Şimdi Ara

HTC NEDİR?..KİMDİR..?..NASIL BİLİRSİNİZ?.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
93.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HTC' nin sitesine girdiğinizde detaylı olarak bilgiler mevcut, ben yine de sitesinde alıntı yaparak buraya koyuyorum. HTC Türkiye' de çok bilinen bir marka olmamasına karşın diğer arkadaşlarında belirttiği gibi PDA üretiminde Dünya lideridir. AR-GE çalışmalarına çok önem veren şirket hep ilklerin sahibidir. O yüzden HTC' yi yeni çıkan marka ve cihazlarla (ilk defa denenen) karşılaştırmayı çok uygun bulmuyorum. Zaten dikkat ederseniz firmanın takip eden değil de takip edilen bir yapıda olduğunu göreceksiniz.


    HTC' nin sitesinden alıntıdır. Ek' olarak firma 5 ülkede üretim yapmaktadır. Türkiye' de yetkili servisi ve garantisi KVK ve Teleservis tarafından gerçekleştirilmektedir. Sayfayı epeydir güncellememişler herhalde çünkü Android ilkler arasında yok...

    HTC Corp, (TAIEX: 2498) gerçek mobil özgürlük sağlamak için ve sürekli yenilikçiliği ilke edinmiş olarak güçlü telefonlar üretir.

    1997 yılında Yönetim Kurulu Başkanı Cher Wang, Genel Müdür ve HTC Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı HT Cho, ve Başkan ve CEO Peter Chou tarafından kurulan HTC, operatör markalı cihazlar arkasında pazardaki en popüler firma olarak isim yapmıştır. Avrupa’nın en önde gelen beş operatörü, ABD’deki en büyük dört operatör ve hızla büyüyen Asya operatörlerinin birçoğunu da içeren en önemli mobil markalarla emsalsiz ortaklıklar kurmuştur. Endüstri lideri OEM ortaklarıyla ve Haziran 2006’dan beri de kendi markası olan HTC adıyla pazara ürünlerini sunmaktadır.

    HTC mobil sektör içerisinde en hızlı büyüyen şirketlerden bir tanesidir ve son yıllarda tüm sektöre kendini kabul ettirmiştir. Business Week dergisi HTC’yi 2007 yılında Asya’daki en iyi performansa sahip ikinci şirket olarak ilan etmiştir. Bunun yanında 2006 yılında yayınladığı global listesinde de 3. sırada göstermiştir.

    2006 yılında kendi markası ile ürünleri piyasaya sürmeye başladığı günden bu yana, şirket tüm dünyada HTC markalı ürünleri takdim etmeye devam etmektedir.

    Ürünler & Yenilikçilik

    HTC yenilikçiliğiyle tanınan bir şirkettir. Sunduğu ürünlerin yelpazesini sürekli geliştirmektedir – belirli uygulamaları desteklemeye yönelik cihazlar ve müşterileriyle ortaklarının giderek çeşitlenen ihtiyaçlarına cevap veren yeni biçim faktörlerini sunmaktadır.

    HTC’nin ürün portföyü geniş yelpazeli multimedya kaynaklarını, sürekli kablosuz bağlantıyı ve hareket halinde Interneti içeren kolay kullanımlı çözümler sunar.

    Ürettiği cihazları ile “ilk”ler konusunda zengin bir mirasa sahiptir:



    İlk renkli avuç içi PC (1999)
    İlk Microsoft Cep Bilgisayarı (2000)
    İlk Microsoft Kablosuz Cep Bilgisayarı (2002)
    İlk Microsoft Destekli Akıllı Telefon (Smartphone) (2002)
    İlk Microsoft Akıllı Müzik Telefonu (2004)
    2.8” TFT dokunmatik geniş LCD ekran
    İlk Microsoft 3G Telefon (2005)
    İlk Microsoft Windows Mobile 5.0 Platformlu Telefon (2005)
    Microsoft Mobile platform üzerinde çalışan ilk tri-band UMTS 3G cihaz (2006)
    İlk Microsoft Windows 5.0 Akıllı Telefon (2006)
    İlk tri-band UMTS PDA
    Parmak ucuyla navigasyon sağlayan ilk sezgisel dokunmatik ekran (Haziran 2007)

