Şimdi Ara

>> HTC Desire C Kullanıcı kulubu << (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
10
Favori
45.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gorilla glass yok hocam doğru.

    Yukarıda ss veren arkadaş klasöru nasıl açmis
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Night_Shade_

    Gorilla glass yok hocam doğru.

    Yukarıda ss veren arkadaş klasöru nasıl açmis

    Hocam o arkadaş menüye açmamiş zaten klasörü ana ekrana açmış klasörü açmak için ana ekrana ilk önce bit simge sürüleyin menüden ana ekrana bırakın simgeyi sonra o simgenin üstüne bir simge daha sürükleyin menüden zaten o kendiliğinden klasör halini alacaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar merhaba... Ben de eşim için aldım bu telefonu desire c kendime de sensation xe aldım. desire c de adobe flash programı çalıştırılamıyor mu? ben bir iki sitede denedim cihazınız uygun değil dedi ama digitürk play. com daki leri takılarak da olsa oynatıyor. adobe flash çalıştırmıyor mu bu cihazlar??
  • ben de desire c aldim yeni. cihaz baya seri çalışıyor, google play store daki uygulamalar sorunsuz yükleniyor. şu an telden opera ile yazıyorum .yazRken bi gecikme var. tuş kilidi acarken hep ustteki butonu mu kullaniyoruz? bir de klavye tuşlarına basarken hafif titreşim var. geri bildirimi kapattım yine oluyor.
    gameloft oyunlari yukluyorum. oyunlar çalışıyor fakat kapanıyor bi süre sonra



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ennteresan -- 29 Ekim 2012; 20:08:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ennteresan

    ben de desire c aldim yeni. cihaz baya seri çalışıyor, google play store daki uygulamalar sorunsuz yükleniyor. şu an telden opera ile yazıyorum .yazRken bi gecikme var. tuş kilidi acarken hep ustteki butonu mu kullaniyoruz? bir de klavye tuşlarına basarken hafif titreşim var. geri bildirimi kapattım yine oluyor.
    gameloft oyunlari yukluyorum. oyunlar çalışıyor fakat kapanıyor bi süre sonra


    titreşim kapanıyor olması gerek, kilit için işteki buton mecbur malese, gameloft oyunlarında aynı sorunu bende yaşadım sanırm root yapmamız gerekecek.
  • Ben ses bölümündeki geri bildirimi kapatınca yetiyor sandım, klavye ayarlarında da ayrı olarak varmış. Onu da kapatınca kapandı titreşim. Root yapmak yasal mıdır? yasal olmadığı için mi soranlara pek cevap verilmemiş yoksa yapan mı yok? Root olmanın getirisi-götürüsü nedir? Android os de yeniyim. Nette birçok bilgi var ancak çöplük halinde, o nedenle tam bir cevap beklemiyorum ama netten bilgilere daha kolay erişmek için birkaç anahtar kelime söylemeniz bile yeterlidir. Teşekkürler...
  • arkadaşlar kardeşime aldık bu telefonu yapmamız gerekenler nelerdir? uygulama olarak şu mesaj yazarken kaydırarak yazılan programı indirmek istiyorum adı nedir bir de telefonun kasma donma yapmaması için yapmam gereken bir ayar varmı son olarak klavyeyi kullanırken harflere dokunduğumda titreşim oluyor ya bunu nasıl kapatabilirz.
    teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AvantiLazio

    arkadaşlar kardeşime aldık bu telefonu yapmamız gerekenler nelerdir? uygulama olarak şu mesaj yazarken kaydırarak yazılan programı indirmek istiyorum adı nedir bir de telefonun kasma donma yapmaması için yapmam gereken bir ayar varmı son olarak klavyeyi kullanırken harflere dokunduğumda titreşim oluyor ya bunu nasıl kapatabilirz.
    teşekkürler

