Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.909
Cevap
44
Favori
470.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ,,,

    Cihazı Türkiyede çıktığı gün aldım , o gün bugündür elimden düşmedi : )))

    Tasarım ve ağırlık olarak müthiş diyebılırım ...

    O kadar zorlamama rağmen en ufak bir takılma söz konusu olmadı , genel performansı çok güçlü ...

    Dokunmatik ekran olayı Iphone ile yaptıgım kıyaslamada daha performanslı .

    Android ile ilk defa tanışmış olmama rağmen hiç yabancılıkda çekmedim .

    Tek elle full fonksiyon kullanmak bu standartlardaki telefonlarda aranan bir özellik sanırım , Desire S bu konudada tam isabet .


    Tek sıkıntım kulaklık oldu çoğu arkadaş gibi , daha performanslı bir kulaklık yakışırdı kutuya : )) Onuda kendımız ekstradan tamamlıcaz ...

    Ekstra sorusu olan varsa , yardımcı olmaya çalışırım .



    Cihazı düşünmeden alın derim .... Hakkını veriyor .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aybüke138

    Telefona basınca sanırım tüm kişiler çıkıyor. Ama altta sağdaki tuşa basıp rehbere geçersiniz. Rehberde seçenek tuşuna basıp görüntüleye basıp ordan sadece telefonu seçerseniz bir tek telefon rehberi gözükür. Ana ekrana kişiler kısayolunu eklerseniz direk telefon kisilerinize ulaşabilirsiniz.


    Kısayol yaratmak işe yaradı. Ana ekranda Kişiler kısayoluna tıklayarak telefona rehberine erişebiliyorum artık.
    Ama Telefon tuşuna basınca çıkan listeyi özelleştirme imkanı da olsa iyi olurmuş.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Neseli
    Var tabiki arkadaşım.
    Menü > Kişiler > Görüntüle Burdan karşınıza Sım ve Telefon çıkcak Sım yada Telefondaki ikonu kaldırmanız yeterli.


    Bu seçeneklerde yapılan düzenleme Telefon tuşuna basınca çıkan listeyi etkilemiyor maalesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 30 Mayıs 2011; 13:24:08 >




  • ;)


    quote:

    Orijinalden alıntı: Neseli

    Bende ilk alanlardanım. Tokay imzalar süper olmuş
  • Öncelikle herkese tekrar selamlar bugün gecikmeli bakabildim. Hanımı yolcu ettim. Hepinizi listeye eklemeye çalıştım. Pm. lerinizi aldım. Elimden geldiğince ana mesajı güncellemeye çalşıcağım.

    Önemli başlıkları burada toparlamaya çalışıcağım.

    Bana iç güveysi damat diyebilirsiniz. Çünkü telefon hanımda onun olduğu için bana pek nasip olmuyor.
    Ben istemiştim hanıma kısmet oldu.

    Hanımın bundan önce wildfire vardı.

    HTC ailesine yabancı değiliz.

    Kendimede duruma göre HTC sensation düşünüyorum. HTC wildfire anneme gitti.

    Aranızda eşleri için düşünen alperen06 var sanırım oda benim gibi iç güveysi damat olacak. Neyse hepinizden güzel paylaşımlar ve destekler bekliyorum.

    İki topictede yardımcı oluruz birbirimize tekrar görüşmek üzere...




  • arkadaşlar öncelikle herkes telefonlarını güle güle kullansın...
    benim bi problemim var wifi ile internete evde bağlanırken iş yerinde bir türlü bağlanamıyorum eski telefonum toch 2 idi onla hiç böyle bi problem yaşamamıştım yardım edebilecek bi arkadaş olursa sevinirim
  • beni de ekleyin
  • Market'te birçok uygulamada "Bu öğe cihazınız için belirlenen ülkede yüklenemez." uyarısı sizde de çıkıyor mu? Telefondan markete girince ise, bu uyarının alındığı uygulamalar listelerde hiç yer almıyor zaten. Bunun çözüm yolu nedir?
  • HTC Desire S Benchmarks



    HTC Desire S Multitouch Test





  • Arkadaşlar bazı uygulamaları kullanamıyorum mesela youtube uygulaması açılıyor ama arama yapmak istediğimde hata veriyor. Applanet ve groovesharkı da kullanamıyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı? Sizde çalışıyor mu bu uygulamalar?
  • iç güveysi miii?hakikaten HTC DS konusunda biraz iç güveysi durumu olmuş gibi ama zaten bu tür konuları her zaman ben hallederim,hanım keyfine bakar.
    aslında telefonu ilk elime alıp incelediğimde,arkasından iyice araştırınca çok beğendim.hele markanın akıllı telefon pazarının öncü üreticilerinden olması ve müşterilerine her daim teknik destek vermesi,artık tr ye daha da fazla önem verip ilerleyen dönemde markanın yeni çıkan modellerini dünya ile eş zamanlı olarak ülkemizde satışa sunacaklarını açıklamaları ile gerçekten beni fazlasıyla memnun etti.zaten bu tercihe bu denli kafa yormamın en büyük sebebi,genel olarak hanımla telefon değiştirme aralığımızın 3-4 sene olması ve bu alacağımız cihazların en azından 2 sene güncelliğini korumasını istememiz.öğrendiğim kadarıyla htc diğer markalara göre telefonlarına donanımı yettiği-karşılayabildiği sürece yazılım gibi teknik desteklerini esirgemeden veriyormuş.böyleliklede telefon belli bir süre güncel gelişmeleri takip edip,geride kalmıyormuş.aslında fiyatıda beni düşündürmüyor değil.bana sanki 1000tl gibi bir etiketi daha çok hak ediyor gibi geliyor.




