Şimdi Ara

HTC evo 3D mağazada 999YTL alınır mı? Bir Akıl....!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar HTC evo 3D 1000 TLY düştü. Şu andan bu alınır mı. Yoksa S2 fiyatlarının düşmesini mi bekleyeyim. forumlardaki yorumları okudum. 3d ekran pek kaliteli değil. Gpu andero 220 fotoğraf ve video kalitesi düşük felan dediler. Bazıları LG optimus 3D önerdi. Fiyat olarak 1000 Tl en fazla 1100 TL sınırım var. SII nin de fiyatı 1400 civarı Ürünü internet yerine mağazadan almak istiyorum. kaçak filanda olmasını istemiyorum.



  • Aynı şekilde benimde 1100 lira limitim var.Ben HTC Evo 3D ve HTC Sensation XE arasında kaldım ben yardım istediğimde iki cihazdanda pişman olmazsın yorumu aldım bu arada 3D ekranını test etme fırsatım oldu bana biraz gereksiz geldi tam istediğim gibi değildi açıkcası doğru açıyı yakalayıncaya kadar ooo.(Bu benim acemiliğimden kaynaklanıyordur muhtemelle çünkü ilk deneyim yaşayanlarda oluyormuş sonra düzelir/alışırsın gibi yazılar/yorumlar vardı.)sen yanılmıyorsam teknosa da gördün 1000 liraya bende dün inceledim 3d harici performansta bir sıkıntı görmedim interneti gayet hızlıydı.Yalnız seni yemişler Adreno 220 GPU Galaxy S II deki Mali 400 GPU sundan daha iyi bildiğim kadarıyla sıralaması şöyle:SGX 543 = Adreno 220 >> Mali -400 >> Geforce ULP [tegra 2] >> SGX 540 >> Adreno 205 >> SGX 535 >> Adreno 200 = SGX 530 sana LG Optimus 3D önermelerinin sebebi daha hızlı olması çünkü 512 Mb çift kanallı ram kullanıyor(Evo 3D de her ne kadar 1gb da olsa...)ama LG Optimus 3D yi aklının ucundan bile geçirme derim desteği aşırı yetersiz bir firma ics güncellemesi gelene kadar ölürsün o derece yani Evo 3D ye bu yaz gelecekti herhalde.HTC güncelleme desteğinde iyi bir firma bildiğim kadarıyla S II ve Evo 3D arasında fazla bir fark yok abartılıyor bence yani 1-2 saniye daha fazla beklesen ne olur görüşündeyim.Kıyaslamasını ben yapmayayım burda SII nin düşeceğini zannetmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dertkesen -- 31 Mayıs 2012; 15:15:27 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dertkesen

    Aynı şekilde benimde 1100 lira limitim var.Ben HTC Evo 3D ve HTC Sensation XE arasında kaldım ben yardım istediğimde iki cihazdanda pişman olmazsın yorumu aldım bu arada 3D ekranını test etme fırsatım oldu bana biraz gereksiz geldi tam istediğim gibi değildi açıkcası doğru açıyı yakalayıncaya kadar ooo.(Bu benim acemiliğimden kaynaklanıyordur muhtemelle çünkü ilk deneyim yaşayanlarda oluyormuş sonra düzelir/alışırsın gibi yazılar/yorumlar vardı.)sen yanılmıyorsam teknosa da gördün 1000 liraya bende dün inceledim 3d harici performansta bir sıkıntı görmedim interneti gayet hızlıydı.Yalnız seni yemişler Adreno 220 GPU Galaxy S II deki Mali 400 CPU sundan daha iyi bildiğim kadarıyla sıralaması şöyle:SGX 543 = Adreno 220 >> Mali -400 >> Geforce ULP [tegra 2] >> SGX 540 >> Adreno 205 >> SGX 535 >> Adreno 200 = SGX 530 sana LG Optimus 3D önermelerinin sebebi daha hızlı olması çünkü 512 Mb çift kanallı ram kullanıyor(Evo 3D de her ne kadar 1gb da olsa...)ama LG Optimus 3D yi aklının ucundan bile geçirme derim desteği aşırı yetersiz bir firma ics güncellemesi gelene kadar ölürsün o derece yani Evo 3D ye bu yaz gelecekti herhalde.HTC güncelleme desteğinde iyi bir firma bildiğim kadarıyla S II ve Evo 3D arasında fazla bir fark yok abartılıyor bence yani 1-2 saniye daha fazla beklesen ne olur görüşündeyim.Kıyaslamasını ben yapmayayım burda SII nin düşeceğini zannetmiyorum.

