Şimdi Ara

HTC One X Wifi Hatası ÇÖZÜMÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
14.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • konu eski ama yazıyı ekleyeyim

    HTC, bu yıl piyasaya sürdüğü One serisi ile birçok konuda kalitesini ortaya koymayı başardı. Fakat amiral gemi konumundaki One X, kullanıcılarına düzgün bir Wi-Fi bağlantısı sağlayamıyordu. Durumun farkına varan üretici, bazı güncellemeler yayınlamış olmasına karşın sorun tamamiyle çözülememişti.

    Kullanıcılar, cihazın bazı bölgelerini sıkıca kavrayarak kendilerince bir çözüm üretmişti ve bu durum donanımsal bir sorun olabileceğini gündeme getirmişti. İnternet ortamında yapılan şikayetlerin, AndroidCentral sitesi tarafından HTC Avrupa'ya iletilmesi ve sonrasında gelen cevap, problemin gerçek sebebini gün yüzüne çıkarmış oldu. İşte HTC Avrupa'nın açıklaması:

    "HTC, One X'teki Wi-Fi bağlantı problemleriyle alakalı bildirileri araştırdıktan sonra, telefonun Wi-Fi bağlantı noktalarında güçlendirmeler yapılması suretiyle bir çözüm tespit etmiştir. Birçok kullanıcı sinyal gücüyle alakalı herhangi bir problem yaşamazken, ileride sorunun tekrar etmemesi için üretim sürecimizde acil önlemler aldık. HTC, her müşterisine iyi bir deneyim yaşattığından emin olmakta kararlıdır ve ayrıntılı bir soruşturma yürütürken sorunun yol açtığı rahatsızlıktan dolayı özür diler."

    Tayvanlı üretici, Wi-Fi bağlantı noktalarındaki gevşekliğin küçük bir kısım kullanıcıyı etkilediğini söylese de internetteki şikayetler bu grubun pek de küçük olmadığını gösteriyor. Eğer HTC One X almayı düşünüyorsanız birkaç ay daha bekleyerek sorunun tespit edilip üretim sürecinde gerekli değişiklikler yapıldıktan sonra fabrika çıkışını yapmış ürünleri edinmenizi tavsiye ediyoruz.


    buarada benim cihaz yenilerden 2 gün önce aldım ve aşağıadaki yazım gibi sorunsuz çok şükür

    Beyler ben 30 metre uzaklaştım kablosuz ağ bağlansına hala çekiyordu,daha uzağa gidemedim alan bitti çünkü başka biryerde de denicem nereye kadar çekiyor, üstelik kalitelide sayılmaz bilmemne link modemin adı da sanırım sorunu halletmişler üstelik benim evdeki laptoptan daha iyi çekiyor.




  • malesef ben cihazı aldıktan 3 ay sonra wifi sorunu başladı. cihazı turkcell den kvk garantili 1900 tl para vererek aldım. aynı sorun yüzünden ikinci kez servise gitti. Bir aydır telefonusuzum. Bu ilk geldiğinde sorun hala aynen mevcuttu. Servis nedense sorun olmayan ekranı değiştirmiş ve göndermiş. Şimdi de üretici firmadan 15 gündür anakart bekliyor. geleyim, mi aglayayim mı.? paranla rezil olmak buna deniyor herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim one x Taiwan malı.Bu wi-fi problemi hakkında pek bir bilgim yok.Mesela üst katımda modem var ben alt katta iken full cekiyor.Ama alt katın arka odalarına gittiğimde sinyal 1-2 kademe oluyor.Arada duvar ve odalar var en son köşeye gidiyorum.İnt hızı gayet iyi.Yani bu problem bende varmı??.Arkadan bastırdığımda değişen bişey yok.Zaten modemin olduğu evde hangi odada olursam olayım full cekiyor.Cihaz 1 bucuk aylık nerdeyse.
  • tel aldıktan 4 ay sonra ama en son güncelleme sonrası bendede wifi sorunları oluştu. servise gönderdim aynen bana geri göndermişler. değişen bişi yok. htc nin resmi olarak sorunu kabul etmesine rağmen servisteki arkadaşlar sanırım sorundan bihaber yada yıldırma politikası ile acaba vazgeçip öyle sorunlu bir şekilde kullanmamızı istiyor.

    bu sorunun olduğu seri nolu telefonlar zaten bellidir. neden sorun çıktığında geri çağırma ve yenisiyle değiştirme yapmazlar anlamam. tel çok severek aldım ve kullandım ama şu an zamanda geriye gidebilsem ve bana bedavaya verseler almam çünkü ağzım iyicene yandı. telefonun çekmesi için modeme yaklaşmaktan sıkıldım artık.