    2006’nın ilk günlerinde HTC çığır açan biçim faktörüne sahip güçlü ve yepyeni bir cihaz sürdü piyasaya: HTC Advantage. HTC Advantage 5 inç ekranı ve tamamen çıkartılabilen QWERTY klavyesi gibi gurur verici özellikleri ile dünyanın en güçlü ofisidir. Bu cihazı, 2007’nin ilk günlerinde tanıtımı yapılan HTC Shift izledi. Windows Vista ile donatılmış olan bu cihaz ise pırıl pırıl 7 inç’lik geniş bir ekrana ve 40 gigabyte’lık bir sabit diske sahiptir.

    HTC 2007 Haziran’ında yoğun AR-GE çalışmalarının ve parmak ucuyla kontrolün daha sezgisel bir navigasyon sağlayacağı fikrinin bir sonucu olarak HTC Touch™’ı piyasaya sürdü. Çığır açan HTC Touch™, TouchFLO™ ekran teknolojisi ile donatılmıştı ve böylece kullanıcıların sık kullandıkları içeriklere, irtibatlarına ve özelliklere basit bir parmak vuruşuyla (hareketiyle) erişmek için yalnızca ekran üzerinde parmaklarını hareket ettirmeleri yetiyordu.

    HTC, hareket halindeyken kullanıcılara güç katan, yaşantılarında onlara daha fazla özgürlük sunan akıllı yeni cihazlar geliştirmeyi hedeflemektedir.

    Ortaklık Yoluyla Öncülük Etme

    HTC akıllı telefon pazarında en başından bu yana, Microsoft ve en önemli mobil operatörlerle ortaklık yaparak öncü konumunda olmuştur. Diğer stratejik ortaklıklarımız arasında sayabileceklerimiz: Intel, Texas Instruments ve Qualcomm; Orange, 02, T-Mobile, Vodafone, Cingular, Verizon, Sprint ve NTT DoCoMo gibi firmaları da içeren en büyük mobil operatörler.


    Misyon & Kapasite

    HTC’nin misyonu, değer katan tasarım, dünya kalitesinde üretim, çok iyi bir lojistik ve servis desteği sunarak mobil bilgi ve iletişim cihazları alanında öncü ve yenilikçi tedarikçi olmaktır.

    HTC, akıllı telefon teknolojilerini büyütmeyi ve kapasitesini arttırmayı hedef edinmiştir. Kuruluşundan bu yana şirket, güçlü ve giderek artan bir AR-GE altyapısı oluşturmuş, birçok yeni tasarım ve ürün yeniliğine öncülük etmiş ve global telekom endüstrisindeki operatör ve dağıtıcılar için son teknoloji ürünü akıllı ve PDA telefonlar üretmiştir. Her ikisi de Tayvan’da bulunan, toplam çalışanlarının %25’ini oluşturan AR-GE ekibine ve dünya kalitesinde, yüksek hacimli üretim yapan fabrikasına büyük oranda yatırım yapmıştır.



    Biraz uzun oldu ama yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.




  • İyi bilirim

    6 aydır touch pro kullanıyorum. Her gün yeni bişeyler keşfediyorum makineyle yapabileceğim. Son favorilerim arasında uzaktan masaüstü bağlantısı ile evdeki ve işteki bilgisayarlara erişmek var. Bir de cihazı bilgisayar üzerinden kumanda edebiliyorusunuz... tabiki bunlar windows mobile özellikleri haliyle başka smarphonelar ile de yapılabilir.
  • bende G1 modeli var(dı)

    hala var ama update edelim derken biosu sildik
    elimde patladı telefon
    açılırken T-mobile G1 şeklinde kalıyor
    sistem yüklenmiyor
    sirkecide telefoncuları gezicez artık yapcak bişi yok

