Şimdi Ara

HTC Desire Nereden Alınır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
6.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2007 den bu yana alışveriş yapan birçok arkadaşımdan sadece iki arkadaşım problem yaşamadı kalan herkes ya kargo ya ücret ya ürün vs. mutlaka bir hata oldu. Zaten gerek bu forumda gerekse başka forumlarda şikayet varda aratsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rocko


    quote:

    Orijinalden alıntı: Merzah

    hepsiburadadan almayında arkadaşlar nerden alırsanız alın adamlar hem bildiğiniz dolandırıcılık yapıyorlar hemde telefonda sanki siz haksızmışsınız gibi konuşuyorlar şaka gibi

    Açıkçası bugüne kadar 4 yılda 17 kez alışveriş yapmış ve hiç problem yaşamamış biri olarak HepsiBurada'dan aldım ben.



    Bende sizin gibi düşünüyordum taa ki aldığım ürünlerden biri servislik oluncaya kadar. O zaman çıkıyor ak koyun kara koyun
    Servislik herhangi bir işiniz olduğunda Hepsi burada com kendini tereyağından kıl çeker gibi sıyırıyor ve sizi direk üçüncü bir kuruma şutlayıp git onlarla derdini hallet gibisinden bir muamale yapıyor
    o yüzden o gün bu gündür oradan büyük boyutlu bir alış veriş yapmıyorum
  • sanalmarketim.com dan bir örnek vermek istiyorum. aldığım bir mouse un alıcısı arızalandığı için gönderdim, gönderdiğimin ertesi günü telefon açtılar ve yetkili yerde olduğunu arızalı ürünün değişiminin olacağını fakat süre oalrak biraz zaman alacağını eklediler. Ardından bu süreyi siz beklemeyin biz kendi stoğumuzdan size yeni bir mouse kutusunda gönderiyoruz dediler ve ertesi gün sıfır açılmamış jelatinli poşetinde mouse geldi. Halen çalışıyor ve kullanıyoruz. Bu kadar hızlı ve net bir çözüm sundular.
    Aynı olayı hbde yaşayan bir tanıdığım 3 ay uğraştıktan sonra ürün gelmedi yetkili kişiler telefonlara çıkmadı açılan her telefon son derece saygısız bir şekilde açıldı ve aynı saygısızlık ile konuştular. Daha sonra para iadeside alamadı parası yerine başka bir ürün alabildi toplamda 4 ay süren bu olay sinir stressden başka hiçbir şey vermedi...

    Neyse konu hb konusu değil ama sadece biraz araştırınız ve alışveriş yapacağınız yerleri o şekilde seçiniz benim önerim budur.
  • O halde HTC Desire'da da seriyi bozmayalım inşallah, sonra yeni bir adres buluruz :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rocko

    O halde HTC Desire'da da seriyi bozmayalım inşallah, sonra yeni bir adres buluruz :)

    tek başına bile htc desire cok güclü bir teelfon bence rot flan gerek yok bence android arkete girmiyo olabilir ama daha öncede söylediğim gibi android marketten daha iyi marketlerde var...

    alman alışveriş sitelerinde cok uygun fiyatlara var ama pasafort mevzusu var getirme felan sıkıntı..
  • haftalar süren araştırmalarım sonucunda htc desire da karar kıldım. ancak alacağım yer konusunda çok kararsızım. hepsiburada, ereyon ve hizlial şu an mantıklı görünen, uygun fiyatlı seçenekler.
    hepsiburada kvk veya genpa garantisi sağlamıyor mu anlayamadım.
    ereyonda sayfada bir tane kvk logosu var ama bu servis işleriyle kvk nın ilgileneceği anlamına gelir mi ? ereyonun ödeme seçenekleri de bana en uygun olanı barındırıyor. ereyon hakkında olumlu bir yorum alırsam (kvk servis garantisi) büyük ihtimalle oradan alacağım.
  • KVK garantisinde Desire arayıp boşa yorulmayın bu telefonu Vodafone distribütörü Brightstar ithal ediyor.Bunun dışında resmi distribütör ürünü satışı yok.Teknik servis hizmetini de Teleservice verir.
  • peki hepsiburada ve ereyon gibi sitelerde satılan desire larda bazı arkadaşların iddia ettiği gibi gerçekten vodafone rom u mu var ?
    kafam iyice karıştı. 3 gsm operatöründen sadece vodafone un sınırsız internet hizmeti verdiğini biliyorum. adil kullanım kotası olsa da 96kbps yeterli olur diye düşünüyorum.
    önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. kafam çok karışık gerçekten..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rocko


