Şimdi Ara

HTC Desire HD INCELEMESI (TURKIYE'DE ILK) + SIK SORULAN SORULAR! | GUNCEL: 22.08.2011 | (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
3
Favori
69.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    quote:

    Orijinalden alıntı: WebProgramming

    @TurQuarizma Hocam senden bir ricam var :)

    HTC Desire HD telefonu olanlardan ufak bir ricam var.

    Vericeğim İnternet sitesine girilip girilmediği ve O internet sitesinde işlemlerin yapılıp yapılmadığı hakkında bilgi verebilirlermi acaba.

    www.hitit-bet.com("-" işaretini kaldırın) sitesine girilip girilmediğini.Eğer giriliyorsa Orada canlı bahiste Oranlara tıklanıp tıklanmadığını kontrol edebilirlermi acaba?
    Not: Siteye girmek için (Türkiyedekilerin) DNS değiştirmesi lazım (8.8.8.8 , 8.8.4.4) Teşekkürler Şimdiden.




    Oranlara tiklaniyor. Yalniz sag tarafta oranin secildigini gostermiyor.

    Bu arada sayfa dophin hd'yle hizli bir sekilde acildi telefonun kendi browserina gore.


    @TurQarizma

    öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim. birde bu verdiğim siteye girdiğinde PC browser'ı ilede giriş yaptığında bütün herşey aynı şekildemi yani açılmayan java JSP sayfası mevcutmu? Birde karşılaştırısan sevinirim.

    Saygılarımla
  • dest: Bir problem olmalı zira bende süper hızlı sayılmasada yaklaşık 9-10 sn de açılıp kullanıma hazır oluyor.Olmaz ise programmı settingsden kaldırın ondan sonra SD kart içinden de silip benim ilgili linkteki sürümü indirip beni oku .txt de yazdığı gibi kurun ve bir deneyin fark olucakmı.

    tuncay altuntoprak : Estağfurullah



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 24 Aralık 2010; 1:29:55 >
  • sadece açıp bi baktım yani dışarda olmadığım için uydu bağlantısı yapmadım ama hiç yavaş değildi normal bastım açıldı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vipracing

    dest: Bir problem olmalı zira bende süper hızlı sayılmasada yaklaşık 9-10 sn de açılıp kullanıma hazır oluyor.Olmaz ise programmı settingsden kaldırın ondan sonra SD kart içinden de silip benim ilgili linkteki sürümü indirip beni oku .txt de yazdığı gibi kurun ve bir deneyin fark olucakmı.

    tuncay altuntoprak : Estağfurullah



    Yeniden kaldırıp kurdum sanırım eksik kopyalamışım şimdi düzeldi. tşk
  • Düzeldiğine sevindim iyi günlerde kullanın
  • @TurQarizma hocam verdiğin testler fayda etmedi maalesef. Ekrana işkence yaptım resmen ama bir değişiklik yok acaba bunlarla düzeltebilen varmı hiç emin değilim bu konuda.

    @Vipracing hocam bendede igo bağlanmıyor açık alanda epey beklememe rağmen şu ana kadar hiç bağlantı sağlayamadım uydu ile. Tekrar mı kursam acaba bende.
  • Ben de IGO yükledim ama benim ki de sinyal bekliyor da kaldı bayağı bir süre. Bir çözüm bulan bulursa belirtsin lütfen.
  • bence tekrar yükleyin arkadaşlar. Bende açık alanda ilk denememde kısa sürede bağlandı.
  • Tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz ama ilk sinyal bazen gerçekten dert olabiliyor.

    - Açık alanda olun.

    - GPS mutlaka açık olsun

    - İlk önce cihaz ile gelen google maps uygulamasını açın ve orada yernizi buldurun.

