Şimdi Ara

HTC ONE M9 ANA KONU (5' FHD, S810, 3 GB Ram, 32 GB, 20mp Cam) (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.321
Cevap
42
Favori
172.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thepromh


    quote:

    Orijinalden alıntı: karadag55

    Tüm forumda neredeyse hiç sevilmeyen bir adamın sözüne inanıp telefondan soğudunya hemen zaten m9 kullanma

    Yav yanlış anlamışsın, mesela adam cihaz tutmadı diyor bu benim icin önemsiz, ben kullanımını sevdikten sonra, ya da aksesuar bulamazsınız diyor bu da önemsiz, peki dediği gibi ısınıyor ve FİFA kaldırmıyor ise 2000 liradan pahalı bir telefon bu rezalet değil midir? Ben bunlar böyleyse evet soğurum, 2000 küsür lirayı elimizi yakan üzerine FİFA dahi oynatmayacak telefona vermek gerçekten mantıklı değil, kamera kötü vs mevzularına girmedim bile, yani karşımdaki arkadaş sıralamış kendince negatif özelliklerini benim icin ona negatif gelen bazı şeyler hic önemli değilken sana bahsettigim bazı şeyler de en ön planda önem verdiğim şeyler, soğumaktan kastım şu, bir telefonda ilk baktığım seylerdendir ısınması ve güncel oyun ve uygulamalardaki performansı kaldırıp kaldırmaması vs ve arkadas FİFA dahi kaldırmıyor deyince bunu yeni duyduğum için şaşırdım sence de tuhaf değil mi FİFA yüklenmiyorsa 2300-2400 liralık alete

    Bazen bazı telefonları uyumlu cihazlar listesine eklemeyi unutuyorlar internetten apk + data indirdim oyun gayet akıcı herhangi bir sorun yok. Adreno 430 şu an android telefonlarda kullanılan en güçlü grafik işlemci. Oyunu kaldıramaması gerçekten saçma olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih617 -- 3 Ekim 2015; 13:07:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • oyunu kaldırmadığı falan saçmalık ötesi, sadece şu an cihazla uyumlu olmadığı için yüklenmiyor. Her oyunu gayet akıcı oynatıyor cihaz. Tamam kamerası çok iyi olmayabilir ama bu kadar yerden yere vurulacak cihaz hiç değil. S6'nın sorunlarını, G4'ü de görüyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni aldığım cihazı, ABDDen iphone 6s gelmesi nedeni ile satmış bulunmaktayım. Bir önceki sayfada paylaştığım kılıflar kaldı ve onları da
    gittigidiyordan satışa çıkardım.

    1 adet spigen neohybrid
    1 adet rearth ringke siyah
    1 adet rearth ringke şeffaf var elimde.

    Gittigidiyor linki verilmesi yasak mı bilmiyorum ama isteyen arkadaşlar pm mesaj atabilir. Kılıfların Fotoğrafları bu konuda 1-2 sayfa önce mevcuttur.

    quote:

    Orijinalden alıntı: theknife

    Benim kullandığım kılıflar bunlar. genelde spigen neo hybrid 'i kullanıyorum. iphone 6 da da onu kullanıyorum. bir kaç kez düşürdüm silikon kılıf tarzı kılıflar kullanırdım, ekran kırıldı, hoparlörün olduğu
    kısım içeri göçtü falan. En son garantiden yeni telefon geldiğinde spigen almıştım 5 ay önce ve cihaz hala sıfır kadar temiz. o sebeple m9 a da aynı kılıfı aldım. m9 a iphone daki kadar yakışmıyor. telefon
    biraz kalınlaşıyor ama elimden düştüğümde sağı solunda oluşacak ezik vuruk tan beni daha az rahatsız ettiği kesin.

    Bu arada kiliflarin adini merak eden olursa 4 unun beraber gorundugufotoda soldan saga
    1) spigen neo hybrid gun metal rengi (spigenin kendi sitesinden aldim)
    2) spiden case capsule black
    3) rearth ringke seffaf
    4) rearth rinke siyah
    Diger 3 kilifi hepsiburadadan almistim.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theknife -- 3 Ekim 2015; 16:12:10 >




  • Htc kullananlar bilir, kullanmayan ise bilmeden konuşur. Samsung yazılımı sorunlu bir cihaz, Htc den daha hızlı ve daha fazla değer kaybeder. LG fiyatı düşük tutuyor ondan kurtarıyor. Nexus tercih edilebilir yazılım güncellemeleri için. Android yeni kasırga Huawei,xhaomi gibi Çin'in yıldızların fiyat yönünden üst seviye cihazlarda var. Orta segment Asus ve Lenovo güzel cihazlar çıkarıyor.

