Şimdi Ara

HTC One V hakkında ne düşünüyorsunuz? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
2
Favori
68.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Htc One V alacaktım vazgeçip HTC Desire X aldım iyiki almışım. Almayı düşünenlere tavsiye ederim bilgilerinize
  • desire z ürünüm bozulunca kvk servisten sıfır one v önerdiler , bendede xperia z olduğu için kutusu açılmamış bi şekilde satacağım ilgilenenler pm...
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır bu cihazı kullanıyorum bu süre içindeki fikirlerimi sizinle paylaşmak istedim. Diğer yazan arkadaşların yorumlarını da tek tek okudum kasıyor diyen var kasmıyor diyen var , özellik az , çok vs.. gibi bir çok yorum yapılmış benim şahsi fikirlerim şu yönde.

    ilk başta telefonumu en kısa zamanda değiştirmeyi düşünüyorum onu belirtiyim . S4 ve HTC One arasında düşünüyorum.. Htc One V e gelicek olursak:

    Telefonu açıp kapatmama , hard reset atmama , garantiye gidip gelmesine rağman ... Bazen bir mesaj geliyor açması 3-4 dk ı buluyor abartmıyorum açıyor kendi kendne siz daha okuyamadan geri kapatıyor snra tkrar deniyorsunuz bekliyor bekliyor açmıyor tkrar deniyorsunuz yine açmıyor vs...ve bu bazen dediğim 10 msj n 7sinde oluyor. Uygulamaları sildim tel hafızasnı boşalttım , Class 10 hafıza kartı aldım uygulamaları ordan denedim yine bir fayda yok .. Uygulamalarda Face,Skype,Twitter.Forsquare gibi uygulamalarda sorun yok normal çalışıyor fakat instagram şu video olayına girdikten sonra orda da donma yapıyor. Zaten instagramın video özelliğini sürümümümüzden dolayı kullanamıyoruz. Tample Run,Subway,Stick Tennis gibi oyunlarda telefon kasıyor biyerden sonra oyundan zevk almayıp çıkıyorsunuz.. HTC nin Sense adlı bir yazılımı var ve bu Ram in çoğunu kullanıyor.. Kamerası gündüz güzel fakat gece kötü. Video çekimi bence kaliteli fakat focus olayı kapanmıyor ve en ufak bir hareketinizde ekran bulanıklaşıyor focuslamaya çalışıyor.. Telefon ara ara donuyor reset atmanız gerekiyor. Kolay kolay ısınmıyor , hatta bazen arka tarafı buz gibi oluyor. En büyük sıkıntısı da kullandığınız hatla bir ilgisi yok tlefonu hiç düşürmememe , bir yere çarpmamama , konuşurken altından antenin olduğu yerden tutmamama rağmen telefon çok zor çekiyor , şehir içi vs gibi yerlerde güzel çekiyor tamam ama çekim gücünün az olduğu bir yerde başka bir telefon çekerken sizinki çekmiyor. Kendi kendine bazen sinyal yok diyor. Arama yapmak istiyorsunuz bazen tuş kilidini açıyorsunuz telefon donuyor , rehbere giriyorsunuz rehberdekiler görünmüyor reset atmanız gerekiyor şimdi bazı arkadaşlar telefonda virüs var arıza var vs diyecek ama bu dediklerim yasadığım sıkıntılar tabi ki de herzaman olan seyler değil ama çok sık olan şeyler ve yabancı forumlardan da araştırmıştım one v sorunlarını en önemli bir sorun da tuş kilidi tuşunun bozulmasıydı ve benimde başıma geldi 6-7 ay sonra tuş kilidi tuşum düzgün basmamaya başladı garantiye bile gönderdim fakat çaresi yok hala aynı bir kaç kez basıyorum sonra algılıyor . Belki aynı sorunları yaşayan arkadaşlar var belki yok bilmiyorum ama bana göre akıllı bir telefon için bu gün en az 1 gb ram ve android sürümünün en az jelly bean olması gerekiyor. Artık çıkan çoğu uygulama son sürüm andoidleri içeriyor. One v nin özellkleri yetmediği için android sürümünü de güncelliyemiyoruz şuan en son çıkan jelly bean güncellemesi one v için kullanılamıyor. Bunu yanında HTC nin Google Play tarzında kend, bir uygulaması var HTC HUB diye bir uygulama silinmiyor kaldırılmıyor ve içinde toplasanız 20 tane oyun tema uygulama toplamda anca var çok dandik birşey ve hiçbiri kullanıcağınız uygulamalar değil fakat samsung da google play store daki birçok ücretli uygulama oyun bedava örneğin virtual tennis gibi.Google Play Store da pro su 5 € fakat samsungun kendi App Store da ücretsiz. Bunu gibi bir çok artısı daha var. Umarım bazı arkadaşlara yardımcı olur yazdıklarım.




  • emre206 E kullanıcısına yanıt
    ben de aldığımda 2 ay zor kullandım biran önce elden çıkarın hocam..
  • The Raider T kullanıcısına yanıt
    Bende oyle dusunuyorum bakalim s4 duserse burdan , dusmezse yurtdisindan alicam artik.
  • şuan dahada hızlandı güncellememi yaptılar anlamadım.
  • hb de ürün 399 tl.
    2. hattım için almayı düşünüyorum
    fiyat aralığım 250 350 di aslında.tavsiye edermisiniz ?
  • tugberk16 kullanıcısına yanıt
    bulaşma..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.