Şimdi Ara

HTC : Galaxy S4 sonraki büyük fiyasko (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
0
Favori
4.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Htc nin cigir acan teknolojileri lafina herkes takmis durumda, ben de dahil :) detayli bilgi alabilecegimiz bi yer var mi bu teknolojiler hakkinda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: norton772

    quote:

    Orijinalden alıntı: blue spirit

    quote:

    Orijinalden alıntı: norton772


    quote:

    Orijinalden alıntı: blue spirit

    quote:

    Orijinalden alıntı: ganadon

    yere düstügünde o metal cerceve yamulunca vuruk araba gibi kullanırısnız teli haticeciler

    camın parçalanmasından iyidir

    Birbirinize yazdıklarınız çok alakasız. Biri önden bahsetmiş diğeri arkadan. Sanki One'ın camı kırılmayacak yere düşünce ama arkadaş kısmen haklı. Arka taraf kapak olduğu için en kötü ihtimal kapak çizilir o da değiştirilir ama metal kasa biraz zor değişir

    arka ön ayrı bir cisim gibi düşünmen çok hoş gerçekten fakat plastik kapaklı cisim arkadan önden nerden düşerse düşssün cam gider. çizilme içinse daha sert bir cisim tarafından fiziksel etkiye maruz kalması gerekiyor. one da ise öndeki arkadaki parçalar aliminyum olduğundan hasarı daha rahat absorbe edecektir. iphone testi de bir nevi örnektir metal kasaya ufak tahrişler olurken camı korumuştur her serferinde lakin plastik s3-s4 cam düşmanıdır.

    yanlışsın. plastik hafiflik sağlar ve darbeyi de bu şekilde absorve eder. düşüş açıları aynı olmak kaydıyla emin ol htc daha kolay hasar görür fakat belki dağılmaz ama çirkin görünme imkanı daha fazla. günümüzde üretilen araçlara bakın, kaporta aksamı çok yamulur ama darbeyi yaşam alanına en az bir şekilde alacak şekilde üretilirler. iphone daha dayanıklı gibi görünür çünkü kullandığı cam yüzeyi alansal olarak ufaktır. iphone'u da aynı büyüklükte bir ekranda üretin bakalım ne olduğunu görürsünüz. aynı şekilde note 2 daha da dayanıksızdır çünkü cam yüzeyi çok daha fazladır. yere düştüğünde samsung cihazlar genelde üç parça olur ama elinize alır tekrar toplarsınız ve bir şey olmaz düşme şekline göre. fakat aynı şekilde diyelim htc de düştü cam korundu diyelim fakat kasanın hasar görmemesi imkansızdır. iphone'lar da en ufak düşmelerde çiziliyor yada darbeye bağlı ezikler oluşuyor fakast samsung'lar bu konuda bir nebze daha dayanıklı, sebebi de o plastik denilerek beğenilmeyen kapaklı kasalarıdır.
    not: aynı şartlarda aynı açılarla yere düştüklerini varsayarak yazdım. yoksa her cihazın istisnai durumları olabilir. bu arada plastik kasaları bende beğenmiyorum o ayrı bir konu, ama daha iyi koruma sağlıyor işte.

    sonuçta benim en başta dediğim şeye geldi kasa yamulmaları ekran patlamasından iyidir bana sorarsanız sonuçta ikisinin maliyetleri belli. Ayrıca bu konu drop testlerden sonra daha iyi anlaşılacaktır şu da bir gerçek ki s3 drop testlerde en aşağılarda ve çoğu teknoloji sitelerinde bunun plastik kapaktan kaynaklandığı söyleniyor. hafiflik absorbe özelliği de katmaz ek olarak. samsung bir açıklamasında metal kasaların sinyal gücünü oldukça düşürdüğünü ve kullanılmama sebepleri içersinde en önemlisinin bu olduğunu okumuştum htc bunu aştığını söylüyor. ben s3 kullanıyorum hali hazırda ve plastik kapağı gerçekten hiçbir koruma sağlamıyor çizilmeyecek diye arkasına dandik birşey bağlamak hiç hoş değil ki plastik de gayet çiziliyor sadece farkedilmiyor. ayrıca sistem içi hasarlarında plastiğin performansı metale göre çok daha kötüdür hasarın tamamı içeri yansır. aliminyumda ise kendisi hasarı direk alıp tahriş şeklinde tepki verir ama dediğim gibi drop testler çıkınca sonucu belli olur ben böyle düşünüyorum siz de öyle düşünüyorsunuz test sonuçlarını beklemek en iyisi :D




