Şimdi Ara

HTC ONE M9 ANA KONU (5' FHD, S810, 3 GB Ram, 32 GB, 20mp Cam) (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.322
Cevap
42
Favori
172.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 6 aydır Avrupa sürüm, gold renkli telefonumda android 7.0 (4.28.401.3) stock romu kullanıyorum. Romdan o kadar çok memnunum ki keşke custom rom (ViperOne 6.0) kullanmadan stock romda kalsaymışım diyorum. Pil performansı çok iyi. Çok sık kullanmazsam 2 gün gidiyor. Telefondan 50'den fazla uygulama sorunsuz çalışıyor. Rom stabiletisini kaybedene kadar stock romda kalacağım.
  • Elimde garantisi yeni bitmiş, Vodafone'dan 3500 TL'ye alınan ve açılmayan bir HTC M9 var. Tamiri konusunda Ankara'da tavsiye edebileceğiniz bir yer veya biri var mı?
  • "Açılmıyor" derken tam arızası nedir?
  • Hocamlar şuraya bi bakar mısınız ya dünden beri bakmadığım forum bir şey kalmadı artık dünyada şu sorunu yaşayan bir benim herhaldehttps://forum.donanimhaber.com/htc-m9-ne-oldugunu-bi-anlatin-lutfen--128444392 bi akıl falan verin ne yapayım buna .
  • ettu E kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde yazmıştım, sizinle de konuştuk..
  • umutsen
    Evet sorun neydi?
    sukru1492
    Telefonda muhtemelen power, ses açma tuşlarına toz, pislik girdiği için plastik, butona basmıyor olabilir. Tozdan dolayı tuşlar görevini tam yapmıyordur. Yapılması gereken servise verip sadece tuş takımında sorun varsa power filmi dediğimiz (tuş takımı+yakınlık sensörü+SD kart) parçanın değismesi, arka kapağın değişmesi (tuşlara basan plastik buton arka kapakla birliktedir) de gerekebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 20 Ağustos 2017; 14:5:42 >
  • ettu E kullanıcısına yanıt
    Şöyle yazmışım önce:

    Birkaç gün önce garantisi biten telefonum, 3 ay önce sürekli "maalesef google play durdu" hatası veriyordu. İnternetteki bütün bilgilerle yapmaya çalıştım ama olmadı. Sonra ekran kapandı, ses açma ve power tuşuna basarak açıp factory reset yaptım. Ancak düzelmedi. Garantiye verdim, sağı solu çizik diye almak istemediler, zorladım biraz. İstanbul'a gitti Ankara Teleservis'den. Oradan 1100 TL istediler, inanılacak gibi değildi. Kızmalar, bağırmalar çağırmalar falan geri gönderdiler. Şimdi hiç açılmıyor. Ne oldu bu cihaza? Bunu yaptıramayacak mıyım?

    Bir arkadaş bataryadan olabilir yazmış, ben de sonra şöyle devam etmişim:

    Sıkıntı bataryada değil eminim.

    Bugün bilgisayara bağladım, bağlanmak için donanım yüklemeye başladı, 3-4 dakika sonra bulunamadı dedi ve QHSUSB_BULK diye yazı çıktı.
    Arattım, yabancı forumlarda epey konusu var ama ingilizcem çok iyi olmadığı için yararlanamadım. Ama brick olmuş gibi..




