Şimdi Ara

HTC one m8 Batarya Şişmesi ve Ekran açıklığı | KVK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba

    1.5 yıl önce htc one m8 telefon aldım çok memnun um herşey çok iyi derken 6-7 ay geçti telefon cebimde birden ısındı CPU-Z ile baktığımda 80 dereceyi görmüştü ele almak neredeyse imkansız bir hale gelmiş durumda idi batarya %95 den bir anda 30-40 lara düştü. uzun süre güncelleme yapmamıştım (sistem değil google play) ondan olabileceğini düşündüm. Pek aldırış etmedim ısınmalar giderek arttı ve sıklaştı en sonunda akşam güncelleme yaparken telefon tekrar aynı seviyede ısındı ve şarj %90 dan 36 ya düştü.

    telefonu biraz soğusun diye masanın üzerinde koydum 4-5 dakika sonra geldiğimde telefonun ekran ile kasa arası açılmış ekran kasadan ayrılmış arada belirgin bir boşluk vardı bataryadan olduğunu anladım ve KVK Ankara teknik servis e kargo ile gönderdim. 1 hafta geçti ne arayan var ne mesaj atan...

    Sizce durum ne olur değişim istesem kabul edilir mi ? ve bunlar beni ne zaman arar ?

    daha önceden tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum.

    Durumu aşama aşama buradan paylaşmaya devam edicem...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46051F48E -- 10 Kasım 2016; 22:26:22 >







  • merhaba, benimde buna benzer bi olay dün gece başıma geldi. ekranla kasa arasında açıklık oluştu ama şarj konusunda herhangi bi problem yaşamıyorum. detayları yazabilirsen, takipteyim. belki benim bataryada şişmistir ve servise verme durumum olabilir. eğer cihazı elden teslim alacaksanız, servis masrafını sormanizi isteyeceğim sizden çünkü benim garanti yok... geçmiş olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Only Allah Can Judge Me kullanıcısına yanıt
    Ekranın ortasında kabarıklık vardı ekranın ortası yüksek kenarları alçaktı belliydi benim ekrana batırdıkça şiş bataryaya baskı yaptığını hissediyordum bariz belliydi bataryadan olduğu. Sizinkide büyük bir ihtimal öyledir ben kargo ile gönderdim umarım birgün ararlarsa fiyatınıda sorarım.
    Sizede geçmiş olsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.