    quote:

    Orijinalden alıntı: Merzah

    hepsiburadadan almayında arkadaşlar nerden alırsanız alın adamlar hem bildiğiniz dolandırıcılık yapıyorlar hemde telefonda sanki siz haksızmışsınız gibi konuşuyorlar şaka gibi

    Açıkçası bugüne kadar 4 yılda 17 kez alışveriş yapmış ve hiç problem yaşamamış biri olarak HepsiBurada'dan aldım ben.


    hepsiburadadan aldığınız desire da vodafone rom mu yüklü peki ?
  • Resmi distribütör garantisi altında olan tüm cihazlarda Vodafone romu yüklü olarak geliyor.Paralel ithalat vs ürünlerde bu rom yüklü olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yek14

    Resmi distribütör garantisi altında olan tüm cihazlarda Vodafone romu yüklü olarak geliyor.Paralel ithalat vs ürünlerde bu rom yüklü olmaz.


    o halde sınırsız internet hizmeti veren vodafone dan almak daha mantıklı. mevcut rom aynıysa, garanti için aynı koşullar geçerliylse vodafone dan almak en mantıklı seçim gibi görünüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rocko


    quote:

    Orijinalden alıntı: Merzah

    hepsiburadadan almayında arkadaşlar nerden alırsanız alın adamlar hem bildiğiniz dolandırıcılık yapıyorlar hemde telefonda sanki siz haksızmışsınız gibi konuşuyorlar şaka gibi

    Açıkçası bugüne kadar 4 yılda 17 kez alışveriş yapmış ve hiç problem yaşamamış biri olarak HepsiBurada'dan aldım ben.



    Hocam merhabalar.

    Telefonunuz geldi mi ? Bende hepsiburada dan almak istiyorum. Sizin gibi oradan satın alanların tecrübelerini duymak istiyorum. Başka bir alternatif olarak sahibinden de satan bazı dükkan lar var. 2 yıl Kvk garantili sıfır yine aynı şekilde vodafon rom lu telefonu 1000 lira peşin 1050 lira 12 taksite kadar fiyatla satıyor. Sizlerden gelen yorumlara göre alacağım yeri kararlaştırıcam.

    Telefonunuz hayırlı olsun :)

  • bende hepsiburada dan aldim..vodafone romlu geliyor cunku ithalat hakları su an sadece vodafone daymis anlasma gereyi ya da onun gibi birsey iste..sonucta nerden alirsaniz alin resmi yoldan girdi ise telefon tr ye kesinlikle vodafone romlu oluyormus simdilik....android market calismiyor.ucretsiz olarak 2.2 ye otomatik guncelledi kendini.kendim root islemi yaptım ne isime yaradiysa artık bilemiyorum.ama guzel oldu istedigim gibi editliyorum her bir yanını telefonun =)...istediginiz uygulamayi .apk seklinde pcden telefona atilabiliyor..calismayan bir uygulama yok sadece android marketten indiremiyorsunuz tek sorun bu..onun dısında bir sorunla karsilasmadim...hepsiburadan alacak arkadaslar bence gonul rahatlıgı ile alabilirler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ENIGMA