    Yazılım ve cihaz stabilitesi dersen Htc den şaşmayacaksın. Samsung tarafında not serileri güzel. Htc kamera konusunda farklı davranmayı tercih ediyor. O da eksi olarak yansıyor.

    Htc Desire hd ile başladığım serüven M7, M8 ve M9 ile devam ediyor. İphone özgürlükleri kısıtladığı için hiçbir zaman yanaşmayacağım bir cihaz. Bana göre telefonu sadece telefon olarak kullananların telefonu. İphone dan vazgeçeceksiniz Android tarafında Htc ilk tercihiniz olmalı.

    Htc deki one serilerinin tüm custom romlarının tüm özel uygulama ve tweakleri tarafımdan türkçeleştirilmiş ve rom geliştiricileri tarafından romlara eklenmiştir.

    Andronetwork com sitesi Htc adına her şeyi bulabileceğiniz Türkiyedeki en donanımlı sitedir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oooo benim gslicocugum gelmiş hoş gelmiş yine abilerinin islerinemi karisiyormus sen şimdi git büyü gel Oldumu gslicocuk sen şu dizi formlarını yorumla anca oraya yakisirsin şimdi bana abi ben ettim sen etme de abinden özür dile ve öte bayil ki seni kirmim hadi uza şimdi arkadaşlar bu moron gslicocugun dediği hicbirseyi ciddiye almayın harbi trolldur diğer formlarda yaptığı yorumları görseniz altınıza istersiniz üşenmeyin girin bakın neler yazıyor özellikle diziler hakkında ben bunları okuduktan sonra acıdım çocuğa harbi bunun bir yanı eksik büyük ihtimalle karakteri m9 almak istiyorsanız bu trollun değil kullanan birinden yada gidin teli inceleyin bu samsung fanı illaki kotuleyecek şimdi gslicocuk şu legeninide al git hadi bakim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: japon karınca

    oyunu kaldırmadığı falan saçmalık ötesi, sadece şu an cihazla uyumlu olmadığı için yüklenmiyor. Her oyunu gayet akıcı oynatıyor cihaz. Tamam kamerası çok iyi olmayabilir ama bu kadar yerden yere vurulacak cihaz hiç değil. S6'nın sorunlarını, G4'ü de görüyoruz.
    HTCnin bu yıl bazısı satış stratejisi bazısı donanım olarak yaptığı bir sürü yanlış var. Aslında telefonları çok güzeldi ama bazı saçmalıklarıdı var ki söylemeden edemeyeceğim.

    1- Gitti 2700 tlye fiyat koydu millet aynı fiyatla niye daha performanslı daha az ısınan exynos 7420 li s6yı almasın ? (trde)

    2- Daha S810 ısınıyor ısınıyor derken millet bunlar sony vs gibi ısınmaması için önlem almadılar. Direk satışa sundular hangi akla hizmet yaptılar acaba ?

    3- O iğrenç toshiba sensörler. Hayır niye toshiba anlatsana biraz ? Niye sony, omnivision değil hani. Hem OIS falan da yok. Millet bunun yüzündende almadı da hani ondan soruyorum

    4- Değişmeyen tasarım. Nasıl yani derseniz ön yüz olsun bazı kişiler tarafından beğenilmeyen dokunmatik tuşlar herkes tarafından beğenilmeyen koskoca çerçeveler olsun çok şey var. Aslında çok da önemli değil.

    5-S810nin öbür zararına geldik. PİL. S810 gibi bir şeye baştan 3000 falan koyman lazım.

    6- Sonra toparlayayım derken mtkya geçip iyice sıvaması.

    7- Sonra o zaman da toparlayamayınca yok aynısını ısıtıp ısıtıp koyup üstüne kameraya saçma şeyler vs. ekleyip yok aurora yok limited edition diye sundu burası artık bardağı taşıran son damla oldu.

    Özetledim ne olduğunu tabiki hiç beni takmayacaklar daha rakiplerini takmıyorlar ki.

