Şimdi Ara

HTC desire Z (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
2
Favori
15.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadşalar gruba göre zil sesi atamayı becerebilien oldu mu, bir de aradığınız kişi açmadığında nokiadaki gibi otomatik geri arama fonksyionu arıyorum ama malesef bulamadım, bu tip basit şeyleri bulmak resmen zulüm ya!
  • grup zil sesi ve diğer özellikler için ayrı uygulamalar var diye biliyorum. google'da "android group ringtone" diye arattır. birşeyler çıkar sanırım. ben vakit bulurda bakabilirsem buraya yazarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: earth.

    telefonu hd'dan alan arkadaşlar hediye çekine dair bir belirti var mı? temmuzun 15ine kadar tanımlanacak diyordu kaç kere baktım bir şey yok.



    hb ya mail attım geri dönüş yaptılar kampanya koşulları gereğince yarın(15temmuz'da) 50tl lik kısım tanımlanacakmış.
  • Desire Z e video atıyorum .avi formatlı fakat oynatmıyor Cant start activity for this item diye bi uyarı cıkıyor.. sorun ne olabilir..
  • farklı video player uygulamaları indir. onlarda altyazı desteği bile oluyor.
  • şu mkv formatını sorunsuz oynatan bir media player yok mudur? 10 küsür tane denedim adamakıllı oynatabilen çıkmadı ya kastıra kastıra ya da ses senkronu bozuk şekilde gösteriyor. bu arada arka metal kapağının yüzeyinde ufak bir aşınma oluştu bende ama çok yakından bakınca farkediliyor.
  • Galeri'de çekmiş olduğum fotoğrafların bir kısmı bir süre sonra kayboluyor. Telefonu kapatınca veya bilgisayara bağlayınca. Çözümü ve sorunun ne olduğu konusunda bilgisi olan var mı?
  • http://www.donanimhaber.com/cep-isletim-sistemleri/haberleri/HTC-Desire-Z-icin-Android-23-guncellemesini-yayinlamaya-basladi.htm

    Bu arada yukarıda yazmış olduğum sorunla karşılaşan var mı? Ona da cevap beklemekteyim.
  • Evet evet bu sorun bende de var acayip sinir bozucu bir sey bazi resimler videolar galeride bir gozukuyor bir kayboluyor :S Astro dan baktiginizda yerlerindeler ama galeride yoklar cok ilginc, elbet bir cozumu vardir cunku cok bariz ortada bir problem ve tum kullanicilarda vardir muhtemelen, basit bir cozumu olduguna eminim arastiralim bakalim ne cikacak altindan
  • Telefonu garantiye vermeyi düşündüm, araştırdım. Tam bir çözüm bulamadım, bulduğunuz takdirde veya bilen arkadaşlar cevabını buraya yazarsa iyi olur.

    Telefon için hiçbir güncelleştirme bulunamadı yazıyor, güncelleştirme bugün çıkmasına rağmen. Heralde düzelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 15 Temmuz 2011; 19:26:29 >
  • herkese iyi forumlar telefonumda dğn güncelleme yaptım market menüde görünüyor giriyorum uygulamaları görebiliyorum fakat indiremiyorum dün gece yatmadan indir dediğim uygulamada sabah hala indirme başlatılıyor yazıyordu mobil internetim olmadığı için wi-fi kullanıyorum bununla ilgili bir bilgisi olan var mı acaba?
  • Üye oldunuz mu? Android Market'e ve GMAİL adresinizin olması gerekir. Ayrıca GMAİL adresinizde tel numaranızın da bulunması gerekiyor. Wi-Fi ile de alakası yok. İnternet, internettir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: makedonn

    Galeri'de çekmiş olduğum fotoğrafların bir kısmı bir süre sonra kayboluyor. Telefonu kapatınca veya bilgisayara bağlayınca. Çözümü ve sorunun ne olduğu konusunda bilgisi olan var mı?


    arkadaşlar bu sorunu ben de yaşadım ve karttaki tüm dosyaları pc ye kopyaladıktan sonra karta format attım daha sonra tekrar dosyaları karta attım. Bir daha bu sorunları yaşamadım. Kesin bir çözüm mü bilmiyorum ama şimdilik tekrar bu sorunla karşılaşmadım.
    Bir de araştırdığım kadarıyla hafıza kartında fotoğrafların olduğu klasör dcim ise bu da soruna neden olabiliyor bu klasörün ismini DCIM olarak değiştimeniz gerekiyor...Yani küçük harflerle yazılı ise klasör ismini büyük harflerle yazmanız gerekiyor.