    HTC firmasını yaptıkları geri hizmet eksikliği ve sorumluluklarını kabullenmemesinden dolayı kınıyorum. Herhangi bir tepki vermeyeceklerinide çok iyi biliyorum ama en azından içimi döküyorum

    forumdaki arkadaşlarda kusurumuza bakmasın artık




  • Bu sorun son yapılan 401.31 güncellemesi sonrasında bende de başladı ve aynen videolarda olduğu gibi telefonun sağ üst kısmını sıkıca tutunca wireless eski halinde çekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iGroN -- 21 Şubat 2013; 13:42:11 >
  • arkadaslar inanmadım elimi bastırıyorum full cekiyor cekiyorum hiç çekmiyor inanamadım bende de wifi sorunu var yan odadan cekmiyor babamın lumia 920 si var ondan interneti paylaş diyorum ondan baglanıyordum internete bu soruna cozum bulamazmıyız içini açsak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muaz1

    arkadaslar inanmadım elimi bastırıyorum full cekiyor cekiyorum hiç çekmiyor inanamadım bende de wifi sorunu var yan odadan cekmiyor babamın lumia 920 si var ondan interneti paylaş diyorum ondan baglanıyordum internete bu soruna cozum bulamazmıyız içini açsak

    İçini açarak çözersiniz de cihazınız garanti dışı kalıyor.
  • Telefonu alalı neredeyse 1 yıl oldu ve son 2 haftadır bende de aynı sorun çıktı, başta modemden sandım ama araştrınca telefonda sorun olduğunu gördüm. Ne şanstır kardeşim bu kadar zaman kullan bir güncelleme sonrası wifi gitsin, az çekme sorunu değil hiç ağ görmüyor benimki...
    Servis yolları göründü fanatik HTC kullanıcısı olarak büyük hayal kırıklığı...
  • Bende de sorun az soylenenler kadar oldugunu sanmıyordum ama bugün yanyana iki one x aynı yerden benim ki yetersiz sinyal gücü ve tek nokta ile bağlanırken diğeri mükemmel cekiyor aynı yerden htc one da mükemmel çektiğini görünce anladım benimkinin sorunlu oldugunu.yapcak birşey yok.G.G... şemsiye acilmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇÖZÜM BASİT %100 İŞE YARADI


    http://www.youtube.com/watch?v=zL5GDNS9b9s
  • Hay allah razi olsun kardesim ya tam yorumlari okuyup diyordum ne yapmisim ben hata yapmisim...

    Artik kopma hic olmuyor su an salonun en ucundan yaziyorum cok tesekkur ederim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajim bulunsun bilgisayara geçince izlerim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar . htc one x te yazılmsal bi WİFİ sorunu olduğunu düşünüyorum .wifi hiç çekmiyor . fabrika ayarlarına döndüğümde düzeliyor ancak sorun tekrarlıyor. bu sorun hakkında bilgisi olan var mı acaba ? Nasıl çözülebilir ?
  • Bendeki cihazda da Wi-Fi Error diyor.
  • kkuirrsaalti K kullanıcısına yanıt
    Aynı Sorunu Yaşamaya Bu Hafta Başladım Fakat Telefonumun Garantisi Var Servise Göndersem Yaparlar mı ?
  • cemtogac C kullanıcısına yanıt
    Yaparlar. Sıfırı ile değiştirmeleri lazım. Bana sıfır verdiler. Onda da aynı sorun oldu belli bir zaman sonra. Bende gittim telefoncuya sattım daha fazla uğraşmadım.
  • wifi hiç açılmıyor. "HATA" diyor..

    böyle bişey de ilk defa gördüm. ne yapmam lazım acaba
  • kkuirrsaalti K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim mantıklı :) garantiden gelince okutuyum o zaman ben
  • Mrb arkadaşlar HTC one m8 ilk çıkar çıkmaz kullaniyorum ve son bir aya kadar hiç bir sorunu yoktu son bir ayda Wifi sorunu çıktı bendeki sorun wifiyi bulunca baglanmiyor veya bulamiyor acaba m8 olarak bu sorunu yasayan ve sorunu giderip olan arkadaş varsa bilgi verirmisiniz size zahmet tşkler şimdiden görüşmek üzere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.