    İnşallah içinde bulunduğu durumdan kurtulmak için, One A9'u şu altında basılmayan saçma parmak içi sensörlü koskoca çerçeveli değil de şu önceden ''sızan'' prototip m9lar gibi yaparlar tasarımı birde çerçeveyi azaltıp tuşlar kapasitif yaparlar, içine snapdragon 808, 3 gb ram, sonynin 4k sensörleri , ve 3000-3500 mAh pil yapıp lg g4 ve moto x styledan ucuza satarsa yeni bir One M7 doğabilir bence yani şu ''kahraman'' dediklerinden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin Garnett -- 3 Ekim 2015; 19:10:01 >




  • 1. madde konusunda kesinlikle haklısınız ama şu an çoğu mağazada fiyatlar 2200'e kadar indi, S6 da o civarlarda. Gelgelelim, S6 kesinlikle bu cihazdan
    daha performanslı bir cihaz değil. İki arkadaşımda S6 var, ikisinin cihazda da ram kullanımı %85 civarlarında. Birkaç uygulama ile cihaz resmen s4'e dönüyor.
    O iğrenç arayüzü sayesinde s6 kesinlikle M9 kadar stabil olamaz. Androidde her markanın amiral gemilerini kullanma fırsatım oldu ama HTC kadar hiçbiri stabil değil.
    Sony arayüzü sade gibi gözüküyor ama bana göre hantal bir arayüz. Sony z3 compact çıktığı ilk gün aldım, 1 ay sonra jak girişi bozuldu kendi kendine. Garantiden yeni cihaz geldi, ekranda ölü
    pikseller oluştu.Bir daha garantiden yeni cihaz geldi, 1 ay sonra ekran resmen kasadan ayrılmaya başladı. Bir daha da sony almam diye tövbe ettim.
    2- işlemci için evet önceden önlem alsalar çok iyi olurdu ama gelen güncelleme ile şu an cihaz gayet serin çalışıyor, anormal bir ısınma gözlemlemedim.
    3- arka kamera konusunda kesinlikle haklısınız ama kameraya çok değer veren zaten gitsin s6 veyahut G4 alsın.
    4- HTC barını kimse beğenmiyor, o konuda yüzde yüz haklısınız. O barın olduğu kısma M7'deki gibi kapasitif tuşları koysalar tasarım benim için harika olurdu.
    5- Son güncelleme ile özellikle pilden çok memnunum. Teli gayet kullanan bir insanım, 4-4.30 saat ekran süresi alıyorum. S6 ne kadar ekran süresi veriyor ki?
    6- Plus modeli dediğiniz gibi tamamen saçmalık.

    Kesinlikle bir fan değilim hocam, hatta imkanım olsa İphone 6s'e geçmeyi düşünüyorum.




  • Islemci performansı s6'dan geride ama grafik performansı da önde. S6 world of tanksta gta san andreasta kasıyor. Grafik ayarlarını düşürmek gerekiyor.

    Snapdragon 810 ısınıyor da hangi cihaz ısınmıyor ki? 8 çekirdekli işlemci kullanılan tüm cihazlar az ya da çok ısınıyor. S6 çok mu serin çalışıyor? Ya da Z3+? Lg gibi flagship modelde giriş seviyesi donanım kullanmak da çözüm değil. Isınma sorunu yalnızca Z5'te yok gibi.

    Arka kamera işini beceremiyorlar kötü değil ama bu fiyata da yakışmıyor sony ne yapıyorsa aynısından yapmalılar.

    Telefonun 1-2 mm kalın olması ya da ekran gövde oranının %1-2 az olması bence çok önemli değil.

    S6 3,5 saat G4 4-4,5 saat ekran süresi verebiliyor. M9 4,5-5 saat. Tüm telefonların şarjı geçen seneye göre az gidiyor sebebi de daha büyük işlemciler. M9 burada kötünün iyisi gibi.

    Mtk çöp zaten.

    Kamerayı düzeltseler, yeni bir tasarım üretseler tamam aslında. Inadına yapmıyorlar ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ewferofking

    HTCnin bu yıl bazısı satış stratejisi bazısı donanım olarak yaptığı bir sürü yanlış var. Aslında telefonları çok güzeldi ama bazı saçmalıklarıdı var ki söylemeden edemeyeceğim.