    bende hepsiburada dan aldim..vodafone romlu geliyor cunku ithalat hakları su an sadece vodafone daymis anlasma gereyi ya da onun gibi birsey iste..sonucta nerden alirsaniz alin resmi yoldan girdi ise telefon tr ye kesinlikle vodafone romlu oluyormus simdilik....android market calismiyor.ucretsiz olarak 2.2 ye otomatik guncelledi kendini.kendim root islemi yaptım ne isime yaradiysa artık bilemiyorum.ama guzel oldu istedigim gibi editliyorum her bir yanını telefonun =)...istediginiz uygulamayi .apk seklinde pcden telefona atilabiliyor..calismayan bir uygulama yok sadece android marketten indiremiyorsunuz tek sorun bu..onun dısında bir sorunla karsilasmadim...hepsiburadan alacak arkadaslar bence gonul rahatlıgı ile alabilirler..



    Bir sorum daha olucak. Bazı desire lar AMOLED bazıları SLCD ekranlı olarak üretilmiş. Bunlar partilere göre değişiyormuş. Sizin hepsiburadadan aldığınız telefonun ekranı acaba hangisi?
  • sanırım ilk seri HTD Desire lerin hepsi AMOLED idi..ama sonradan SLCD ye donmusler..benimkide SLCD olan modeli..Tr satısta olanlarin su an hepsi SLCD....goruntu kalitesi olarak AMOLED i aratmiyor..fark oldugu kesin ama arkadasimin SuperAMOLED li galaxy s i ile yanyana koydugumuzda (resim,video vb uygulamalarda) aman aman bir fark goremedik..yani bariz bir fark yok..ama tabi AMOLED li olanlar biraz daha keskin goruntu kalitesi ayrıca gun ısıgında SLCD ye gore daha parlak..ama yinede cok bir fark goremedim ben..
  • Benim cihazda bugün geldi, super lcd ekran sanırım biraz daha az enerji harcıyormuş, bu avantajının olduğunu söylüyorlar.
  • sarj suresini merak edenler icin ekran parlaklıgı %100 de kullanılırsa wi-fi de acik olursa surekli kurcalandigi taktirde 1 gun idare ediyor ..ekran parlaklıgı otomatikde olursa wi fi de ara ara acildiginda arada bir kurcalandiginda 2.5 gun gidiyor.....tam mulayim sekilde kullanılırsada 3 gun gidiyor......
  • Şu anda kullandığım samsung um htc araştırdığımı duyunca su koyuverdi :D Bugün ekranın altındaki tuşları basmaz oldu :D 6yıl önce aldığım k750i ye geri dönüş yaptım :D En kısa zamanda desire'a kavuşmayı diliyorum.

    Şarj ve ekran ile ilgili bilgiler için teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ENIGMA

    sarj suresini merak edenler icin ekran parlaklıgı %100 de kullanılırsa wi-fi de acik olursa surekli kurcalandigi taktirde 1 gun idare ediyor ..ekran parlaklıgı otomatikde olursa wi fi de ara ara acildiginda arada bir kurcalandiginda 2.5 gun gidiyor.....tam mulayim sekilde kullanılırsada 3 gun gidiyor......

    Benim telefonum da Salı günü geldi, kitapçığa uygun hareket edip telefonu açmadan ve üç saat, hatta biraz daha bekleyip dört saat şarj ettim gelir gelmez. Telefonu saatlerde kurcalayıp yine şarja bıraktım. Ertesi gün şarjdan aldım ve 1,5 gün sonunda telefonun şarjı tükendi. Bu süreçte anormal bir kullanım yaptığımı düşünmüyorum, Wi-Fi'ı ara ara kullandım, ekran parlaklığı da otomatikti. Umarım dendiği gibi zamanla süre uzuyordu.
  • Ben yaklaşık 1 ay önce ereyondan aldım. Bugün bir arkadaşımızın mesaj ile sorduğum soruya verdiğim cevabı buradan yazayım. Belki birilerine bir faydası olur.

