Şimdi Ara

HTC şubat ayını rekor kayıpla kapattı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Canının yanmasını istemeyen uzak dursun, yurt dışı inceleme ve yorumlarına bakarsak evet HTC fena bir marka olmayabilir ama özellikle Türkiye'de HTC'nin yetersiz teknik servis alt yapı ve personeli ile benim DH kullanıcılarına nacizane tavsiyem. HTC'den uzak durmalarıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

    Orta seviye telefonları 2500 den satmaya devam etsinler, daha çok rekor kırarlar. Vestel Venüs tipli telefonları, Amiral Gemisi diye yutturmaya çalışıyorlar.
    HTC'yi, kendi kuyruğundan yemeye başlayan yılana benzetiyorum. Fiyatları yüksek tutarak açıklarını kapatmaya çalıştığını, kullanıcıyı nasıl da hıyar yerine koyduğunu zannediyor ya. Oysa kullanıcı almayınca bundan kullanıcı değil, kendisi zarar görüyor. Kendi kuyruğunu yedikçe başkasına değil, kendine zarar veriyor. Fiyatları düşük tutarsak, fazla kazanamayacağımız için daha çok zarar ederiz diye zannedip, kendilerini Apple ile aynı kefeye koyup, fahiş fiyatlardan satarız diye hayal ediyorlar.
    İyi uykular HTC. Yaw he HeTC...

    apple ile aynı kefeye koymasında ve denk fiyata satmasında sakınca yok.ama durum öyle değil.asıl sandığı gibi rakip olacak telefonu üretmediği için sorun yaşıyor.galaxy s serisine baksak iphone ile ciddi rakip.kamera olsun,ses kalitesi olsun,batarya olsun ve artık tasarım olarak da.hatta note'un başarısı,apple'ın ilk kez bataryası iyi giden bir telefon üretmesine sebep oldu.o kadar zorlayabildi demekki sunduklarıyla.ama htc'de örnek alınacak birşey çıkmadı.hadi desekki hoparlörleri güzel kabul ama üzerine eklediği başka hiçbirşey olmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 11 Mart 2016; 13:38:40 >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.