Şimdi Ara

HTC EVO 3D video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
90.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: no_fear78

    Doğubankta 1500 ila 1800 tl arasındaydı geçen hafta. Ben M.köy darty den 1950 tl ye aldım. Çok ama çok memnunum. Almadan önce açık olan telefonda 3d resim ve videolara baktım öyle aldım. Lg nin 3d sinin htc den biraz daha iyi olduğunu duymuştum ama dünyanın en iyi telefonu bile olsa lg lg dir. Yazılım desteği aynı samsung gibi. Yeni yazılım çıkartmazlar yeni yazılımlı telefon çıkartırlar. Htc desire için 2.3 güncellemesi olmayacak diye açıklama yaptıktan sonra yoğun talep doğrultusunda geri adım attılar ama samsung ( i8910 kullanıyor(d)um ) mesajlarda türkçe karakterde yavaşlama sorunu için bir fw çıkartmadı. Yani benim için asıl olan satış sonrası destek. bu konuda en iyi 2 firma Htc ve Nokia dır. Eskiden nokia fanıydım. her yeni modelini alırdım ama baktım ki nokia dan bana plaket gelmiyor bende marka takıntımı bıraktım.

    bu arada benim telefonumda 3d oyunlar yok :( geçen dh deki bir video da güncelleme olacak ve o güncelleme içinde oyunlar olacak demişlerdi. İnceleme video sunu seyrederken güncellemeyi kontrol ettim ama hiç bişey yok. bu incelenen telefonun versiyonu nedir acaba ? Bu güncelleme ne zaman çıkar acaba ?

    Alıntıları Göster
    telefonun bi şeyi dikkatimi çekti.Arayüzde parmak hareketlerine verilen tepki eş zamanlı değildi sanki...Ayrıca samsung galaksi s2 deki akıcılığı bulamadım tamam hızlı bir telefon yinede ama sırf 3d için daha fazla para ödenmez diye düşünüyorum.Özellikle 3d 2mp fotoğraf boyutu beni hiç tatmin etmedi doğrusu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: VolkanikYanardağ

    quote:

    Orijinalden alıntı: frt33 Sense arayüzünü ve çözünürlüğünü Samsung Glxy S2 işlemci ve ekranını ve Nokianın N8 de kullandığı kamera donanımlarını bir telefonda birleştirsinler 2500 tl vermeye razıyım :)
    SGS2nin kamerasi N8den daha iyi.


    Komik çocuk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: no_fear78

    Doğubankta 1500 ila 1800 tl arasındaydı geçen hafta. Ben M.köy darty den 1950 tl ye aldım. Çok ama çok memnunum. Almadan önce açık olan telefonda 3d resim ve videolara baktım öyle aldım. Lg nin 3d sinin htc den biraz daha iyi olduğunu duymuştum ama dünyanın en iyi telefonu bile olsa lg lg dir. Yazılım desteği aynı samsung gibi. Yeni yazılım çıkartmazlar yeni yazılımlı telefon çıkartırlar. Htc desire için 2.3 güncellemesi olmayacak diye açıklama yaptıktan sonra yoğun talep doğrultusunda geri adım attılar ama samsung ( i8910 kullanıyor(d)um ) mesajlarda türkçe karakterde yavaşlama sorunu için bir fw çıkartmadı. Yani benim için asıl olan satış sonrası destek. bu konuda en iyi 2 firma Htc ve Nokia dır. Eskiden nokia fanıydım. her yeni modelini alırdım ama baktım ki nokia dan bana plaket gelmiyor bende marka takıntımı bıraktım. bu arada benim telefonumda 3d oyunlar yok :( geçen dh deki bir video da güncelleme olacak ve o güncelleme içinde oyunlar olacak demişlerdi. İnceleme video sunu seyrederken güncellemeyi kontrol ettim ama hiç bişey yok. bu incelenen telefonun versiyonu nedir acaba ? Bu güncelleme ne zaman çıkar acaba ?


    o dediğin 3d oyun paketi güncellemesi ekim ayında gelecek arkadaşım.

    tekrar diyorum LG'nin güncellemesi 2.3.3 ekimde gelecek ice cream 4.0 da destekliyor yani 3D için evodan ziyade LG daha iyidir donanımı yeter zaten.




  • iPad de neden izleyemiyoruz? Uygun versiyon bulunamadı diyor. Sorunsuz izliyordum bugüne kadar.
  • 3 kamera,3D özelliği arayüz çok iyi.Ben beğendim cihazı.Ülkemize ne zaman gelir fiyatı ne olur bu konuda bir bilgi var mı ?
  • inanılmaz pahalı... isterse içinden kuş çıksın. 1200-1300 çıtasını aşmamak lazım. paranıza yazık 2 sene sonra 800-900 liraya satamazsınız. paranızın kıymetini bilin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: santanio

    inanılmaz pahalı... isterse içinden kuş çıksın. 1200-1300 çıtasını aşmamak lazım. paranıza yazık 2 sene sonra 800-900 liraya satamazsınız. paranızın kıymetini bilin.
    herkesin ramazan bayramını ve 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

    İstanbul Bilişim'de satılıyor bile 1.939 TL.

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/htc-evo-3d-1.2-ghz-dual--core-htc-cep-telefonu-en-ucuz-fiyatlari,29207.html
    bi an iphone 5'den daha iyi olabileceğini düşündüm.

    3g s kullanan biri olarak satın alasım geldi.

    karşılaştırıp birini almayı planlıyorum.

    ve pimi çektim.




  • Şu anda en ucuz donanımhaberde de reklamı olan hiperucuz.com da 1800 TL civarında.
    http://www.hiperucuz.com/?urun-82960-HTC-EVO-3D-KAMERALI-3G-CEP-TELEFONU-1-2GHz-Dual-Core---KVK-Garantili.html

    Çözünürlük,RAM,işlemci hızı ve en önemlisi malzeme kalitesi EVO 3D'nin daha iyiyken, LG 3D daha iyi diyen arkadaşa sormak lazım neye göre iyi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freefalcon

    Şu anda en ucuz donanımhaberde de reklamı olan hiperucuz.com da 1800 TL civarında.

    http://www.hiperucuz.com/?urun-82960-HTC-EVO-3D-KAMERALI-3G-CEP-TELEFONU-1-2GHz-Dual-Core---KVK-Garantili.html

    Çözünürlük,RAM,işlemci hızı ve en önemlisi malzeme kalitesi EVO 3D'nin daha iyiyken, LG 3D daha iyi diyen arkadaşa sormak lazım neye göre iyi?

    Optimus 3D'nin daha iyi olmasının sebebi içindeki OMAP4430 SoC'tur. EVO 3D'nin içindeki Cortex A8 tabanlı işlemci Cortex A9 tabanlı bir işlemciye göre %20 daha yavaştır. Tabi tek sebep bu değil. OMAP4430 çift kanal LPDDR2 bellek denetleyicisine sahipken MSM8660'ın denetleyicisi tek kanaldır. Ayrıca yine çift kanal bellek desteği sayesinde üzerindeki PowerVR SGX540 304 MHz hızında çalışıyor. MSM8660 üzerindeki Adreno 220 ise 266 MHz hızında çalışıyor. Çift belleğin verdiği avantaj ile GPU performansı konusunda da EVO 3'yi geride bırakıyor. Optimus 3D dünyanın ilk çift kanal ve çift bellek desteğine sahip çift çekirdekli telefonu. Doğal olarak da piyasadaki en güçlü telefondur. 2.3 güncellemesi ile farkı açacaktır tabi LG çabuk davranırsa.




