Şimdi Ara

★★★ HTC Incredible S Kullanıcıları Kulübü★★★ (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.620
Cevap
15
Favori
199.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • teşekkür ederim arkadaşım son verdiğin linkteki rom u yükledim ve gayet güzel orjinalle birebir gibi duruyor eşim de beğendi sorun kalmadı:)ama yedek aldığım orjinal romu da kurmaya çalışcam nasıl olsa telefonun içine girdik istediğimiz zaman istediğimiz rom u kurarız...

    programları kurarken şu dikkatimi çekti kurduğum her program yönetici izni istiyor..telefonu rootlayınca telefon sahipsiz kaldı herkes ele geçirmek için uğraşıyor gibi sanki:)devamlı da izin istiyor bu can sıkıyor..titanium u kurdum telefonu ele geçirdi resmen hemen kaldırdım..güzel bir antivirüs kurup yetkileri ona versem devamlı sormasın güzel bir antivirüs var mı veya siz bu sorunu nasıl hallettiniz..
  • canyash kullanıcısına yanıt
    antivirüse gerek yok dostum boşuna yükleme. o romu ben kullanmadım sadece kurup bakıp kaldırdım aslında ama, eğer supersu yada superuser uygulaması varsa telefonda(yoksa da kendin kurabilirsin playden), sorun yok. izin isteyen uygulamaya reddet dersin olur biter.

    titanium aslında süper programdır. şöyle ki, atıyorum bi oyun kurdun oynaıdn baya, sonra yeni rom yüklemek istedin telefonuna, o uygulamanın yedeğini alıyorsun titanium ile, yeni romu kurduktan sonra yine titanium ile aynen geri yükleyebiliyorsun. bunun şöyle bir avantajı var, mesela bankacılık için şifre uygulamaları var. bunları her yeniden kurduğunda yeniden aktivasyon falan bir sürü tantanası var. titanium ile yedeğini alıp aynen geri yüklediğinde tüm bu aktivasyonlardan falan kurtulmuş oluyorsun

    tüm uygulamalar derken lafın gelişi mi yoksa gerçekten tüm uygulamalar izin mi istiyor. tümünün istememesi lazım çünkü.
    bunun dışında greenify diye bi uygulama var onu da tavsiye ederim. bu da şunu yapıyor, mesela google maps arka planda sürekli çalışıyor. ama aslında gerek yok. veya facebook. sadece ben girdiğimde çalışsın yeter sürekli çalışmasın. greenify işte uygulamadan çıktıktan bir süre sonra uygulamayı uyutuyor, arka planda çalışmamış oluyor. ama tabi mesela whatsapp ı uyutmamak lazım yoksa mesajları alamazsın vs. ha unutmadan, greenify da root yetkisi istiyor, verebilirsin sıkıntı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • teşekkürler arkadaşım denerim akşama ama pek kurcalamam sanırım çünkü kendi zevkime göre dizayn etsem telefonu sahibi anlamadığı için bu ne işe yarıyor filan soruyor olmuyor:)ben general mobile discovery kullanıyorum gayet memnunum dün güncelleme geldi nisanda da kitkat gelecekmiş güya bize yeter yani:)androidde 64 bit dönemi başlayacakmış daha ne telefonlar çıkacak bu yolun sonu yok:)
  • konusunu da açtım buraya da yazıyım dedim.

    telefonu açmaya çalıştığımda resimde ki durum mevcut ve seçeneklerin hepsi de hiç bir işe yaramıyor. ne yapmalı. atsan atılmaz satsan satılmaz.
     ★★★ HTC Incredible S Kullanıcıları Kulübü★★★
  • şu telefona bir türlü s-off yapmayı beceremedim.. unlocked yapmak rom'ların sağlıklı çalışmasını sağlamıyor maalesef.. s-off kesin çözüm gibi ama güncel şartlarda detaylı anlatım bulamadım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: G0G0

    şu telefona bir türlü s-off yapmayı beceremedim.. unlocked yapmak rom'ların sağlıklı çalışmasını sağlamıyor maalesef.. s-off kesin çözüm gibi ama güncel şartlarda detaylı anlatım bulamadım..

    unlocked/s-on ile tüm işini görebilirsin.

    şu an miui rom kullanıyorum.şiddetle tavsiye ediyorum.(telefon s-on ve unlocked. s-off yapmaya gerek duymadım hiç.stabil bir şekilde çalışmıyorsa,romda sıkıntı vardır bence.)

    **** forumunda ayrıntılı açıklaması var.adım adım resimli bir şekilde anlatılmakta..
    takıldığın yerde dilimin döndüğünce yardımcı olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoLfaL1x -- 14 Nisan 2014; 23:57:48 >
  • sd kart beklenmedik şekilde çıkarıldı diyo ne yapmaliyim beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sd karti takip telefonu yeniden baslatinca sorun olmamasi gerekir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WoLfaL1x

    quote:

    Orijinalden alıntı: G0G0

    şu telefona bir türlü s-off yapmayı beceremedim.. unlocked yapmak rom'ların sağlıklı çalışmasını sağlamıyor maalesef.. s-off kesin çözüm gibi ama güncel şartlarda detaylı anlatım bulamadım..

    unlocked/s-on ile tüm işini görebilirsin.

    şu an miui rom kullanıyorum.şiddetle tavsiye ediyorum.(telefon s-on ve unlocked. s-off yapmaya gerek duymadım hiç.stabil bir şekilde çalışmıyorsa,romda sıkıntı vardır bence.)

    **** forumunda ayrıntılı açıklaması var.adım adım resimli bir şekilde anlatılmakta..
    takıldığın yerde dilimin döndüğünce yardımcı olurum.


    CM11 | [4.4.2]VivoKat kurdum unlocked ederek.. şu an gayet stabil ve bütün herşeyi çalışıyor.. bakalım ne kadar böyle devam edecek.. gerçi htc one'da servisten dönüyor bu telefonla fazla haşır neşir olamayacağım gene.. :)




  • merhaba arkadaşlar...daha önce increble s için 4.4.2 sürümünü kurmuştum ama bazı sorunlar çıkmıştı şu an nasıl acaba kullananlar yorum yapabilir mi?

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2519414

    şu linkteki rom u indirdim bunu yüklemek istiyorum en stabil şu an bu sanırım...bir de yüklerken nasıl yapmam gerek kısaca anlatacak bir arkadaş çıkar mı acaba..daha önce kurdum ama sorun bende mi acaba..

    htc windows mobile 8x aldım windows mobile yazılımını merak ettiğim için sizce nasıldır
  • Hocam vivokat in en stabil sürümü #6. durumdu. Onu indirebilirsin. Ondan sonrakilerde wifi sorun çıkaranlar olmuş galiba. Ben #5 kullanıyordum. Rom çok güzel hakikaten hızlı ama şarj daha az gidiyor. Developer #9. sürümüde çıkaracak ama sınavları varmış :) Bu son sürümde wifinin falan tamamen fixlenmesini bekliyoruz.

    Hocam yuklerken data& dalvik cache falan hep silmen lazım. Hatta mount &storage a gidip sytem dizinini de wipe etmeni tavsiye ediyorlar. Sonra kurulumu yapacaksin ve gapps i yukleyeceksin işte. Bir de cihazın htcdev den unlock edildiyse indirdiğin zipteki boot.img dosyasını manuel flashlayacaksin telefona o kadar. Sormak istedigin olursa yardımcı olurum yine.

    Kolay gelsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım teşekkürler öncelikle..cihazımı htcdev den unlock ettim..

    Hocam yuklerken data& dalvik cache falan hep silmen lazım. Hatta mount &storage a gidip sytem dizinini de wipe etmeni tavsiye ediyorlar.

    bu yazdıklarını nasıl yapıyorum açıklaman mümkün mü acaba adım adım gidersek bence güzel olur:)
  • unlock ettikten sonra clockworkmod yükledinmi peki hocam? yani telefonu, aşağı ses tuşu + güç düğmesi kombinasyonuyla açıp bootloader a geçiş yaptınmı hiç?
    clockworkmod kurmadıysan bir iki sayfa geride kurulumu anlatılmıştı diye hatırlıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clockworkmod recovery v5.0.2.0 yüklü hocam..
  • tamam hocam süper o zaman,
    clockwork u yüklediğine göre bootloader a girmeyi de biliyorsundur o zaman,
    neyse anlatayım yine ben, telefonu kapatıp pilini çıkarıp takıyorsun, sonra volume down ve power tuşlarına aynı anda birkaç saniye basılı tutuyorsun, gelen ekranda yazılar şöyle bi akıp geçtikten sonra volume tuşlarıyla recovery ye geliyorsun ve power tuşuyla seçiyorsun. mavili siyahlı ekran recovery ekranın burdan format atıp rom yükleyebilirsin.

    önce formatlayalım;
    - recovery ekranında yine volume tuşlarıyla wipe data/factory reset e gelip power ile seçiyorsun, gelen ekranda volume tuşlarıyla yine Yes -- delete all user datayı power ile seçiyorsun
    - bitince bu sefer wipe cache partitiona gelip aynı işlemi yapıyorsun,
    - advanced a girip "wipe dalvik cache" ve "wipe battery stats" seçeneklerine de aynı işlemleri uyguluyorsun,
    - en son olarak da mounts and storage a girip "format /system" seçeneğini seçip aynı şekilde temizliyorsun.

    tertemiz yaptık telefonu. şimdi romu kuralım,
    - "install zip from sdcard" seçeneğine girip, "choose zip from sdcard" ı seçiyorsun ve romun zipini seçip yükle diyorsun.

    takılırsan veya devamı için yine sorabilirsin
    kolay gelsin




  • teşekkürler arkadaşım söylediğin işlemleri eksiksiz yaptım..hafıza kartını biçimlendirip içine rom u attım zipli şekilde..onu kurmasını yaparım ama bir tane daha zipli dosya oluyordu sanki fix işlemi yapıyorduk sanki romu kurduktan sonra..birde htcdev sitesinden kilidi kaldırılan telefonlarda romu yükledikten sonra telefon açılmıyordu yolunu göstermek gerekiyordu sanırım..kod buydu: fastboot flash boot boot.img bu işlemi nasıl yapıyorduk..

    c içinde android adında dosya açıyorduk sonra başlat araya bir kod yazıyorduk bu kod ile fixliyorduk..
  • canyash kullanıcısına yanıt
    o olay şu hocam, eğer htcdev den unlock ettiysen, romu kurarken boot.img yi otomatik flashlayamıyor biz de manuel flashlıyoruz. bunu her farklı rom kurduğunda yapman gerekecek. hatta aynı romun farklı versiyonunu kurarken de yaparsan iyi olur.

    - önce şu dosyayı indirip C:/android altına koy:http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1606444&d=1356973063
    - sonra romun zipini aç, içinde boot.img görüceksin, onu da bu android klasörünün içine at
    - şimdi telefonun kablosunu ve bataryasını çıkar ve yine vol down + power tuşlarıyla aç, yazılar geçsin, bu sefer fastbootun içine gir ve kabloyu tak. ekrandaki fastboot yazısının "fastboot usb" olması lazım.
    - şimdi pc'den başlata bas ve cmd yaz, c:/android altına git, ve seninde verdiğin komutu çalıştır. 3-5 saniyede halledicek zaten.
    - şimdi kabloyu çekip telefonu yeniden başlatabilirsin.

    bu arada, romu indirdiğin yerde bir de gapps(google apps) var onu da indir. ama kitkat için olanı indirdiğine dikkat et. romu kurduktan sonra telefonu açmadan önce onu da rom flashlar gibi flashla. bunun içinde de google play gmail vs. var. (bu sürümde gapps'i flashlarken error falan diyor ama flashlıyor sıkıntı yok.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • rom un olduğu sitede gapps için olan yerde üzerine bastım bu link çıktıhttps://itvends.com/gapps/

    tıklayınca bütün romlar için var sanırım ben 4.4.3 olanını indireyim dimi 4.4.2 yok sanki
  • tamam 4.4.3 indirebilirsin sıkıntı olmaz. önemli olan CM11 olması
  • tamam hocam onu indiriyorum ama şu cmd kodu ile yapılan işlemi yapamadım çünkü c içinde android dosyası oluşturup içine android-sdk_r22.3-windows diye bir dosya var bende onu mu atmak lazım..ANDROID SDK diye bişey var onu açıp c de android klasörüne kopyalıyorduk sanırım...benim yaptığım işlem c de android dosyası oluşturdum içine de senin verdiğin platform-tools-v16 dosyasının içeriğini attım sonra da rom u açıp içindeki boot uzantısını kopyalayıp yapıştırdım..tabi bu da olmadı
  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.