    - Daha sonra iGo yu açın.4-5 dk bekleyin olmadı bir araç içinde cihaz gök yüzünü biraz da olsa görücek biçimde mobil olarak yer değiştirdiğinizde de problem daha çabuk çözülebiliyor.
  • IGO'yu tekrar yükledim, açık alanda biraz bekledim 10-15 sn, sorunsuz buldu, teşekkürler tekrar Vipracing
  • MErhaba bende DHD aldım yeni arama yaparken cızırtı geliyor rahatsız edici derecede bunun cozumu var mı? 3310da bile ses kalitesi daha yuksekti=)
  • bende cızırtı yok gayet net ses veriyor.. donanımsal bir problem olabilir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 26 Aralık 2010; 16:34:41 >
  • aras4life : Merhaba,
    Başka bir sim kart ile deneme şansınız varmı ? Nadirde olsa Sim kart (En eskileri) hatta operatör ün o anki yoğunluğu/baz istasyon/çevre/görüşme yapılan yer dahil bir çok değişken mevcut.İlk önce mümkünse başka bir operatörün sorunsuz çalıştığını bildiğiniz bir sim kartı ile (Cihazı kapatıp sim kart değiştirip tekrar açarak) deneyin.

    eozen81 : Güle güle kullanın
  • Konudaki arkadaşlar, benim bir problemim var.
    Locations u kuramiyorum. Dosyayı sunucudan indiriyorum %99 a geldiğinde hata veriyor. Paket ayrıştırma hatası diyerek kuruluma geçmiyor. Yardımcı olabilir misiniz?
  • Merhaba arkadaşlar, bende dün doğubanktan Desire HD aldım ve iphone 4 ten kurtuldum. Yaşasın android diyeceğim ama 3g' den faydalanabilirsem. Evet türkcell hattım var, hattım 3g ye açık ama DHD de 3g yok. Birtakım ayarlar varmış ama turkcell yardımcı olamadığını bu ürünün tr de olmadığını söylüyor. Forumda baktım vodafone için ayarlar var acaba turkcell için de yapmam gereken ayarlar mı var ve varsa bu ayarlar nelerdir? Bu arada telim ingilizce ve tr seçeneğide yok. Anlayacağınız sorunum çok dostlar ve yardımlarınızı bekliyorum.

    Herkese şimdiden teşekkür ederim...
  • 3g ile ilgili bir bilgim yok ancak cihazı türkçe yapmak için Market'ten more2locale i indirin kurun.

    quote:

    Orijinalden alıntı: monatim

    Merhaba arkadaşlar, bende dün doğubanktan Desire HD aldım ve iphone 4 ten kurtuldum. Yaşasın android diyeceğim ama 3g' den faydalanabilirsem. Evet türkcell hattım var, hattım 3g ye açık ama DHD de 3g yok. Birtakım ayarlar varmış ama turkcell yardımcı olamadığını bu ürünün tr de olmadığını söylüyor. Forumda baktım vodafone için ayarlar var acaba turkcell için de yapmam gereken ayarlar mı var ve varsa bu ayarlar nelerdir? Bu arada telim ingilizce ve tr seçeneğide yok. Anlayacağınız sorunum çok dostlar ve yardımlarınızı bekliyorum.

    Herkese şimdiden teşekkür ederim...
  • Teşekkür ederim telefonumu türkçe yaptım. Ayrıca APN ayarları girili olmadığı için HDSPA/3G yokmuş. APN ayarlarını yaptım ve 3G sorununu çözdüm. Sorunsuz şekilde çalışıyor cihazım ve çok memnunum. Sayende türkçe de oldu ve rahatladım...
  • DHD root olamama sorunu. 1.75 sürüm olmasından dolayı root olamıyorum. Bu sürümle ilgili root yapma bilgisi verebilecek kişiler var mı?
  • desire hd gerçekten çok güzel cihaz bide önde kamerası olsaydı çok iyi olurdu. video foto çekimi mükemmel .
  • Arkadaşlar,
    Bende DHD ve IP4 arasında kararsızım. IP4 de radyo olmaması beni alma konusunda engelliyor. Radyoya ihtiyacım var. Müzik konusunda da DHD'ye pek güvenemiyorum. Kulanan arkadaşlar var ise bu telefonun sennheiser cx300 gibi bir kulaklıkla ses kalitesi nedir. IP4 den çok uzakta mıdır yoksa daha iyi midir?

    Bir de HD7 ile DHD in mp3 ve radyo konusunda ses kaliteleri arasında fark var mıdır?

    Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.