2 Seneye yakındır Htc s kullanıyorum.Gayet Memnunum .Daha önce 1 kaç kez düşürmüştüm.En son işteyken 2.kattan düştü.Dokunmatik çalışmıyor.On kapak yok.Telefonu açma kapama tuşu proplemli.Yetkili servise gönderdim.520 lira kdv dahil fatura çıkardılar.Bundan sonra hangi işlem mantıklı olur sizce.Servis ile pazarlık yapmakmı;Başka servise vermekmi.Yoksa yeni telefon almakmı?
Teşekkürler
Yeni telefon al operatörlerden taksit ile alma varsa nakit yoksa taksite bağlat şuan lazımsa iphone 5 (iphone kullanıcısıyım) eğer biraz daha sabrederim diyosan galaxy note 3 öneririm.
Başka servisler işin içine daha da beter edebilirler. Tavsiyem yeni telefon almandan yana.
quote:
Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian
Başka servisler işin içine daha da beter edebilirler. Tavsiyem yeni telefon almandan yana.
Bende ondan tırsıyorum zaten servis hiç fiyat indirmezmiki
quote:
Orijinalden alıntı: savaskerem37
quote:
Sanmıyorum hocam. Bu konuda daha önce pek tecrübem olmadı ama, sanmıyorum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: savaskerem37
quote:
Sanmıyorum hocam. Bu konuda daha önce pek tecrübem olmadı ama, sanmıyorum.
Sağolasın Ustat
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme