Arkadaşlar HTC HD7 bildiğiniz üzere windows phone 7 olarak geliyor. Bu telefonu nasıl Android Yapabiliriz ?
android olmayan telefonu android yapmayı daha önce hiç duymadım olacağınıda sanmıyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa1183
android olmayan telefonu android yapmayı daha önce hiç duymadım olacağınıda sanmıyorum...
Buraya bu yorumu yapacak kadar takılıyorsun buralarda ama çok talihsiz olmuş be kardeşim :)
Windows 6,5'u android yaptılar HD2'de ama HD7'de bildiğim kadarıyla efektif birşey yapamadılar dostum.. Yani kesin olmamakla birlikte windows 7 android olmuyor ama yanlış biliyorda olabilim.. Internette araştırsan birşeyler bulursun..
quote:
Orijinalden alıntı: Roque_Jn
quote:
Buraya bu yorumu yapacak kadar takılıyorsun buralarda ama çok talihsiz olmuş be kardeşim :)
Windows 6,5'u android yaptılar HD2'de ama HD7'de bildiğim kadarıyla efektif birşey yapamadılar dostum.. Yani kesin olmamakla birlikte windows 7 android olmuyor ama yanlış biliyorda olabilim.. Internette araştırsan birşeyler bulursun..
aylardır forumdayım android ile ilgili çok araştırm yaptım ama hiç denk gelmedi hiç duymadım ben mi körüm anlamadım neyse sağolun sayenizde bende birşey öğrendim
quote:
quote:
quote:
aylardır forumdayım android ile ilgili çok araştırm yaptım ama hiç denk gelmedi hiç duymadım ben mi körüm anlamadım neyse sağolun sayenizde bende birşey öğrendim
Windows Mobile neslinin en güçlü ve popüler cihazı olduğu için HD2 en çok geliştirileni ama o zaman cihazlarının çoğu için belli seviyelerde çalışan Android sürümleri yapılmıştı. Bazıları hala geliştirilmeye devam ediyor.
quote:
quote:
HD2 ye (telefon üstünde gelen yazılım windows mobile 6 idi) ilk olarak windows mobile 6 .5 port edildi.. ardından android, ubuntu, meego, windows phone 7
windows 95 :)
Bu telefon 3 yıllık bir cihaz ancak hala tüm telefonların standardını belirlemeye devam ediyor. Bu sebeple internette XDA gibi stelerde en başta onu görürsünüz..
Ben HD2me androıd yuklemıstım ancak sarjı benı mahvetmıstı yaklasık 9 saatte bıtıyordu ama aynı sey HD7 ıcın gecerlı mı bılemıycem :)
arkadaşlar htc hd7 için android rom linkni buldum winrar şeklinde yüklenmiş ama korkuyorum acaba telefonuma bişey olurmu diye bu konuda bi gelişme varmı acaba