    sağolasın bende dün gidip teknosada HTC ye ve medimarkt ta LG ye baktım. dediğin gibi LG fual ama yazılımı adamların herzamanki gibi kötü. Çihaz özelliği yüksek olmasına karşı kasıyor. Düzgün kullanılamıyor. HTC de de 3 D benim için o kadar önemli değil. Bu fiyatlara en uygun cihaz olduğu için almaya niyetliyim. Aklımdaki tek sorun anreno 220 Mali 400 den kötümüdür die idi. daha iyi ise bu telefon alırım. Ayrıca arkadaşlar forumda S2 elde kötü duruyor HTC güzel ve sağlamlık hissi veriyor demişlerdi. Yerinde gittim gördüm. Sonuna kadar haklılar




  • Vay be 2 haftada 100 lira zarar. Tüm tekno marketlerde 1099 sabit fiyatı vardı. Mediamarkttan almıştım ben de :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kötülemek için demiyorum ama şu evo 3D ye bi ısınamadım ne zaman bir markette görsem kurcalamak bile canım istemiyor galeride ki 3 boyut görüntüsü çok itici gelmişti bana.

    tercihlere karışmıyorum herkesin düşüncesine de saygılıyım arkadaşlar şahsi görüşüm evo 3d kullanışsız bir tasarıma sahip.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat5555

    kötülemek için demiyorum ama şu evo 3D ye bi ısınamadım ne zaman bir markette görsem kurcalamak bile canım istemiyor galeride ki 3 boyut görüntüsü çok itici gelmişti bana.

    tercihlere karışmıyorum herkesin düşüncesine de saygılıyım arkadaşlar şahsi görüşüm evo 3d kullanışsız bir tasarıma sahip.

    Haklısın bende fiyatını görene kadar telefon dikkatimi bile çekmemiştir. Ancak bu fiyata çift çekirdekli 4,3 ekranda sahip telefon yok benim bildiğim. Varsa alternatif bakabiliri 3D yi felan hesaba katmıyorum ve zaten kullanılan 3D teknolojisininde daha alacak yolu çok. Eğer alternatif bak diyebileceğiniz telefonlar var ise aynı fiyat aralığında bakabilirim. Yoksa bu gün almaya niyetliyim Evo 3D yi
  • alınır cihaz bence beğeniyorsan. Metro hipermarkette acaba devam ediyor mu bilmiyorum ama 200 Tl bonus veriyordu. cihaz 900 e geliyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C28_

    quote:

    Orijinalden alıntı: murat5555

    kötülemek için demiyorum ama şu evo 3D ye bi ısınamadım ne zaman bir markette görsem kurcalamak bile canım istemiyor galeride ki 3 boyut görüntüsü çok itici gelmişti bana.

    tercihlere karışmıyorum herkesin düşüncesine de saygılıyım arkadaşlar şahsi görüşüm evo 3d kullanışsız bir tasarıma sahip.

    Haklısın bende fiyatını görene kadar telefon dikkatimi bile çekmemiştir. Ancak bu fiyata çift çekirdekli 4,3 ekranda sahip telefon yok benim bildiğim. Varsa alternatif bakabiliri 3D yi felan hesaba katmıyorum ve zaten kullanılan 3D teknolojisininde daha alacak yolu çok. Eğer alternatif bak diyebileceğiniz telefonlar var ise aynı fiyat aralığında bakabilirim. Yoksa bu gün almaya niyetliyim Evo 3D yi

    Bu fiyata bu performansta başka cihaz yok. Ben kısa dönem askerlik yaptım. Askerliğim süresince araştırmak için bolca vaktim vardi
    Önce teskeremi ertesi günde EVO mu aldım