  • Arkadaslar bugun Demiroren AVM deki Satürn Mağazası'nda Evo 3D yi inceleme fırsatı buldum, kısacası sonuc; Olmamış! (Maalesef)
    Gozluksuz 3D çocukluğumuzdaki o üç boyutlu tasolara benziyor ;) Yanindaki Desire HD nin ekranı daha canlı duruyordu. Belli bir mesafeden bakmazsan 3 boyut eziyete dönüşüyor. Birde üç boyutlu resimler ne hikmetse hem kare kare, hem de soluk görünüyor. Pixeller sayılıyor gibiydi sanki. bilmiyorum ben pek beğenemedim. Desire HD deki malzeme kalitesinden eser bile yok. Hemde cok kalın geldi, özellikle Galaxy S2 nin yanında. Web performansı Galaxy s2 nin yanına yaklasamadi. Zannedersem A8 tabanli CPU kullandığı için performans anlamında A9 mimarisindeki Exynos ( samsung ) ve tegra2 den daha alt seviyede.
    Yine de önemli bir gelişme. Daha cogumuzun evinde gozluklu 3d tv ler yokken gozluksuz cep telefonları çıkması cok olumlu bir gelişme diye düşünüyorum. Zamanla 3D telefonlar yayginlasacaktir. Ama su aşamada beklemek lazım bence. Samsung ve Apple' nin da bu alandaki modellerini beklemeliyiz.




  • ideos x5 ten izlenmiyor
    "videonun uygun versiyonu bulunamadı"
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -mehmet-

    ideos x5 ten izlenmiyor
    "videonun uygun versiyonu bulunamadı"
    Daha giriş aşamasında olan bir teknolojiye şahsen fazladan yüzlerce tl ödemek bana mantıklı gelmiyor. Daha bu 3D teknolojisinin geliştirileceğini ve telefonlarda yaygınlaşacağını düşünüyorum. Şu an Galaxy S2 gibi bir telefon varken bu telefona o kadar para verilmez bence. Ya da Android 2.3 güncellemeli bir Optimus X2 de fiyat/performansı ile tercih sebebi olabilir fakat ben Android 2.2 li bir "SÜPER TELEFON"da(LG) fazla çekici bir yan göremiyorum. Donanım Haber'in Galaxy S2-Optimus X2 ve HTC Sensation karşılaştırma videosunu izledikten sonra Galaxy S2 tercihinin ne kadar doğru olduğunu daha iyi anladım.
  • dolarda tam yükselecek zamanı buldu...fiyat çok olmuş. bunun yerine iki tane telefon alsak gözlerimize birer birer tutsak 3d efekti olurmu acep...:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musivga

    dolarda tam yükselecek zamanı buldu...fiyat çok olmuş. bunun yerine iki tane telefon alsak gözlerimize birer birer tutsak 3d efekti olurmu acep...:)
    lg ye 2.3.3 güncellemesi ekimde gelecek de HTC evo 3d de 2.3.4 zaten var. lg nin 3d sini görmedim ama gerek youtube dan indirdiğim gerekse kendi çektğim videolarda karelenme yok ve 3d televizyonda çok güzel seyrediliyor. Telefondan izlerken bakış açısını iyi ayarlamak gerekiyor. aynı anda 2 kişinin seyredemiyor olması tek eksi yanı. Web performansı olarak diğer telefonları kıyaslamadım ama buradaki inceleme videosunu çok rahat seyrettim.
  • transformersı gösterirken eleman optimus diye bağırınca aklıma lg optimus geldi :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

    transformersı gösterirken eleman optimus diye bağırınca aklıma lg optimus geldi :D
    3D cihazlar arasında kalanlar için karşılaştırma yapılması gerek. Optimus 3D incelemesinde EVO 3D ile karışaltırma yapılsa hiç fena olmaz hani.
  • 3D özellikli telefon vb. benim için gereksiz, normal 2D görüntüye göre daha çok gözü yormasından dolayı böyle düşünüyorum ama cihazı elime alıp 3D özelliğini canlı olarak denemeyide çok merak ediyorum.

    Cihazın SENSE arayüzü çok hoşuma gidiyor, animasyonlar geçişler vs. çok cezbedici :)
  • metro marketlerde 1899 tl haberiniz ola
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.