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuforhan

    Birisi htc ye herşeyin alüminyum kaplama olmadığını söylesin lütfen. Premium kullanım bence alüminyum kaplama değil yazılıma bağlı ve ben bir htc kullanıcısı olarak samsungun güncelleme desteği politikasini cidden çok beğeniyorum. Müşterilerini htc gibi yüz üstü bırakmıyor.


    En güzel cevabı vermişsin kardeşim ya. Bir de şu var ki pek çok kişi Samsung'un plastik olayını sevmiyordu. Fakat bu polikarbonat be yahu. Aynı sevmeyen grup Nokia Lumia 920 yi de iyi buluyordu. Bunun sebebi sanırım şunda: Samsung S3 te de değişebilir pil yaptığı için pili sabit olan telefonlar ele alındığı zaman çok daha sağlam hissi veriyorlar. E tabi sonuçta pil de arka kapak ta sabit. Daha sağlam kasa yapısı olması normal. Ama bir sürü arkadaşım var S3 kullanan. Hatta bir tanesini her gün görüyorum. 1 yıl önce aldığı S3 ün arka kapağı tertemiz. Ayrıca cihaz da hafif oluyor ve kapak daha ucuz oluyor. Şu HTC One ın arka tarafı çizilse ve değiştireyim diye servise götürsen, servisten çıplak çıkarsın her halde. Donuna kadar alırlar yani.

    Ayrıca Samsung bu geri dönüşleri biliyordu. Bu yüzden S4 te kalitesini de arttırmıştır diye düşünüyorum...





  • quote:

    Orijinalden alıntı: hckr

    quote:

    Orijinalden alıntı: 1080p

    iş sadece premium havalı cihaz yapmakla bitmiyor, Bunun root'u var, Rom'u var kustomu var recovery si var,samsung bu konuda çok önde.

    HTC One ve One X ler de 720 ve 1080p video lar hangi formatta kayıt ediliyor?
    mp4 mü yoksa 3gp mi?

    Custom Rom,root olayında mı evet çünkü samsungla htc ile çok alakası var bunların

    +1




  • al samsung u vur htc ye ikiside özgün tasarımı olmayan taklitle varolan 2 firma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pogomania


    quote:

    Orijinalden alıntı: Chandler Bing

    quote:

    Orijinalden alıntı: karizma6080

    quote:

    Orijinalden alıntı: vamp

    Yine en çok satan telefon olur ;) HTC ve Sony yine rakip olamaz çünkü-Rom root kolayığı-Samsung un yazılım güncellemeleri-bu boyuta göre 2600 mah pil-s3 boyutunda olmasına rağmen 5 ekran-amoled ekran-sd card desteği 64+64 :)-Çok sağlam bir kameraSay say bitmez. Ötekilerde ne var?HTC: ses çıkışı ve değişik kamerası(daha tam test edilmedi)Sony: kapakçıklı telefon ve su geçirmeyen gövdeBunlar mı s4 modelinden daha çok satacak? Kim inanır?


    Htc One;
    Sense 5.0
    Blink Feed
    Htc Zoe
    Htc boom sound
    Beats Auido
    Çift Hoparlör Stereo Ses
    Ultrapixel Camera
    Çekme sorunu olmadan tamamen alimunyum gövde
    Snapdragon 600 işlemci

    Daha sayayım mı?

    Burada fanlık yapınca ücret falan mı alıyosunuz, yada samsung çok satsa sanane htc satsa sanane. Bırakın da insanlar istediğini alsınlar. Öyle bi noktaya getirdiniz ki artık insanları seçiminden dolayı bile yargılayabiliyorsunuz.

    ultrapixel güzel fotoğraf çekmiyor. bir teknoloji olabilir ama getirisi yok. belki de 4 mp bu teknolojinin verimli olmasına engel oluyordur. beats audio denilen ise ekolayzırdır. yani yazılımsaldır. one x'te kötü bir ses kartını kullanılabilir hale getirmiştir. htc one'da iyi bir ses kartı varsa eğer o zaman güzel, yoksa kötüyü düzeltmekte kullanılıyorsa bu bir teknoloji değil. çift hoparlör ve konumları çok iyi ona katılıyorum. htc blink feed ise widget'tan başka bir şey değil. bunu teknoloji olarak sunuyorsanız eğer s4'teki dual camera, eye scroll, floating touch, eye pause gibi şeyler daha çok teknolojik yenilik sayılır. uccw diye bir şey var, onunla muhtemelen htc'deki blink feed'i yaparsın. widget'ı özellik olarak sunmak ne demek?

    ultrapiksel kullanılabilir değil mi? çekilen fotolara zum yapın anlarsınız kullanilabilirligi.
    beats audio yazilimsal mi? bari arastir da söyle, bir çip ve stereo hoparlör ile fazlası ile güçlü ses yazılım ile özel ekolayzir ayarı.

    seninle konuşmak bile fazlaydı bunlarda ekstra ekstr bilgi olsun anlarsan :)

    he çip he. valla cahilliğinizi nasıl bilgi olarak sunuyorsunuz anlamıyorum. kulaklığı diyorsan donanım olarak, hiç bir yorum yapamıyorum. telefonda çip falan yok. tamamen yazılımdır htc beats audio. araştırın bi rica ediyorum. başka telefonlara port edilebilen bir donanım olabilir mi? çipi olmayan telefonlar htc beats audio'yu nasıl çalıştırabilir? mantık nerede?

    http://forums.androidcentral.com/htc-one-x/163634-audio-chipset-beats-audio.html

    al buradan bak, xda'dan bak. her yerden bak, çip falan yok. ekolayzır ayarları ve ona göre kulaklık var. sen o ayarları başka telefona yapsan, taksan kulaklığı, ses kartı kötü değilse telefonun, onun kadar, hatta çok daha iyi ses alırsın. malum one x'in ses kartı kötü.

    ultrapiksele gelirsek, tek link yeter:

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=38559203#post38559203

    hatta benim aradığım link bu değildi. full çözünürlükleri olduğu, note 2'nin, s3'ün, lumia 920'nin de olduğu bir karşılaştırma vardı. htc one en en rezilleriydi. siz de her şeye he diyin. yazılanlara inanıp kendinizi zeki zannedin. sana ayrılacak zaman çer çöp yemin ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler Bing -- 16 Mart 2013; 0:49:53 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: S.Soylu

    Alın size yeni S4 ün elinize aldığınızda vereceği tutuş hissi

    http://t.co/t4XEA3jPes

    htc'den 200 tl daha cebe komisyon.

    not: plastik konusunda haksız değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 16 Mart 2013; 1:13:15 >
  • Samsung s4 deki tüm yazılımları s3 é vereceğini açıkladı. HTC den güncelleme alma konusunu açanlar... Duyun bu sesi...
  • HTC'de Ayniiii mahalle karisi gibi Sadece Laf çeviriyo laf sokuşturmaya çalişiyo.. Çevrem HTC telefonlarindan kurtulmak için firsat kolllayanlarla dolu, sen ne diyon lan Değişik HTC...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhamnet

    Samsung s4 deki tüm yazılımları s3 é vereceğini açıkladı. HTC den güncelleme alma konusunu açanlar... Duyun bu sesi...

    Nerede açıkladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazıları sırf pıyasası var dıye s4 alabılır... ama sunu dıyım cıkan 3 amıral gemının 3ude hayal kırıklıgı bence sonyden baslayalım
    bence en ıyı tasarım ve en ıddıalı ve tuketıvıyı en fazla heyecanlandıran telefon xz oldu hayal kırıklıgı ıse sonynın malumu telı ceste tanıtıp mayısa kadar cıkarmaması ve bu sure zarfında ıslemcının eskımesı +sıda su qualcom 600 ıle s4 arasında devasa bı farkın olmaması yanı hala alınabılır sevıyede ve sony gecte olsa bı sekılde guncelleme verıyor
    htcye gelınce tasarım fena degıl bazı ozellıkler ıyı ozellıkle boom saund ve 600 ıslemcı fakat pazarlama asamasında yasanan donanım sıkıntıları tuketıcıyı muhakkak etkıler bırde su gercek var htcnın telefonları genelde arıza verıyor ve teknık servıs eksıklıgı var... son olarakta htc guncelleme vermıyor ve en buyuk sıkıntılardan bırı htc adına
    samsunga gelınce bnm s3um varsa s4 almam sahsen pek bı fark yok zaten olan farkı samsung en fazla 2 ay sonra s3 e guncellemeyı vererek s4 hallıne getırecek..onun dısında samsung zaten dayanıksız bır kasaya sahıp ve 7.9 mm bence yere duserse tuzla buz olur gıbıme gelıyor..dıgerlerınden ayrılan en barız ozellıgı 2600 mahlık batarya olmus oyle z ve oneyı zorlayacak pek bısey goremedım
    son olarak sukadarını soyleyım samsung bu yıl zor bır yıl gecırır gıbıme gelıyor fakat burda sony ve htcnın telefonlarının arkasında durup guncelleme vermesı ve bu guncellemeelerde yaratıcı bıkac yenılık getırmesı gerek bu sene akıllı telefon pıyasası yenı bır lıder cıkarabılır cunku suana kadar cıkan tum teller bbde dahıl asagı yukarı bırbırının dengı burda tasarımın on plana cıkacagını dusunuyorum ve htc yada sonynın bu sene samsunga kabuslar yasatabılecegını dusunuyorum tabı ıphoneyıde unutmamak gerek bakalım onlar napacak





  • HTC kısa vadede çok yol katetmiş bir marka hatırı sayılır kalitede ve iş görecek seviyede akıllı telefonları mevcut. Bende HTC sensation XL ve evo 3D kullandım ve memnun kaldım. Fakat şu unutulmamalıdır htc ne yaparsa yapsın bir samsung olamayacaktır. Yeni çıkardığı HTC One o kadar övülen ultrapixel kamerasının karşılaştırma sonuçları tam bir hüsran oldu. Ayrıca htc Galaxy S2 ye rakip çıkardığı (S2 ortalama 20-25 milyondan fazla sattı) Sensation serisinin satış rakamları ortada Galaxy S3'e rakip çıkardığı (Galaxy S3 50 milyon sattı) One X'ki çok büyük umutlarla çıktı piyasaya ama ne kadar tutundu görüldü zaten. Şimdi çıkardığı HTC One hakikaten yabana atılmayacak bir akıllı cihaz ancak ne yaparsa yapsın bu kulvarda bellirli bir seviye üzerine çıkamayacak gibi görünüyor. Özellikle Samsung'un şuan yakaladığı başarı HTC değil Apple'ı geride bırakmaya başlamışken Htc One maalesef Galaxy S4 karşısında samsung'un arkasına aldığı şu rüzgarda sadece savrulacaktır diye düşünüyorum. Yapabilecekleri tek şey gidip tanıtım günü kapı önünde böyle atraksiyon yapmak olur ancak.

    HTC'ye göre hayal kırıklığı olan cihazlar;
    S2: 20-25 milyon adet sattı
    S3: 50 milyon adet sattı, buna göre S4'ün ortalama satış rakamları az çok kendini gösteriyor. Eğer hayal kırıklığı ve hüsran 2 modelin 100 milyona yaklaşan satış rakamları ise HTC'nin toplamda kaç modeli bu kadar satmış veya tutulmuş veya popüler olabilmiş kıyaslama neye göre yapılıyor? Biraz objektif yaklaşmak lazım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -alikan- -- 16 Mart 2013; 12:21:01 >




  • Plastikmi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Loney


    quote:

    Orijinalden alıntı: muhamnet

    Samsung s4 deki tüm yazılımları s3 é vereceğini açıkladı. HTC den güncelleme alma konusunu açanlar... Duyun bu sesi...

    Nerede açıkladı

    Link verilemediği için ekran görüntüsü paylaştım

    HTC : Galaxy S4 sonraki büyük fiyasko




  • quote:

    Orijinalden alıntı: -alikan-

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Loney


    quote:

    Orijinalden alıntı: muhamnet

    Samsung s4 deki tüm yazılımları s3 é vereceğini açıkladı. HTC den güncelleme alma konusunu açanlar... Duyun bu sesi...

    Nerede açıkladı

    Link verilemediği için ekran görüntüsü paylaştım


    Teşekkürler
  • Hayırlısı be HTC

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: W.Shakespeare



    Bu forumda ki Htc ve Sense yorumları yüzünden Htc yi o kadar merak ettim ki (elimde s3 varken) sıfırı 1000 - 1.200 tl ye S3 alınabiliyorken, 2000 tl One x plus aldım. (Buradan marka takıntım olmadığını anlayabilirsiniz.) One X+ ı sattım ve s3 bana kötü gelecek sanarak tekrar kullanmaya başladım. Şunu anladım; Htc de Sense de tamamen abartı ve hikayeden ibaret. Ve iddia ediyorum Samsung un beğenilmeyen arayüzü sense den bana göre çok daha iyi ki S4 ile daha da iyi hale geldiği söyleniyor. Hatta forumdan bir kaç arkadaşa Pm ile sordum; yahu One x+ kullanıyorum sense sense diye anlatılan abartılan şey ne Allahaşkına? Sense de başka arayüzlerde olmayan ne var? Nedir bu abartılan? İşin garip tarafı Htc Htc diye forumda beraber bu cihazı bekleyen arkadaşların bir çoğu benden önce sattı telefonu. Bu yorumu karalama adına yapmıyorum. Asla böyle bir saplantım olmadı, olamaz da. Bu yorumu neden yapıyorum; elinde S3 veya s2 olup da şu abartı Htc ve sense yorumlarına kanıp masraf edip kimse Htc ye geçmesin. Benim maddi sıkıntım yok. Merak ettim ve merakımı giderdim. İlla değiştirecekseniz Samsung kullanan Samsung dan devam etsin. Samsung u severek kullanan bir kişini Htc de mutlu olacağına inanmıyorum. Şöyle bir açıklık da getireyim; Samsung ve Htc amiral gemileri aynı fiyat olsa eyvallah. Belki seçim için düşünebilirsin, mantıklı. Ancak arada 800-1000 tl fark var ve Htc bu farka kesinlikle değmez demek istiyorum, büyük hata! Ben şahsen s4 ü kesinlikle alacağım. Ve Iphone un lider olduğu zamanlarda Iphone dan nasıl şaşmadıysam şu an da Samsung dan şaşmayacağım. Olur da bir gün Samsung un Iphone a yapığını bir firma Samsung a yapar direk o cihaza geçerim. Eminim ki bu forumda olumsuz yorum yapan ve telefon ihtiyacı olan insanların da %80 i s4 alacak. Çünkü Htc One ın üretimi gecikti, Türkiye ye gelmesi daha da gecikecek. Geldiği zaman Avea gibi tekel bir firma tarafından getirilecek ve fahiş bir fiyattan satışa sunulacak. O zamana kadar s4 ile One arasında gene fiyat bakımından uçurum olacak. Bunları ben ve one x+ bekleyen arkadaşlar yaşadık bu forumda.




    Şaka yapıyor olmalısın. 1000 tl fark mı? Hiç HTC telefon aldığını sanmıyorum..





  • talihsiz bir açıklama çünkü htc cihaz başına gönüllü olarak apple a 8$ ödeme yapmak zorunda patent davası yüzünden. Samsung bunu gönüllü yapmıyor. Samsung a yüklenmesi sadece dikkat dağıtma çabası. Samsung çoğu sektörde olan bir firma. o yüzden bunlar boş şeyler. Fanatik değilim. Yiğidi öldür hakkını yeme.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhamnet



    quote:

    Orijinalden alıntı: KinGEagLE
    quote:

    Orijinalden alıntı: ..scream.. alın arkadaşlar htc one ile sgs 4 ün kamera (fotoğraf) karşılaştırmaları... http://www.technobuffalo.com/2013/03/14/samsung-galaxy-s-4-vs-htc-one-quick-camera-comparison/ hangisi daha iyi??? sgs 4 müthiş dimi (!) yorumu size bırakıyorum...
    ..Ultrapixel farkını ortaya koymuş Samsung çok ama çok geride hani yakınında olur ama yok .Ses konusunda da öyle..
    dalga mı geçiyorsunuz kardeşim? Htc çekiminde adamın yüzü pancar gibi kırmızı çıkmış fotoğrafları dikkatli baksanıza... S4 ise doğal ten renkleri vermiş. Ultrapixel buysa htc harbiden zışmış. Bir de tac takma töreni yapmışsınz hatice ye... Samsung çok gerideymiş. SAmsung kullanıcısı değilim. ama hatice nin fotolarını sizin gibi görebilmek için toz pembe aşık olmak gerek hatice ye... adamın surat kıpkırmızı görmüyor musunz? samsung fotolarında ise insana benziyor adam. Diğer arkadaşlar nerdesiniz? hatice fun page mi burası anlamadım... Boomsound da böyle fiyaskoysa htc bir daha toplayamaz gözünü... 2013 htc nin iflas yılı olur. Konkordato ilan eder... Wallahi billahi tallahi daha düne kadar hatice one alırım belki diyordum, bu fotolardan sonra tövbeler olsun. paylaşım yaptığınız için teşekkürler...




    Enteresan olan verdiğiniz linkte de hemen hemen herkes One daha iyi demiş, ki bence de öyle. Bu durumda ben size "dalga mı geçiyorsunuz" diyebilirim. İlk fotoda adamın yüzü biraz daha kızarık one'da doğrudur. Ancak onun dışındaki diğer fotoların tümünde one çok daha iyi. İlk fotoda da şuna da bakmanızı öneririm : Arkadaki adamın elindeki kameranın detaylarına.. s4te tuşlar falan da görünüyor demeyin yakınlık ve açıdan dolayı o.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redoano -- 16 Mart 2013; 15:10:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

    quote:

    Orijinalden alıntı: yusuforhan

    Birisi htc ye herşeyin alüminyum kaplama olmadığını söylesin lütfen. Premium kullanım bence alüminyum kaplama değil yazılıma bağlı ve ben bir htc kullanıcısı olarak samsungun güncelleme desteği politikasini cidden çok beğeniyorum. Müşterilerini htc gibi yüz üstü bırakmıyor.


    En güzel cevabı vermişsin kardeşim ya. Bir de şu var ki pek çok kişi Samsung'un plastik olayını sevmiyordu. Fakat bu polikarbonat be yahu. Aynı sevmeyen grup Nokia Lumia 920 yi de iyi buluyordu. Bunun sebebi sanırım şunda: Samsung S3 te de değişebilir pil yaptığı için pili sabit olan telefonlar ele alındığı zaman çok daha sağlam hissi veriyorlar. E tabi sonuçta pil de arka kapak ta sabit. Daha sağlam kasa yapısı olması normal. Ama bir sürü arkadaşım var S3 kullanan. Hatta bir tanesini her gün görüyorum. 1 yıl önce aldığı S3 ün arka kapağı tertemiz. Ayrıca cihaz da hafif oluyor ve kapak daha ucuz oluyor. Şu HTC One ın arka tarafı çizilse ve değiştireyim diye servise götürsen, servisten çıplak çıkarsın her halde. Donuna kadar alırlar yani.

    Ayrıca Samsung bu geri dönüşleri biliyordu. Bu yüzden S4 te kalitesini de arttırmıştır diye düşünüyorum...

    yani yazmıyım diyorum ama çok yanlış şeyler yazmışsınız.polikarbonat zaten bir plastik türü.samsung s3te değişebilir pil yaptığı için plastik kapak kullanmıyor ativ s modeline bakın samsungun.bu tamamen kar ve kolay üretim olduğu için seçilmiş.daha sağlam demişsiniz drop testlerde s3 aşağılarda yer alıyor.benim çevremdeki ve forumdaki arkadaşlarımda s3 kapağında soyulmalar başlıyabiliyor.




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.