    1- Gitti 2700 tlye fiyat koydu millet aynı fiyatla niye daha performanslı daha az ısınan exynos 7420 li s6yı almasın ? (trde)

    2- Daha S810 ısınıyor ısınıyor derken millet bunlar sony vs gibi ısınmaması için önlem almadılar. Direk satışa sundular hangi akla hizmet yaptılar acaba ?

    3- O iğrenç toshiba sensörler. Hayır niye toshiba anlatsana biraz ? Niye sony, omnivision değil hani. Hem OIS falan da yok. Millet bunun yüzündende almadı da hani ondan soruyorum

    4- Değişmeyen tasarım. Nasıl yani derseniz ön yüz olsun bazı kişiler tarafından beğenilmeyen dokunmatik tuşlar herkes tarafından beğenilmeyen koskoca çerçeveler olsun çok şey var. Aslında çok da önemli değil.

    5-S810nin öbür zararına geldik. PİL. S810 gibi bir şeye baştan 3000 falan koyman lazım.

    6- Sonra toparlayayım derken mtkya geçip iyice sıvaması.

    7- Sonra o zaman da toparlayamayınca yok aynısını ısıtıp ısıtıp koyup üstüne kameraya saçma şeyler vs. ekleyip yok aurora yok limited edition diye sundu burası artık bardağı taşıran son damla oldu.

    Özetledim ne olduğunu tabiki hiç beni takmayacaklar daha rakiplerini takmıyorlar ki.

    İnşallah içinde bulunduğu durumdan kurtulmak için, One A9'u şu altında basılmayan saçma parmak içi sensörlü koskoca çerçeveli değil de şu önceden ''sızan'' prototip m9lar gibi yaparlar tasarımı birde çerçeveyi azaltıp tuşlar kapasitif yaparlar, içine snapdragon 808, 3 gb ram, sonynin 4k sensörleri , ve 3000-3500 mAh pil yapıp lg g4 ve moto x styledan ucuza satarsa yeni bir One M7 doğabilir bence yani şu ''kahraman'' dediklerinden.

    htc m9 ısınıyor ise samsung s6 yanıyor denilir. ben s6 satarak m9 almıştım. oyun oynarken 10 dakika sonra cihaz yanacak diye korkarak kapatıyordum. kamera iyi evet, performans iyi mi ? 3 gbram sürekli %80lerde.
    daha menü arası geçerken kasılmalar falan. cok da abartıldığı gibi değil s6.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: theknife

    quote:

    Orijinalden alıntı: ewferofking

    HTCnin bu yıl bazısı satış stratejisi bazısı donanım olarak yaptığı bir sürü yanlış var. Aslında telefonları çok güzeldi ama bazı saçmalıklarıdı var ki söylemeden edemeyeceğim.

    1- Gitti 2700 tlye fiyat koydu millet aynı fiyatla niye daha performanslı daha az ısınan exynos 7420 li s6yı almasın ? (trde)

    2- Daha S810 ısınıyor ısınıyor derken millet bunlar sony vs gibi ısınmaması için önlem almadılar. Direk satışa sundular hangi akla hizmet yaptılar acaba ?

    3- O iğrenç toshiba sensörler. Hayır niye toshiba anlatsana biraz ? Niye sony, omnivision değil hani. Hem OIS falan da yok. Millet bunun yüzündende almadı da hani ondan soruyorum

    4- Değişmeyen tasarım. Nasıl yani derseniz ön yüz olsun bazı kişiler tarafından beğenilmeyen dokunmatik tuşlar herkes tarafından beğenilmeyen koskoca çerçeveler olsun çok şey var. Aslında çok da önemli değil.

    5-S810nin öbür zararına geldik. PİL. S810 gibi bir şeye baştan 3000 falan koyman lazım.

    6- Sonra toparlayayım derken mtkya geçip iyice sıvaması.

    7- Sonra o zaman da toparlayamayınca yok aynısını ısıtıp ısıtıp koyup üstüne kameraya saçma şeyler vs. ekleyip yok aurora yok limited edition diye sundu burası artık bardağı taşıran son damla oldu.

    Özetledim ne olduğunu tabiki hiç beni takmayacaklar daha rakiplerini takmıyorlar ki.

