Şimdi Ara

HTC 10 MU SAMSUNG S7 EDGE MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba bu iki telefon arasinda kaldim benim icin onemli olan kamera ve ses performansi (kulaklik) hoparlor benim icin pek onemli degil simdi zaten iki telefonda performans olarak uzmez gibime geliyor ses olarak htc 10 diyenleriniz olacak bende sunu ilave olarak eklemek istiyorum s7 edge kulaklik performansi nasil bir seviyede mesela htc 10 kulaklik ile s7 edge kulaklik arasinda ciddi fark var gerekirse s7 edge alirim ustume guzel bir kulaklik alirim o potansiyel var mi sormak istedigim bu ve genel olarak hangisini tercih edersiniz aksam siparisi verecem cidden yorumlariniz benim icin cok onemli kararsiz kaldim ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • şahsen ben olsam samsung alırım sebebi htcnin menüsünü falan beğenmiyorum nedense bana garip geliyor telefon kötü mü diyceksin hayır tabikide çok iyi telefon arkadaşım htc one m7 kullandı 3 sene suya düşürmese hala kullanıyordu büyük ihtimal hiç sıkıntısı yoktu telefonun memnundu cihazdan kulaklığı ve gelen sesin netliği baya iyiydi o zaman beats ses hoparlör vardi m7'de bu yüzden ses çok iyiydi ama şimdi o eski sesini kaybetmiştir diye düşünüyorum beatsi apple satın aldı çünkü geçende s7 aldı m7si olan arkadaşım kulaklığı fena değil diyordu sarj etme süresi baya iyi 90-100 dakikada %100 oluyor 0 dan kamerasi zaten gayet güzel youtubedan bakabilirsin hangisini beğendiysen onu al derim bizim dediklerimize bakarak telefon almamanı tavsiye ederim ikisi arasında büyük uçurum yok nası olsa
  • Kamera ve ses önemliyse kapı zaten direk Htc 10'a açılıyor. S7'nin kamerası Htc 10'a göre 1 tık daha iyi olabilir ama ses konusunda Htc 10 en az 10 gömlek büyük gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S7 edge ses konusunda(kulaklık çıkışı) berbat htc10 un yanına yaksalamaz ses konusuna önem veriyorsan pişman olursun. Dış hoparlör yeterli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 5 Eylül 2017; 14:42:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben S7 Edge kullanıyorum. Kamera ve ses çıkışı hopörlörleri olsun her şeyi gayet iyi. Beats in usb kulak üstü var, güzel performans veriyor. Bence bu telefonun en büyük + sı şekli, tasarımı çok hoş. Kullanım olarakta çok rahat. Ben İphone 6 plus tan geçtim.



    Tabiki en nihahetinde karar sizin. Bir teknomarkete gidip yakından da incelemenizi tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.