    halbuki harika telefondu
  • HTC nin ne kadar üstün bir marka olduğunu görmek için videolarını youtube sitesinden inceleyebilirsiniz. iphone 4 ü bile ne kadar komik duruma düşürdüğünü gösteren videolar mevcut. 2011 nisan ayı itibariyle HTC desire HD Dünyanın en iyi telefonudur. gerek sürati, gerek fotoğraf kalitesi, gerek ekranın çözünürlük ve parlaklığı, gerek oyunları, gerekse kullanım kolaylığı açısından. şu an için en yakın rakibi samsung galaxy S modelidir. (belki 2 yıl sonra bu telefona güleceğiz ama bugün itibariyle en iyisi bu:)
  • eğer bir HTC cihaz alırsanız ona gözünüz gibi bakın... gözünüze bir şey olsa başkasından göz nakli yaptırma ihtimaliniz, HTC'ye yedek parça bulma ihtimalinden daha fazla....

    son olarak, HTC kullanan arkadaşlarınızın tavsiyesi ile bu cihazı almayın... cehenneme düşen birinin "burası harika bir yer, dört mevsim sıcacık bir iklimi var" demesi gibi size öneride bulunurlar... karşılaştığınız her sorunda bu arkadaşınızı ararsınız ve o da size bende böyle bir sorun yok der...

    günün sonunda bu cihaza para verdiğiniz için mi yoksa kullanamadığınız için mi embesil olduğunuzu anlamaya çalışırken bulursunuz kendinizi!

    yetkili servis ve yedek parça garantisi olmadığını da bilin....(her ne kadar var gibi görünüyorsa da!)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marcopasha1974

    eğer bir HTC cihaz alırsanız ona gözünüz gibi bakın... gözünüze bir şey olsa başkasından göz nakli yaptırma ihtimaliniz, HTC'ye yedek parça bulma ihtimalinden daha fazla....

    son olarak, HTC kullanan arkadaşlarınızın tavsiyesi ile bu cihazı almayın... cehenneme düşen birinin "burası harika bir yer, dört mevsim sıcacık bir iklimi var" demesi gibi size öneride bulunurlar... karşılaştığınız her sorunda bu arkadaşınızı ararsınız ve o da size bende böyle bir sorun yok der...

    günün sonunda bu cihaza para verdiğiniz için mi yoksa kullanamadığınız için mi embesil olduğunuzu anlamaya çalışırken bulursunuz kendinizi!

    yetkili servis ve yedek parça garantisi olmadığını da bilin....(her ne kadar var gibi görünüyorsa da!)

    hakkatten bu kadar zormu yedek parçası?




  • yedek parçası zor mu bilemem ama direk olarak teknik destek berbat. ilgilenen kimse yok neredeyse. daha geçen hafta bir arkadaşım tüketici mahkemesine verdi kendilerini.
  • HERKESE SELAMLAR ARKADAŞLAR O KADAR YORUM OKUDUM HTC HAKKINDA SÖYLENEN ÖVGÜLER E TÜM YÜREĞİMLE KATILIYORUM FAKAT BİR KAÇ ARKADAŞ HTC TELEFONLARININ SERVİS DESTEĞİNİN İLGİLİ HERHANGİ BİR BİRİMİN OLMADIĞINI SÖYLÜYORLAR ÖYLE BİŞEY YOK YALAN HTC NİN TEKNİK DESTEĞİ VE GARANTİ KAPSAMI ÇOK İYİ HTC MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM İLGİ VE ALAKALARI BENİ MAHÇUP ETTİ HERKESİN AĞZINDA BİR LAF ÇİN MALLARI KÖTÜDÜR KARDEŞİM DEĞİLDİR İNANIN BUNU BÜTÜN ARKADAŞLARA BELİRTMEK İSTERİMKİ TEKNOLOJİDE ASYA AVRUPAYI SİLMİŞTİR BUNU HAZMEDEMEYEN AVRUPA VE AMERİKA ÇİN MALLARINA LEKE ATMAKTADIR ARKADAŞLARIM IPHONE 4 S ALDILAR ŞİMDİ DİKKAT EDİN AMERİKANIN DÜNYAYA DUYRDUGU BU TELEFONU ARKADAŞIM GÜNDE İKİ KEZ ŞARJ ETMEK ZORUNDA KALIYOR ÇÜNKÜ CİHAZ ŞARJ TUTMUYOR 4 STEN ONCEKİ 4 MODELİNDEDE ŞEBEKE SORUNU VARDI TELEFON ŞEHİR MERKEZİNDE BILE CEKMIYOIRDU HTC TELEFONLARINA BAKTIM GOZLERIME INANAMADIM HAYATIMDA BU KADAR GÜZEL BİR CIHAZ DAHA GORMEDIM BUGUNE KADAR ALACAK ARKADASLARA TAVSIYEM VERDIGINIZ PARAYA ACIMAYACAGINIZ TEK CİHAZDIR HTC İNANIN PANASONİC CEP TELEFONLARI PAZARDAN ELİNİ ÇEKMESEYDİ BUGÜN ÇOK BÜYÜK SÖZ SAHİBİ OLACAKTI SİZ ASYADAN ŞAŞMAYIN TEŞEKKÜRLER HTC ERZURUMDAN HAKAN SOYAK