    İnşallah içinde bulunduğu durumdan kurtulmak için, One A9'u şu altında basılmayan saçma parmak içi sensörlü koskoca çerçeveli değil de şu önceden ''sızan'' prototip m9lar gibi yaparlar tasarımı birde çerçeveyi azaltıp tuşlar kapasitif yaparlar, içine snapdragon 808, 3 gb ram, sonynin 4k sensörleri , ve 3000-3500 mAh pil yapıp lg g4 ve moto x styledan ucuza satarsa yeni bir One M7 doğabilir bence yani şu ''kahraman'' dediklerinden.

    htc m9 ısınıyor ise samsung s6 yanıyor denilir. ben s6 satarak m9 almıştım. oyun oynarken 10 dakika sonra cihaz yanacak diye korkarak kapatıyordum. kamera iyi evet, performans iyi mi ? 3 gbram sürekli %80lerde.
    daha menü arası geçerken kasılmalar falan. cok da abartıldığı gibi değil s6.

    aynen öyle, her şey işlemci değil




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HonestPower

    1. madde konusunda kesinlikle haklısınız ama şu an çoğu mağazada fiyatlar 2200'e kadar indi, S6 da o civarlarda. Gelgelelim, S6 kesinlikle bu cihazdan
    daha performanslı bir cihaz değil. İki arkadaşımda S6 var, ikisinin cihazda da ram kullanımı %85 civarlarında. Birkaç uygulama ile cihaz resmen s4'e dönüyor.
    O iğrenç arayüzü sayesinde s6 kesinlikle M9 kadar stabil olamaz. Androidde her markanın amiral gemilerini kullanma fırsatım oldu ama HTC kadar hiçbiri stabil değil.
    Sony arayüzü sade gibi gözüküyor ama bana göre hantal bir arayüz. Sony z3 compact çıktığı ilk gün aldım, 1 ay sonra jak girişi bozuldu kendi kendine. Garantiden yeni cihaz geldi, ekranda ölü
    pikseller oluştu.Bir daha garantiden yeni cihaz geldi, 1 ay sonra ekran resmen kasadan ayrılmaya başladı. Bir daha da sony almam diye tövbe ettim.
    2- işlemci için evet önceden önlem alsalar çok iyi olurdu ama gelen güncelleme ile şu an cihaz gayet serin çalışıyor, anormal bir ısınma gözlemlemedim.
    3- arka kamera konusunda kesinlikle haklısınız ama kameraya çok değer veren zaten gitsin s6 veyahut G4 alsın.
    4- HTC barını kimse beğenmiyor, o konuda yüzde yüz haklısınız. O barın olduğu kısma M7'deki gibi kapasitif tuşları koysalar tasarım benim için harika olurdu.
    5- Son güncelleme ile özellikle pilden çok memnunum. Teli gayet kullanan bir insanım, 4-4.30 saat ekran süresi alıyorum. S6 ne kadar ekran süresi veriyor ki?
    6- Plus modeli dediğiniz gibi tamamen saçmalık.

    Kesinlikle bir fan değilim hocam, hatta imkanım olsa İphone 6s'e geçmeyi düşünüyorum.

    Dostum bende m9 alma arefesindeyim de m9 un neyinden memnun değilsiniz de 6s almak istiyorsunuz.

    Birde iphone 6 16gb mi yoksa m9 mu alırdın dostum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kesinlikle alınmaması gereken bir telefon. O paraya değmez. Çok ısınıyor ve ısındığında performansı oldukça düşüyor.O kadar para veriyorsun ve rakip olduğu telefonların çok arkasında kalıyor. Arka kamerası çok kötü rakiplerinin çok gerisinde. Ekran kullanımı berbat. Kocaman telefon yapmışlar siyah çerçeveler vb. ekranı kaplıyor geriye küçük bir kısım kalıyor sanal tuşlarıda saydığımızda. Genel not 10/6.5
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HonestPower

