Şimdi Ara

HTC ONE M9 ANA KONU (5' FHD, S810, 3 GB Ram, 32 GB, 20mp Cam) (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.322
Cevap
42
Favori
172.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Stabil2121 S kullanıcısına yanıt
    IMEI İLE PERFORMANSIN NASIL BİR ALAKASI VAR CİDDEN MERAK ETTİM ?
  • Güncelleme yaparken telefonda sorun çıkmıştı benim. Sonra orjinal romu atmayı denedim kaç kere olmadı yüklenmiyor. Bu sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cnbzkrt

    Beyler bu telefon hala alinirmi 1 ay sonra almayi planlıyorum sizce degermi ? Daha once one a9 kullandim sattim simdi lg g3 kullaniyorum

    Ben HTC One M9 kullaniyorum, oldukca şık ve kaliteli bir telefon. Sarji beni goturuyor acikcasi, tabi kullaniminiz normal bir kullanicidan fazlaysa zorlanabilir belki.

    HTC fiyatlari pek dusmez hocam, biraz baktimda ayni yil cikan Samsung telefonlar 2200 lirayken M9 2500 liraymis. Eger fiyatta sorun yoksa alin derim. Fakat bizim millet biraz cahildir, o paraya iPhone alsaydin ya ne degisik herifsin diyenler falan olacaktir hatta telefondan anlamiyorsun diyenler oldu bana :) kafaya takmam diyorsaniz alin derim pisman olmazsiniz.
    HTC cok kaliteli telefonlar ureten bir firmadir fakat maalesef ulkemizde bir iPhone sevdasi var ki diger telefonlarin yuzune bakilmaz oldu :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adeep

    a9 niye sattınız hocam, ben de a9 ve m9 düşünüyorum. Hangisi mantıklı olur?

    Kesinlikle M9 dostum. Fiyat sorun degilse HTC 10'da alabilirsin. Fakat A9 ve M9 arasindan kesinlikle M9 cunku kendisi amiral gemisi modeldir. A9 daha cok orta segment ozelliklere sahip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, yaşadığım sorun Vodafone kaynaklı mı yoksa telefondan kaynaklı mı bilmediğim için Vodafone Forum'a yazdığım şeyi aynen buraya da yazıyorum. Okursanız sevnirim.

    quote:

    Merhaba. Mega3gb tarifesindeyim. Paketim yanlış hatırlamıyorsam ayın 8'inde bitti. Vodafone Yanımda uygulamasıyla (Mobil internet kapalıyken, Wi-Fi ile) sistemlerinizdeki sorun yüzünden TL yükleyemedim. Bakiyemde 3 küsür TL varken dün akşam baktığımda -5 TL'ye düşmüş olduğunu gördüm. Benzer durum daha önce de 2016 Haziran Ayı'nda başıma gelmişti. Miktarı net hatırlamıyorum ancak 15-20 TL küçük para birimleri halinde bu şekilde uçup gitmişti. Her iki olay da internetim kapalıyken ancak paketim bitmişken gerçekleşiyor. Haziran Ayı'nda olan. Bu TL'ler uçup giderken paket dışı herhangi bir SMS ve çağrı işlemi de yapmadım, dalgınlıkla yapmışsam bile (Haziran için konuşuyorum) bakiyeyi böyle tüketecek bir harekette bulunmadım. Online Self-Servis'ten baktığımda da internet sebebiyle bu TL'lerin düştüğünü göriyorum. Bununla ilgili müşteri hizmetlerini arayıp kayıt bırakmıştım tee o zamanlar ancak dönen olmadı ben de unuttuğumdan bir daha aramadım.

    Kullandığım telefon HTC One M9, belki bir ilgisi vardır diye belirtmek istedim.


    Farklı bir GSM operatöründe bu telefon ile bu sorunu yaşayan var mı? Varsa nasıl halledebiliriz? Telefonda Mobil Şebeke Ayarları kısmında Şebeke Modu "2G/3G/4G otomatik" şeklinde ayarlı, telefonu aldığımdan beri böyleydi. Sorun bundan kaynaklı olabilir mi? Değilse Vodafone'a yardıracağım çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 20 Ağustos 2016; 22:56:20 >