  •  HTC NEDİR?..KİMDİR..?..NASIL BİLİRSİNİZ?..


    2 Yıldır HTC HD 2 kullanıcısıyım. Telefonun ilk çıktığında GSM Operatörü tarafından almıştım özellik ve kullanım açısından çok güzel fakat sürekli sorun çıkartıyor çevremde diğer HTC kullanan arkadaşlarım var ve hepsi aynı dertten muzdarip... Ayrıca Servis bakımından vasat bir durum. Yazılımsal ve donanımsal olarak yaklaşık 7-8 defa KVK servisine gönderdim ana kart değişimi 2-3 defa dokunmatik ekran değişimi ve en önemlisi telefonu verdiğim gibi aldığım, yani hiç bi onarım bakım yapılmadan sağlamdır diye teslim aldığım da oldu bu gibi süreçten geçti ve artık kullanamaz duruma geldiğimden Ücret iade talebi istedim fakat aldığım cevap "Firma ücret iadesi yapmıyor, telefonunuz değişim sürecinde telefonunuz değişecektir..." cevabını aldım ben ücret iadesi isterken benim bilgim isteğim olmadan ürünü değiştireceklerini ücret iadesi olmadıklarını iletiyolar ve 1 ay geçmesine rağmen hala ortada telefon yok ne zaman geleceğide belirsiz. ne servis garantisi var nede her hangi bir güvencesi..




  • Ben Htc İncredible S kullanıyorum 1 yıla yakın bir süredir. Annemde de İphone 4 var. Samsung Galaxy S serisini de biliyorum. Bunlar içinde en iyisinin HTC olduğunu söyleyebilrim. Öncelikle telefonu eline aldığınızda ben telefonum diyor. İphone daki ücretli uygulamalar(bakabilirsiniz istiyorsanız : Whatsapp,SoundHound,,RF2012...vs) Htc ^nin marketinde GoogleStore da ücretsiz. Tasarımı ile de mükemmel. 6 tane ekran yüzü ve hiç takılmayan kasmayan işletim sistemi var. Ve en önemlisi HTC Sense. Eğer kullanabilmeyi çözersen telefonun çalındığında yada kaybolduğunda bilgisayardan nerede olduğunu bulabilir hırsız kilidi yaparak telefonu bilgisayardan yönetebilirsin. Rehberinide bilgisayardan görebilirsin. EĞER TELEFON ALMAYI DÜŞÜNÜYORSANIZ HİÇ DÜŞÜNMEDEN HTC İNCREDİBLE VE ÜSTÜNDEKİ SERİLERİ ALMANIZI TAVSİYE EDERİM.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SA(^_^)Mi

     HTC NEDİR?..KİMDİR..?..NASIL BİLİRSİNİZ?..