    1. madde konusunda kesinlikle haklısınız ama şu an çoğu mağazada fiyatlar 2200'e kadar indi, S6 da o civarlarda. Gelgelelim, S6 kesinlikle bu cihazdan
    daha performanslı bir cihaz değil. İki arkadaşımda S6 var, ikisinin cihazda da ram kullanımı %85 civarlarında. Birkaç uygulama ile cihaz resmen s4'e dönüyor.
    O iğrenç arayüzü sayesinde s6 kesinlikle M9 kadar stabil olamaz. Androidde her markanın amiral gemilerini kullanma fırsatım oldu ama HTC kadar hiçbiri stabil değil.
    Sony arayüzü sade gibi gözüküyor ama bana göre hantal bir arayüz. Sony z3 compact çıktığı ilk gün aldım, 1 ay sonra jak girişi bozuldu kendi kendine. Garantiden yeni cihaz geldi, ekranda ölü
    pikseller oluştu.Bir daha garantiden yeni cihaz geldi, 1 ay sonra ekran resmen kasadan ayrılmaya başladı. Bir daha da sony almam diye tövbe ettim.
    2- işlemci için evet önceden önlem alsalar çok iyi olurdu ama gelen güncelleme ile şu an cihaz gayet serin çalışıyor, anormal bir ısınma gözlemlemedim.
    3- arka kamera konusunda kesinlikle haklısınız ama kameraya çok değer veren zaten gitsin s6 veyahut G4 alsın.
    4- HTC barını kimse beğenmiyor, o konuda yüzde yüz haklısınız. O barın olduğu kısma M7'deki gibi kapasitif tuşları koysalar tasarım benim için harika olurdu.
    5- Son güncelleme ile özellikle pilden çok memnunum. Teli gayet kullanan bir insanım, 4-4.30 saat ekran süresi alıyorum. S6 ne kadar ekran süresi veriyor ki?
    6- Plus modeli dediğiniz gibi tamamen saçmalık.

    Kesinlikle bir fan değilim hocam, hatta imkanım olsa İphone 6s'e geçmeyi düşünüyorum.

    Ne münasebet hocam niye fan diyeyim :)

    1. Hocam tabiki arayüz önemli bir etken touchwiz çok yavaş bildiğiniz gibi ram 3 gb'sa 2 gb'ını 2gb'sa 1 gb'ını 1 gbında tamamını kullanıyor ama bizim milletimiz samsungu bir de hava için kullanıyor performans en son etkenlerde onlar için yani o yüzden de trde bunu bu fiyata satmak saçmalık diyorum bir de ısınma durumu var demiştim.

    2. Hocam benim kızdığım bunu neden önce test etmeyip sony gibi termal macun ve bakır boru ya da hızı düşürme gibi işlemler yapmıyorlar bu yüzden kızıyorum.

    3. Hocam toshiba yerine sony IMX230,234 gibi sensörler niye kullanmadı ? bir de lg, samsung diyip kamera isteyen onları alsın diyorsunuz bir de yavaş diyorsunuz karar verin :D (bunu şakasına yazdım alınmayın)

    4. Anlaştığımıza sevindim :) benim elimdeki desire 820 çerçeve ile 6 inç oluyor en az.

    5. Hocam bunu da önceden önlem almalılardı.

    6. Burada da anlaştığımıza sevindim :)

    @Fatih617

    1. Doğrudur hocam arayüz biraz olsa da farkı kapatıyor zaten :)

    2. Hocam her cihaz ısınıyor tabiki ama bu telefon 55 dereceye çıkıyor çüş yani.

    3. Bende IMX 230,234 kullanılsın diyorum işte hocam :)

    4. Hocam neyi önemli değil 5.5 inçlik cihaz oluyor sana 6 inç en az. o çerçeveler çıkarıp o alttaki bantı kaldırmayıp one m7 gibi kapasitif tuş koysalar çok güzel olacak ama yok.

    5. Bilemedim şimdi nedense.

    Hocam a9 için o prototip m9 tasarımına kapastif tuşlar koyup sıcaklık için önlem alarak snapdragon 808, 3 gb ram, sonynin 4k sensörleri (IMX230,234,300) , ve 3000-3500 mAh pil koysunlar üstüne 1200-1500 tlye satsalar 2. one m7 dalgası olur.

