Şimdi Ara

HTC Desire HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 HTC Desire HD
    Eşimin kullandığı HTC Desire HD 16gb telefonumu satıyorum. Satma sebebim yurtdışından HTC One gelecek olmasıdır. Telefonun kutusu ve aparatları mevcuttur. Telefonu 2011 sonunda Kıbrıs'tan almıştım orjinal pasaporta işlidir. Alacak arkadaş IMEI sorgulamasını yapabilir. Yani çakma veya geçici kayıt değildir.Zaten o dönem devlete vergi verilmediği için kolaylıkla yolcu beraberinde kayıt yaptırılabiliyordu.
    Telefonun ekranı ilk günkü gibidir, sadece kasasında daha önceden kullandığımız kılıfın eseri birkaç yerde çizik mevcuttur.
    Telefon root edilmemiş üzerinde orjinal stok romu bulunmaktadır. Birde sıfır ekran koruması yanında hediye olarak verilecektir.

Sanalpazar üzerinden satışım vardır. Fotoğraflar için aşağıdaki adrese bakabilirsiniz.
    http://www.sanalpazar.com/Htc-Desire-Hd-16gb__isp7126463
    Fiyat : 620 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu fiyata satmakta zorlanırsınız
  • insan zamanında 3 katı fyata aldığı telefonu yok fiyata satmak istemiyor işte. 2011 telefonu olsa bile HTC Desire S ve V serilerinden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Çakma androidli HD2 bile 450-500 arası o yüzden bu fiyatı yazdım en kötü fazlalık telefonum olur.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.