti kasada çizik vardi Ben yazmadı m ama kasayi değiştirmişler sağolsunlar bence cok cok iyi servisi ... tesekkur ler teleservis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba;

    03.10.2014 tarihinde htc one marka telefonumu kamerada pembeleşme, genel olarak çok yavaşlama vb bir kaç şeyden servise verdim geri dönüş bugun geldi ve telefonunuz yedek parça bekliyor diye söylendi ama ne parça beklediğini söylemediler seçenek olarak sıfır kutuda htc E8 gönderimi teklif etmiş firma yada parçayı bekleyecegiz demiş ama parçanın ne zaman gelecegi belli değil ne yapmam gerekir sizce arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ? para iadesimi istesem E8 imi kabul etsem ki pek tavsiye etmiyorlar ama şaştım kaldım ne dersiniz.
  • Bordo Teknik Servis diye internette çıkan yeri , kesinlikle önermiyorum !
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.