    Umarım yardımcı olmuştur.




  • izmir mediamarkt a gelmiş telefon fiyatı 849 tl bugun gördüm...
  • fotografların gidip gelmesi bende de oldu, restart yaptıgımda geri gelmişti fotolar..
    karta format atmak etkılı olurmu bilmiorum, ama windows mobile da telefon bu tarz hataları yuklenen programlardan kaynaklı yapıodu...
    programlardan birisi bu hataya neden oluyor olabilir diyorum yani..
    ve herkeste böle bi hata olustuysa bu programda market uygulaması olur, cünkü herkeste yuklu olan tek uygulama market tir..
  • bahsettiğim problem kendiliğinden aşıldı şimdi istediğim kadar indirme yapabiliyorum telefonu almam için fikirlerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim cihazdan çok memnunum.ayrıca bir arkadaşın bahsettiği silikon kılıfı aldım pdateknolojiden gerçekten telefona tam uyum sağladı çok muhteşem bir görüntü vermiyor fakat işlevsel bir kılıf klavyenin açılmasında ve kullanımda hiç bir sorun çıkarmıyor.ayrıca advancedtaskkiller ı da tavsiye ederim çok kullanışlı bir program.
  • merhabalar. dun aldığım desire z ile aranıza katıldım. ilk android tecrubemden olsa gerek cihaza hayran oldum. ayrıca sormak istediğim birşey var android markete nasl bağlanıp program indirebilirim. bilmiyorum da..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cellim601

    merhabalar. dun aldığım desire z ile aranıza katıldım. ilk android tecrubemden olsa gerek cihaza hayran oldum. ayrıca sormak istediğim birşey var android markete nasl bağlanıp program indirebilirim. bilmiyorum da..


    öncelikle "ayarlar/telefon hakkında/sistem yazılım güncellemeleri"ne girip telefonu güncelleyip marketi görünür hale getirin. daha sonra bir gmail hesabıyla markete kaydolup programları indirmeye başlayabilirsiniz.
  • Arkadaşlar benim bi sorunum var 2 gün önce aldığım htc desire z marka telefonum dün internette dolaşırken birden kilitlendi bende bataryayı çıkarıp taktım o zamandan beri ne açılıyo nede şarj oluyo telefonda hiç bi tepki yok bana yardımcı olurmusunuz lütfen yaa :( (telefona sahip olan üyelerede özel mesaj olarak sorunumu anlattım) şimdiden teşekkür ederim.
  • http://www.htc.com/tr/howto.aspx?id=15388&type=1&p_id=325

    Sanırım problemini bu şekilde çözebilirsin...
    Telefonun düğmelerini kullanarak fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi
    Telefonunuzu açamıyor veya telefon ayarlarına erişemiyorsanız, telefonunuzun tuşlarını kullanarak telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz.

    Telefon kapalıyken, SES DÜZEYİ AŞAĞI tuşunu basılı tutun ve ardından kısa bir süre GÜÇ düğmesine basın.
    Üç Android resmi bulunan ekranın görünmesini bekleyin ve SES DÜZEYİ AŞAĞI düğmesini bırakın.
    FABRİKA SIFIRLAMA öğesini seçmek için SES DÜZEYİ AŞAĞI düğmesine, ardından da GÜÇ düğmesine basın.

    Yukarıdaki linkteki herşeyi iyice oku çünkü tüm telefon bilgilerin ilk aldığın güne döneceği yazıyor..!




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.