  • öncelikle arkadaşlar market sorunlu bu sadece HTC özel bir durum değil. Alternatifleri kullanmaya çalışalım yada apk olarak indirip yükleyelim. Bu sanırım google türkiye arasındaki problemden kaynaklanıyor.

    En son bizdekinde youtube çalışıyordu browser olarak skyfire kullanmanızı tavsiye ederim youtube ve diğer flash sitelerde problem yaşamazsınız. Ekstradan canlı televizyon izleme şansınız olur.
  • Youtube browserdan çalışıyor zaten. Ben dediğiniz gibi yapıp apk olarak youtube uygulamasini indirmiştim. Uygulama açılıyor ana ekranda çıkan videolari izliyorum yada browserdan açtığım videolar uygulamaya yönlendirilip ordan izleniyor ama uygulamada arama bölümüne girince ağ ile ilgili bir sorun oluştu diyor. Nedenini çözemedim bir türlü.
  • bence diğer marka kullanıcılarınada bir sorun bu durumu.onlarda da aynı rorun mevcutmuymuş öğrenin,ona göre bir çözüm geliştirilebilir.

    ÖNEMLİ:kullanıcı arkadaşlar kendilerinin çektiği iç-dış mekan video ve fotoğrafları paylaşırlarsa benim için çok aydınlatıcı olacak.özellikle videolarda hareketli nesneler,otomobil,insan vs. olursa çok iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPEREN_06 -- 30 Mayıs 2011; 22:21:19 >
  • Bugün voda bayine gittim. Kontratsız 1150 tl 10 taksit fiyat verdiler. Sizce fiyat nasıl?
  • Diger forumdaki mesajlari bu foruma eklenemez mi ?ordaki paylasimlar askida kaldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ALPEREN_06

    bence diğer marka kullanıcılarınada bir sorun bu durumu.onlarda da aynı rorun mevcutmuymuş öğrenin,ona göre bir çözüm geliştirilebilir.

    ÖNEMLİ:kullanıcı arkadaşlar kendilerinin çektiği iç-dış mekan video ve fotoğrafları paylaşırlarsa benim için çok aydınlatıcı olacak.özellikle videolarda hareketli nesneler,otomobil,insan vs. olursa çok iyi olur.

    Evet bir samsunglu arkadaş bulup sormak en iyisi. Video daha hiç çekmedim. Ama çekersem eklemeye çalışırım.
    quote:

    Orijinalden alıntı: sissente

    Bugün voda bayine gittim. Kontratsız 1150 tl 10 taksit fiyat verdiler. Sizce fiyat nasıl?

    Fiyat gayet iyi bence ben 1200e 12 taksit aldım. 1150den ucuza bulmak zor bence ama siz yine de pazarlık yapmayı deneyin derim. Vodafone bayilerinde işe yarıyor pazarlık. Bana ilk 1350 demişlerdi.




  • Benide eklerseniz sevinirim,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sissente

    Bugün voda bayine gittim. Kontratsız 1150 tl 10 taksit fiyat verdiler. Sizce fiyat nasıl?

    bana k.k tek çekim 1135 demişlerdi ve pazarlık etmeden ''kontratlı 1176tl ye gelen cihaz için tek çekim 1135 pahalı'' dediğimde,satıcı bana ''siz karar verin birşeyler daha yaparız'' demişti.velhasıl pazarlık yapın ve sadece tek bayiden değil,farklı muhitteki bayilerden fiyat alın.
  • Evet arkadaşlar telefonla ilgili biraz saçma bi konu açtım ama yardımlarınızı bekliyorum.

    http://forum.donanimhaber.com/m_49504847/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49504847
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aybüke138

    Youtube browserdan çalışıyor zaten. Ben dediğiniz gibi yapıp apk olarak youtube uygulamasini indirmiştim. Uygulama açılıyor ana ekranda çıkan videolari izliyorum yada browserdan açtığım videolar uygulamaya yönlendirilip ordan izleniyor ama uygulamada arama bölümüne girince ağ ile ilgili bir sorun oluştu diyor. Nedenini çözemedim bir türlü.


    Arkadaşlar siz neden youtube indiriyorsunuz anlamadım? Benim cihazımda yüklü olarak geldi bu App, sizde yüklü değil miydi zaten? Ben sadece youtubedan video ve mp3 indirmek için TubeX app'ını indirdim o kadar. Her ikiside gayet sorunsuz şekilde çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.