    Merhaba. Ben aslında Hepsiburada.com'dan almak isterdim fakat Finansbank'a uygun taksit olmadığından mecburen ereyon.com.tr'den almak zorunda kaldım ama hiç pişman olmadım. Ürün hızlı gönderi grubunda olduğundan siparişi 15.00 sularında vermeme rağmen aynı gün içerisinde hemen kargoya verdiler ve ertesi gün öğleden sonra elime ulaştı. Bu üçüncü sorunuzun cevabı.

    Bu telefon Vodafone Türkiye'nin kendi iletişim merkezlerinde sattığı telefon ile birebir aynı. Aldığım bilgiye göre şöyle bir uygulama yapılıyor. Bu telefon Vodafone'dan satın alınıyor ama hattı çıkarılıp aynı satış rakamından piyasaya sürülüyor. O telefonla verilen hat ise 8 liralık Cepnet tarifesi ile bir başkasına satılabiliyor. Böyle olunca telefonu alan kontratrsız ama taksitle alma şansını satıcı ise hem hatsız telefonu hatlı fiyata satma hem de Cepnetli vodafone hattını ortalama 200 lira gibi bir fiyata başkasına satma şansını yakalamış oluyor. Yani alan memnun satan memnun.

    Bu telefon Vodafone Türkiye'nin getirdiği ürün. Buna bağlı olarak da Vodafone romu yüklü ama Turkcell hattımı taktığımda sorunsuz olarak çalıştı.

    Ayrıca Vodafone'un Türkiye'ye getirdiği tüm telefonlar SLCD ekranlı. Yalnız şunu kesinlikle söylemek isterim; telefon o kadar muhteşem ki ne amoled ekrana ihtiyaç duyuyorsunuz ne de Vodafone romunu kaldırmaya. Amoled ekran ile farkını ayrı etmeniz neredeyse imkansız. Güneşte ekranın verdiği tepki ise gayet iyi.

    Bir kaç olumsuz yanını size söyliyeyim. Eğer ki telefonla sürekli oyun oynayıp nette dolaşırsanız şarjınız günün sonuna yetmeyebilir. Ben idareli kullandığımda 2 gün idare ediyor. Bu zaten genel bir sorun. Cihazın pili 1 ay kullandıkça daha da açılıyor kendine geliyor. Yarım saat kadar telefonla herhangi bir işlem yaparsanız ısınma oluyor ama o işlemci için gayet doğal. Fazla ısınmasına müsade etmeyin ve tetelefonu soğuk bir zemin üzerinde bir süre tutarak soğumasına yardımcı olun.

    Telefonla birlikte gelen 4 GB'lık hafıza kartlarında sorun yaşanabiliyor. Mesela kamera ile çektiğim resim ve videolar kendiliğinden silinmiş oluyor. Ben de fotoğrafı veya filmi hemen çeker çekmez daha sonradan kendi yüklediğim AndExplore programı ile fotoğrafı olduğu yerden başka bir klasöre taşıyorum. Böylece silinmenin önüne geçiyorum. Araştırmama göre bu karttan kaynaklanıyormuş ama kesin bir bilgi değil. Bu sadece kamera ile çekmiş olduğum fotoğraf ve videolarda geçerli. Bilgisayardan gönderdiğim mp3 veya filmlerde böyle bir durumla karşılaşmadım.

    Son olarak da dahili hafızası normalde 512 MB olmasına rağmen size ortalama 100 ila 130 MB'lık bir kullanılacak alan kalmış oluyor. Geri kalan kısım android işletim sistem dosyalarından mı yoksa Vodafone'nin romundan mı kaynaklanıyor bilemiyorum. Ortalarda bazı programlar dolaşıyor MovetoSD gibi. Bunlar sadece SD karta taşınabilecek tarzda yazılan programları hafıza kartına taşıyor. Yani hepsini değil. Bu konuda da ufak bir çözüm yolu buldum ama şu an onu yazacak kadar zamanım kalmadı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.