    @theknife

    hocam dedim zaten o arayüz bitiriyor zaten bütün samsungları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin Garnett -- 3 Ekim 2015; 20:30:39 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinan.bulut

    Kesinlikle alınmaması gereken bir telefon. O paraya değmez. Çok ısınıyor ve ısındığında performansı oldukça düşüyor.O kadar para veriyorsun ve rakip olduğu telefonların çok arkasında kalıyor. Arka kamerası çok kötü rakiplerinin çok gerisinde. Ekran kullanımı berbat. Kocaman telefon yapmışlar siyah çerçeveler vb. ekranı kaplıyor geriye küçük bir kısım kalıyor sanal tuşlarıda saydığımızda. Genel not 10/6.5

    Kullanmasak inanacağız :)
  • Kamera keşke daha iyi olsaydı gerçekten iyi olurdu, bence de hiç yakışmıyor bu seviye bir cihaza. Şu barın yanına kapasitifleri koymak çok mu zor be HTC, mis gibi tasarımı olacaktı o zaman.
    Hocam ben bu cihazı 2000e aldım kapalı kutu, ben çok memnunum. Keşke dediğiniz gibi önceden ısınma için önlem alsalardı ama şu an cihaz gerçekten anormal ısınmıyor. S808 de ısınan bir işlemci, Lg'nin bahanesi o resmen. Cortex A53 ile alakalı çünkü ısınması. Bir de grafik işlemcisi gerçekten çok kötü G4'ün.
    Ama gerçekten haklısınız yani kamera ve tasarım dediğiniz gibi olsa, işlemci için de önceden termal macun gibi çözümler üretip hızını düşürmek zorunda kalmasalar harika olurdu ama HTC işte. Birşeyi tam yapamıyor :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karadag55 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben gayet memnunum cihazdan, iyi ki almışım diyorum hatta. Tek eksisi bana göre kamerası ama o da benim işimi görecek düzeyde.

    Yıllardır android kullandığım için imkanım olursa 6s'e geçebilirim ama onu da zorunda hissetmiyorum, olursa yani.
  • Siz bu telefonu kullanıyor musunuz? 55 derece şu an mümkün değil telefon çıkar çıkmaz ilk güncelleme ile ısınma sorunu büyük ölçüde giderildi.

    Şu an arkada 10 tane program çalışıyor, size mesaj yazıyorum ve telefon şarj oluyor tüm bunlara rağmen telefon 41 derece.

    http://i.hizliresim.com/EpQE8g.png


    Edit Resim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih617 -- 3 Ekim 2015; 21:00:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HonestPower

    Kamera keşke daha iyi olsaydı gerçekten iyi olurdu, bence de hiç yakışmıyor bu seviye bir cihaza. Şu barın yanına kapasitifleri koymak çok mu zor be HTC, mis gibi tasarımı olacaktı o zaman.
    Hocam ben bu cihazı 2000e aldım kapalı kutu, ben çok memnunum. Keşke dediğiniz gibi önceden ısınma için önlem alsalardı ama şu an cihaz gerçekten anormal ısınmıyor. S808 de ısınan bir işlemci, Lg'nin bahanesi o resmen. Cortex A53 ile alakalı çünkü ısınması. Bir de grafik işlemcisi gerçekten çok kötü G4'ün.
    Ama gerçekten haklısınız yani kamera ve tasarım dediğiniz gibi olsa, işlemci için de önceden termal macun gibi çözümler üretip hızını düşürmek zorunda kalmasalar harika olurdu ama HTC işte. Birşeyi tam yapamıyor :)

    Hocam s808 ucuz olduğu için hem de s810 koysalar soğutma önlemini bilmeyen lan siz akıllanmadınız mı deyip almayan falan olur. Grafik işlemcisi konusunda haklısınız valla ne diyeyim. Ama biliyorsunuz one m7 bile snapdragon 600 ile çıktı hatırlarsanız ve grafik kartı falan çekirdek hızı daha düşüktü ama fiyattan falan dolayı kurtardı yani fiyat 1200-1500 tl iken s808 olsa kimse grafik kartına bakmaz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatih617

    Siz bu telefonu kullanıyor musunuz? 55 derece şu an mümkün değil telefon çıkar çıkmaz ilk güncelleme ile ısınma sorunu büyük ölçüde giderildi.

    Şu an arkada 10 tane program çalışıyor, size mesaj yazıyorum ve telefon şarj oluyor tüm bunlara rağmen telefon 41 derece.

    http://i.hizliresim.com/EpQE8g.png


    Edit Resim


    Hocam android authoritynin önceki testleri 55 derceyi gösteriyordu artık 41'e düşmüş bence hala sıcak ama yine iyi.




  • Kamera kısmında Toshiba'ya laf etmeyin LG G4 de de Toshiba sensör var ; HTC orta seviye sensör kullanmış LG üst seviye
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.