  • Arkadaşlar yardımlar için teşekkürler. Bu gün teknosa dan 999YTL aldım. İlk bakışta dikkatimi çekenler. Ekran gayet güzel 3D fimlerde beklediğimden daha iyi odaklanmak gerekmiyor hemen algıloyrsunuz 3d kamera ve fotoda daha iyi odaklanmak gerekiyor. Sesi biraz az çıkıyor (Sony xperia neo ya göre) ama ygenele göre normal. Kulaklık çıkışları güzel. Cihazın yazılımı epey güzel HTC bu konuda kafa yormuş ve ince eleyip sık dokumuşlar hoşuma gitti.
  • evo al keyfine bak.. fiyat - performans açısından üzerine telefon yok
  • Allah güle güle kullanmak nasip etsin.Kullanıcı yorumlarını bekliyorum biraz daha inceledikten sonra olumlu ve olumsuz yönlerini yazar mısın?Teşekkürler.
  • güneşli havalarda ekran görüntüsü nasıl rahat görülüyor mu.
  • beyler teknosa da d HD 899 lira kampanyada sizce evo 3d ye 200 lira fazla verip almaya değer mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trapspeed

    beyler teknosa da d HD 899 lira kampanyada sizce evo 3d ye 200 lira fazla verip almaya değer mi ?

    evoda 999tl. 100 tl ver evo al
  • gençler öncelikle alanlara hayırlı olsun...ve almayı düşünenler varsada sadece şunu söyleyim...ben evo 3D kullanıyorum ve yaklaşık 4 aydır tıkır tıkır kullanıyorum..ve daha hiç bi sıkıntı yaratmadı...telefonun artıları eksileri olarak sıralarsak ;

    Artıları :
    -999 - 1099 TL gibi bir fiyata alınabilecek en iyi f/p telefonu dersek cuk oturur...
    -1.2gHz çift çekirdek, Andreno220, 3D çekip oynatma vs vs...özellikleri çok iyi...özellikler sayesinde telefondan sıkılmıyorsunuz...
    -İnternet hızı gerçekten çok iyi..
    -Ekran'ın hakkını vermek lazım yeterince güzel, parlak ve kaliteli..
    -Telefonda istersen 5-6 programı üst üste çalıştır kasma veya donma yapmıyor..
    -HD Oyunları oynarken takılma veya kasılma olmuyor...
    -Kamerası 5mp olmasına rağmen ihtiyaçları fazlası ile karşılıyor..
    -Çok kullanılmasa da 3D'si alışınca keyif veriyor...Hatta 3D TV'ye bağlanınca tadından yenmiyor :DD
    -MHL bağlantısı aracılığıyla HDMI bağlantısıda ayrı bi güzellik...MHL olması iyi düşünlmüş, fazladan HDMI için telefonda bi delik daha açılmamış..:D
    -Sense arayüzü sayesinde telefonda gezinmek keyif veriyor ve sıkılmıyorsunuz..

    Eksileri :
    -Tüm androidlerde olduğu gibi şarj çok az dayanıyor...mesela ben günde en az iki kere takıyorum şarja :DD
    -Telefon biraz kalın ve donanımı yüksek...fakat pil buna karşın yeterli değil...540x960 ekran ve 3D pilin tüketim süresini çok fazla kısaltıyor...bu yüzden bence 1730mah pil yetersiz kalmış...
    -Ses bence az...bu yüzden telefon üzerinden dizi-film izlerken kulaklık kullanmak daha faydalı oluyor...ama ses biraz daha fazla olsa iyi olabilirmiş..
    -2D - 3D geçiş butonu çin malı ve çok çabuk oynamaya başlıyor...belli zaman sonra ses yapıyor ve can sıkıyor :SS
    -Denklanşör tuşu biraz daha kibar olabilirmiş..
    -Telefonun tasarımı güzel fakat ağır...biraz daha hafif olabilirmiş...
    -Telefonun dahili hafızasının 4gb olmasına rağmen bunun sadece 1gb'ı kullanıcılara açılmış...bu durum da kötü...dahili hafıza daha yüksek olabilirmiş...




  • Cihaz genel olarak güzel fakat kalın ve çok ağır.Ayrıca ekran kalitesi oldukça kötü böyle bi cihaza göre.Pixel yoğunluğu fazla olsa bile renkler ve canlılık bence vasat ama Bin lira gibi fiyata alınır.Sense arayüzünde azda olsa takılmalar yaşanabiliyor.
  • arkadaşlar para problem değil dersek hangi 3d telefonu tercih edersiniz.?
    ayrıca çektiğimiz foto ve videoları 3d tv lerde izleme şansımız varmı yoksa daha farklı bir formattamı?
    lg oyunları falan kendisi 2d yi 3d ye çeviriyor diyorlar htc bunu yapmıyormu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.