    2 Yıldır HTC HD 2 kullanıcısıyım. Telefonun ilk çıktığında GSM Operatörü tarafından almıştım özellik ve kullanım açısından çok güzel fakat sürekli sorun çıkartıyor çevremde diğer HTC kullanan arkadaşlarım var ve hepsi aynı dertten muzdarip... Ayrıca Servis bakımından vasat bir durum. Yazılımsal ve donanımsal olarak yaklaşık 7-8 defa KVK servisine gönderdim ana kart değişimi 2-3 defa dokunmatik ekran değişimi ve en önemlisi telefonu verdiğim gibi aldığım, yani hiç bi onarım bakım yapılmadan sağlamdır diye teslim aldığım da oldu bu gibi süreçten geçti ve artık kullanamaz duruma geldiğimden Ücret iade talebi istedim fakat aldığım cevap "Firma ücret iadesi yapmıyor, telefonunuz değişim sürecinde telefonunuz değişecektir..." cevabını aldım ben ücret iadesi isterken benim bilgim isteğim olmadan ürünü değiştireceklerini ücret iadesi olmadıklarını iletiyolar ve 1 ay geçmesine rağmen hala ortada telefon yok ne zaman geleceğide belirsiz. ne servis garantisi var nede her hangi bir güvencesi..

    zaman geçmiş ne oldu geldi mi yeni telefonunuz?




  • ben 1 senedir Htc wildfire s kullanıyorum ,bugune kadr kullandıgım en iyi telefon .sıfır hata ile calısıyor ve internette de cok hızlı
  • bildiğim kadarıyla htc foxcon firması üretiyor foxcon bilirisniz anakart firmasıdır.Daha önce iphone da orda üretiliyormuş.Sonradan kendi telefonlarını çıkarmışlar.Umarım bilgi doğrudur bende bir abimden duymuştum kendisi iyi bir bilgisayarcıdır.
  • arkadaşlar htc one v almak istiyorum ama incelemelerim sonucu htc one v ile htc one v primo arasında bir fark var sanırım okuduğum bir yazıya göre primolar çift çekirdekliymiş , bana ne tavsiye edersinizi buradaki yorumlara bakarak htc almamak içten bile değil lakin arıza durumunuda göze alarak samsung 8150 wonder da düşünmüyor değilim ben şahsım öyle çok telefon değiştiren biri değilim enson aldığım experia mini telefonumdan da çok memnunum aslında fakat şarjı çok kısa sürmeye yarım gün gitmeye başladı 1 yıllık telefonda bu çok kötü bir durum ayrıca hiç bir yerde yeni pili yok servis soketli olduğu için servis değiştiriyormuş , ve telefonumu hiç bir ikinci el telefoncular dahi almadı ama şunu söyleyebilirim sony ericsson nokiadanda samsungdanda iyi telefondur . bu benim şahsi kanaatim . sizlerinde yorumunuzu bekliyorum htc mi samsung 8150 wonder mı
  • bende bir bilgi vereyim. htc konusunda aksesuar yedek parça gibi bulabileceğiniz parçalar
    www.htc.web.tr den erişim yapabilirsiniz.
  • HERHANGİ BİR ÜRÜN ALMADAN ÖNCE
    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/htc
    LİNKİ İNCELEYİN.
    BİR ÜRÜN ALMADAN İYİCE ARAŞTIRIN ARKADAŞLAR.
    HATTA FİRMANIN MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYIP BİR SORUN VARMIŞ GİBİ KONUŞUN TEPKİLERİNE BAKIN.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the_derek

    quote:

    Orijinalden alıntı: SA(^_^)Mi

     HTC NEDİR?..KİMDİR..?..NASIL BİLİRSİNİZ?..