    Öncelikle hayırlı olsun. İlk önce güncelleme kısmına gelip kontrol edin güncelleme varmı yokmu diye. Donma yapmaması için arkada açık kalan uygulamaları kapatabilirsiniz sağ alttaki tuşa basarak.Titreşimi kapatmak için ayarlar,ses,titreşimle geri bildirimi kapatın.
  • teşekkür ederim hocam güncelleme olayını pek anlıyamadım mesaj için siwftkey diye bir uygulama indirdim istediğim gibi değildi yani kaydırarak yazamıyorum bunun için varmı klavye öneriniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AvantiLazio

    teşekkür ederim hocam güncelleme olayını pek anlıyamadım mesaj için siwftkey diye bir uygulama indirdim istediğim gibi değildi yani kaydırarak yazamıyorum bunun için varmı klavye öneriniz

    Ayarlar, hakkında, yazılım guncellestirmelerinden kontrol edin 40-50 mblik bir güncelleme bulacak. Ben kendi klavyesini kullanıyorum telefonun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorılla glass dıye bılıyordum telefonu
    eger o ozellık yok ıse bu telefona bu para haram benım gozumde
    gorılla glass olmayan daha genıs ekranlı telefon bakılabılır motoluxe gıbı
    ekran cabuk cızılen bır yapıya mı sahıp arkadaslar
  • Arkadaşlar ace plus mı bu telefon mu karar veremedim.Öncelikle uygulama hastasıyım bolbol internet,mesajlaşma,Arada film izleme,şarkı dinleme,oyun çok oynarım.Menü geçişi int vs. hızlı olmasını isterim.Hangisi daha iyidir ?
  • Ekran çizilmez yapıda 2 aydır tek çizik yok bende. Ace plus'in bu telefona göre tek avantaji 1 ghz işlemci bide flashlı kamera. Bu telefonda ise dahili bellek , ram , htc sense 4, android 4.0 , bluetooth 4.0 gibi avantajlar var. Ayrıca bu telefon ace den daha şık ve küçuk.

    Menü geçisleri bizim telde hızlı uygulamalarda da sorun yaşamazsın. Sadece çok üst düzey oyunlarda biraz kasabilir.
    ayrıca bizim telefon daha ucuz sanırm.
  • Arkadaşlar yeni htc desire c aldım. Konuşurken karşı tarafın sesinde ve benim sesimde bi sorun yok fakat arka planda hava boşluğu gibi bi uğultu var cızz diye. Sessiz ortamlarda cok rahatsız ediyo. Kalabalık ortamlarda pek sorun teşkil etmiyo bazen duyulmuyo bile sizdede bu olay var mı. teşekkürler.

    Bu dokunmatik klavyenin titresimi nasi kapanıyor. Ayriyetten bu mesajların alındı verildi durumunun en üst cubukta gozukmesini nasıl engellicez. Bi türlü bulamadım. Yardım lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kint34 -- 6 Kasım 2012; 20:17:13 >
  • Bu telefondan whatsapp kullanan arkadaşlar var mı? Resim güncelleme - ileti yazma - durum değiştirme, hiçbir özelliği ayarlayamıyorum. Arkadaşımda Samsung telefon var, o bir yere basıp menü çıkarıyor.
  • HTC Desire C root , Rom , Unlock bootloader için

    http://forum.donanimhaber.com/m_68193683/tm.htm
  • Bende bu telefondan alıyorum yarın :) ekrana flim taktırmamı önerirmisiniz dokunmatikte sorun yaşanıyormu..bide arka kapak alıyımmı cizilmelere karşı :)
  • Hafızası 4 gb değil beyler mağazalardaki bilgi şeylerini çok aldanmayın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadyricon

    Bende bu telefondan alıyorum yarın :) ekrana flim taktırmamı önerirmisiniz dokunmatikte sorun yaşanıyormu..bide arka kapak alıyımmı cizilmelere karşı :)

    Dokunmatiği Dokunmatiği gayet iyi hocam filmi mutlaka taktır benim ekran 2 günde parmak izi doldu
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.