  • İphone 5s ile takas yapan olurmu bu telefonu
    İmei atılmış cihazın sorunları nedir arkadaşlar çok sıkıntı çekilirmi alınsa kullanan birisi varmı aramızda çok merak ediyorum .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stabil2121

    imei atılmış toplama bir cihazır kardeşim orjinal değil. Diyelim ki orjinal birde imei atılıyor cihaza. iddaa ediyorum 500 den fazla ust model özellikle cep telefonu kullandım imei atılan cihaz performans olarak 100 den 60 a düşer her anlam da. Bak suan elimde 2 aylık faturalı kutulu m9 var. Daha önce 3 defa yurtdışı 4 defa da yurtiçi m9 aldım kullandım ve imeiden kaynaklı şarz , güncelleme sorunu ile karşılaştım takılma yaşadım. Sana tavsiyem alacaksan illa ki yurtdışı tanıdık biri vasıtası ile getirt ve direkt pasaport kaydı yap kardeşim

    Bence sen sadece telefonu almissin senin guncelleme sorunun imei atilmasindan degil imei attikdan sonra yazilimi yarim yamalak biraktiklari icindir...
    Imei atma ile cihazin performansi dusmez.
    Ha toplama vihazdan adam gibi performans alamazsin o konuda kesinlikle katiliyorum anakart orjinal gerisi cakma ne performansi bekliceksin ki zaten belkide anakart tamir bile gormustur hersey olabilir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben de M8s kullanıyordum ve şimdi M9 almak istiyorum. Daha önce de bazı arkadaşlar belirtmişler ama tekrar bu soruyu sormak istiyorum;

    Malum sitede şu anda 850 TL ye kesinlikle orjinal olduğunu, toplama olmadığını, full ve kapalı kutu olduğunu, tüm aksesuarlarının orjinal olduğunu, kapalı kutu olduğunu, kontrol ederek alabileceğimizi hatta mağazaya gidip görerekte alabileceğimizi söyleyen ilanlar var. Hatta 2 sene kendileri firma garantisi veriyorlar. Bu tarz firmalardan M9 alan var mı?

    Biraz araştırdım, imei kopyalamanın cihazın performansına bir etkisi olmadığını düşünüyorum ama bu kapanma olayı biraz düşündürüyor...
  • Islemci frekansiniz 1.55 ghz mi sizin de? Guc tasarrufu kapali halde ustelik. Diger 4 cekirdek de devre disi. Onceki m9umda 1.96 ghz ydi. Bu turkiye cihazi yuksek performans modunu acinca 1.96 ghz ye cikiyor. Sizinkiler de bu sekilde mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M9 un ön kamerası ve arka kamerası memnun eder mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z5c cihazım var M9 la takas etmeye değermi? Sizin fikriniz nedir? Batarya kaç saat ekran veriyor konum senkronizasyon kapalı halde iken? Isınma durumu son güncelleme ile ne durumda? Birde kamera şuan son güncelleme ile ne durumda çok sordum ama bi cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cevaplayacak kimse yokmu??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quellity kullanıcısına yanıt
    HTC m9un ses kalitesi süper ön kamerası çok iyi arka kamerası idare eder bence değmez gibi z5c la takasa z5c daha iyi bence şarjı da iyi gidiyordur z5cnin. ben sabahtan akşama kadar kullanamıyorum htc m9u şarjı bitiveriyor hemen yoğun kullanımda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6.0 â güncelleme yapayimmi yoksa 5.1 daha mı iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bukadar durgun mu bu konu hep ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quellity
    Tavsiyem telefonunda Twrp recovery kurulu ise, 5.0.1 stock romdan memnun değilsen, romun yedeğini alıp 5.0.1'den 6.0'a güncelleyebilirsin. 6.0'dan memnun kalmadığın taktirde de tekrar yedeğinden 5.0.1'e geri dönersin. Bazen 2.5 saat cevap beklemek yerine gerekeni yapabilmek daha etkili olabilir.
  • ettu E kullanıcısına yanıt
    2 saat erkan süresi veriyor normal gelmedi bana z5c de 6 7 arası veriyordu dedim Buda 4 4.5.verir ama bi gariplik var sanki yoksa herşeyden memnunum şuanki sürüm un.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiyede 100 kisimi kullaniyor m9



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-07791F7AA -- 14 Ağustos 2016; 21:46:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran açık süresini göremiyor muyuz arkadaşlar bu telefonda? Ekran açık süresini öğrenmek için gsam battery monitor'u kullanmak zorunda kalıyorum.
  • Htc m9e guncelleme nie gelmezki ya bi bilgisi olan varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.