  • Tuşlara basınca hiç tepki vermiyor mu? En azından ses kısma+power tuşlarına "Htc" yazısı görünene kadar birlikte basarak fastboot menüye girebilsen çok iyi olurdu. Şayet giremiyorsan telefonun "brick" olmuş demektir. HTC M9'dan iyi anlayan bir telefoncu "jilbreak" yöntemiyle sorunu çözebilir. Çözemezse telefonun artık çöp demektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 20 Ağustos 2017; 14:36:22 >
  • ettu E kullanıcısına yanıt
    Ustam bana bi yardım et. En azından ne yapacağım onu söyle. Dün HTC M9 aldım iyi güzel ama bazı şeyler çalışmıyor, istediğim gibi değil. Mesela 4g çalışmıyor, dokunmaları göster seçeneğini açtım geliştirici seçeneklerinden sonr kapattım ama hala gösteriyor, twitch uygulamasından yayın izlerken kasıyor, boomsound şeyi aktif değil, güncelleme yerine girmiyor CDMA gerekli diyor. Sanırım telefonda Verizon yazılımı yüklü. Arkasında Verizon yazısı yok ama. Acaba bu verizon yazılımı sonradan mı yüklenmiş yoksa cihaz direk verizon malı mı. Bir de bu sorunları çözmek için avrupa romu yüklemek istiyorum. Türkiyede satılan dümdüz stock rom yani verizondan falan kurtulmak istiyorum. Bunları yapabilir miyim lütfen yardımcı olun sinir oldum iyice. Cihaz S-Off durumda.
  • 4G çalışmıyor, 3G çalışıyorsa (ayarlar-mobil veri-şebeke modu-2/3G/4G seçili olmalı) telefonun sprint (verizon) model olabilir. Telefonda ses kısma+power tuşlarına basıp ekrandaki fotoyu paylaş bakayım.
  • ettu E kullanıcısına yanıt
    evet hocam verizon model. şu anda fotoyu paylaşamam telefon yanımda değil ama siz sorabilirsiniz. S-OFF ver Verizon model.
  • lenene
    Telefonun seri numarası, cid ve mid numaralarını gösteren adb komutunu gir ve buraya yaz bakalım.
    fastboot getvar all
    Gelecek bilgilere bakarak güncel twrp recovery yükleyip full vipe yaptıktan sonra sprint destekli custom rom kurarak deneyebilirsin.
    Custom romla düzelmezse full RUU atıp sıfırlamak lazım.
  • arkadaşlar ben de bugün htc m9 alarak aranıza katıldım telefonda herhangi bir sıkıntı yok şuan. 2.el 700 liraya aldım.


    nougat 7.0 yüklü ama 500 mb civarı bir güncellemesi geldi bunun ne oldugunu bilen var mı? telefonu yavaşlatan güncelleme vs. geldi mi hiç. bilmediğim için soruyorum yavaşlatırsa yüklemeyeyim neyse iyi günler herkese



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-406E52D83 -- 22 Ağustos 2017; 21:34:6 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kozgel

    Hocam plus modelinin resmi grubu donanimhaber de yok. Güncelleme olarak en son 6 var. Xda m9 plus konusunda mevcut.

    Onu M9e'ye kurabilir miyim ?
  • MatrixCode

    Edit:kozgel arkadaşın dediği gibi uymaz. HTC M9 sanmışım. M9e için uygun rom bulman gerekiyor.

    Gelen güncelleme dosyası muhtemelen nougat 7.0'ın yaması olabilir. Pil tüketimi normal değilse, bazı hatalı buglar varsa ve güvenlik güncellemeleri içindir. Twrp recover'den mevcut yedeğini alıp güncellemeyi yapabilirsin. Sorun çıkarsa da aldığın yedekten eski sürümüne geri dönersin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 27 Ağustos 2017; 11:41:34 >
  • Yazılımı uymaz hocam kurulmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kozgel K kullanıcısına yanıt
    Bir türlü uygun rom vs bulamadım.
    Animasyon geçişleri sürekli takılıyor , multitasking resmen facia.
    Araştırmadan etmeden riske girersek olacağı bu
  • Maalesef custom rom bulamazsınız ya bu şekilde kullanacaksınız ya da cihaz degistireceksiniz zaten güncelleme de almaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 8 oreo'dan umudu olan var mı? Alır mı ? Fikri olan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba, 2 yıldır HTC M9 kullanmaktayım, son aylarda, telefonumun arama sesi çok düşük, yani arama esnasında karşıdakinin sesini çok az alabiliyorum, hoparlörü açıyorum, oda diğer hoparlör seslerine göre çok çok düşük? Bunun sebebi ne olabilir, nasıl çözebilirim? (Garantsi yok, yurt dışı cihazı)
  • 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.