    2 Yıldır HTC HD 2 kullanıcısıyım. Telefonun ilk çıktığında GSM Operatörü tarafından almıştım özellik ve kullanım açısından çok güzel fakat sürekli sorun çıkartıyor çevremde diğer HTC kullanan arkadaşlarım var ve hepsi aynı dertten muzdarip... Ayrıca Servis bakımından vasat bir durum. Yazılımsal ve donanımsal olarak yaklaşık 7-8 defa KVK servisine gönderdim ana kart değişimi 2-3 defa dokunmatik ekran değişimi ve en önemlisi telefonu verdiğim gibi aldığım, yani hiç bi onarım bakım yapılmadan sağlamdır diye teslim aldığım da oldu bu gibi süreçten geçti ve artık kullanamaz duruma geldiğimden Ücret iade talebi istedim fakat aldığım cevap "Firma ücret iadesi yapmıyor, telefonunuz değişim sürecinde telefonunuz değişecektir..." cevabını aldım ben ücret iadesi isterken benim bilgim isteğim olmadan ürünü değiştireceklerini ücret iadesi olmadıklarını iletiyolar ve 1 ay geçmesine rağmen hala ortada telefon yok ne zaman geleceğide belirsiz. ne servis garantisi var nede her hangi bir güvencesi..

    zaman geçmiş ne oldu geldi mi yeni telefonunuz?

    Tabiki de hayır... telefonu olduğu gibi geri verdiler. Garanti süreside bu oyalamalar sonunca dolunca herhangi bir dayanağın kalmıyor dayanağın olsada gerçi bişey farketmiyor :D 2250 TL ye aldığım telefonu 300 TL gibi komik bir rakama sattım Galaxy S3 almıştım onuda çaldırınca şuan telefonum 3310 :D :D HTC tercih etmeyin kesinlikle özelliği ne olursa olsun en ufak sorunda çok rezillik çekiyorsunuz ilgi ve alaka yok...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hd4650

    Vay be nerelerden nerelere :)
    Samsung'un son yaptığı kötülük HTC cihazlarını kötüleyenlere ödül olarak verdiği 100 dolar :)

    Kimse çekemiyor bu firmayı :) .
    Pazarcının elinde bile şu zamanlarda S4 S5 var yalnız HTC ONE serisi çoğu insanda göremiyorum :)
    Arkadaş Incredible S kullanıyorum demiş gözlerim yaşardı 3 Sene kullandım o telefonu bir kere tık demedi kardeşim hakikaten sağlam ve kaliteli bir telefon S3 ten bile iyi odaklamaya sahib bir telefondu S3 ten eski nesil olmasına rağmen :)

    Onunda ölüm sebebi çok değişik artık telefonu oraya buraya atmaktan yavaş yavaş kasası açılmaya başlamıştı öndeki aluminyum yüzey tamamen çıkmıştı Kenarlardan board'u gözükmeye başlamıştı ama direnmeye devam etti yalnıa bir gün Taktım şarja çıkardım birini arayayım dedim ve tamamen ses yoktu artık yolun sonuna gelmişti içimde kalan birşey vardı ama camını hala kıramamıştım aldım vurdum durmadan vurdum ve sonunda kırmayı başardım hakkaten sağlam cihazdı :)

    Şuan da ONE M8 kullanıyorum bok atanlar çok onlara güzel bir söz söylemek istiyorum :)

    Kedi erişemediği ciğere mundar dermiş ;)

    Pazarcı dediğin adamların sergilerini evini satsan alamazsin,kucumsemenin anlamı ne?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkem01 -- 15 Ağustos 2014; 13:06:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • berkem01 B kullanıcısına yanıt
    O arkadaşın kuyruk acısı var herade herkese sallamış :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e_cool

    6 seneden fazladır HTC cihazlarını kullanıyorum ve kesinlikle farklı bir cihaz kullanmayı düşünmüyorum.
    İlk aldığım cihaz i-mate marka Jam modeli bir pda'ydı.O zamanlar HTC sadece fason üretim yapıyordu,yani htc olarak neredeyse bilinmiyordu bile.
    Şuan ise kendini aşmış bir markadır.

    High
    Tech
    Computer

    hala kullanıyor musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.