Şimdi Ara

HTC 10 kutusundan çıkıyor / ilk izlenimler özel video (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
3
Favori
2.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • önü siyah olan türü çok şık ve sade. beyaz olanda kamera sensör falan göze battığından güzel görünmüyor. siyah ön, gümüş metal çeşidi alınır.

  • Kahkaha attım mübarek :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • küçük tv kanallarında samsung çakması telefonlar satılırdı. Sahte olduğu bariz belli olurdu. Bu telefona bakıncada aynı şeyi hissediyorum. Bildiğiniz samsung çakması bir tasarım ama 3 yıl önceki samsunglara benziyor Bu tasarım htc den çıkmış olamaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa


    quote:

    Orijinalden alıntı: MinPayne

    Tasarım olarak en beğendiğim telefon.. Videoyu izlerken Mesut Çevik yine s7 edge aşkına tutulup videonun seyrini başka yere çevirmemiştir umarım.

    Tasarım olarak neyini beğendiniz çok merak ettim. özellikleri iyi dersiniz anlarım da dışında neyini en çok beğendiniz? Hangi alanda bir yenilik sunuyor tasarım? 3000 tl lik bir telefon olduğunu tekrar hatırlatalım bu arada.



    Belli ki beğeninin göreceli bir kavram olduğunu ve herkesin aynı düşüncede olamayacağı kavramını bilemeyecek kadar düşük bir IQ seviyesine sahipsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tasarımı beğenmeyenlerin tasarımdan anlamadığını düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hawk1903

    Tasarımı beğenmeyenlerin tasarımdan anlamadığını düşünüyorum.

    aynen. ben beğendim gayet güzel olmuş. ama fiyatı yüksek. 2000 gibi fiyatlarda satılsa efsane satışa imza atabilirdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fastmustaine

    note 5 al geç 1000 tl de cebinde kalsın

    Bu cevap banaydı ise eğer;
    Samsung'un tasarımı iyileşti tabii de, gönlüm gene HTC'de kalacak Samsung'a geçsem bile. Günün en az 4-5 saatini müzik dinleyerek geçiren biriyim. Ev arkadaşımda Note 5, sevgilimde S6 edge+ var. Aralarında 1,5 senelik fark olmasına rağmen Note 5, M8'imin yanına yaklaşamıyor müzik performansı konusunda. Hele kulaklıklı kullanımda. Hani öyle alelade bir kulaklık kullandığım da düşünülmesin, AKG ve Audio Technica kulaklıklar kullanıyorum. Ses önemli benim için. HTC, Samsung'la rekabetçi bir durumda olabilecekken HTC almaya daha yakınım.
  • Htc 10'un arka yüzü premium bir telefon hisse verirken ön tarafı klasik samsung gibi görünüyor. Özellikleri muadillerinin önünde görünüyor. HTC 10 un fiyatı reel değil bencede. Htc kullanıcısıyım. İyi forumlar...
  • Sırf bu malzeme kalitesi ve android dunyasının en hızlı tepkime süresine sahip, en iyi kamera ve ses ile kulaklığa sahip bir telefon olmasına karşın diğerlerinden 100 tl fazla olmasını normal karşılıyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: LastShip

    Bu adamlar muska mi yapmis ne yapmis su tasarimin amital gemide olmasi ve su tasarima gozunu kirpmadan 3000 verecek insanlarin olmasi normal olamaz yav.



    Iphone kullansamda hic mi akliniz yok su tasarima 3k verecegine note 5 al 1k cebinde kalsin diyesim geliyor GM telefonundan beter tasarimi var gozunuzu bi acin la

    iPhone kullanıp HTC tasarımına laf etmek biraz ilginç olmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar blinkfeed neden yokmacaba ben mi göremedim yoksa sense 8 de kırptılar mı bu özelliği?

  • Biraz daha eklesem mercedes c180 alırım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pil süreleri önemli
  • Amiral gemisi modelleri arasında Galaxy S7 açık ara lider. Öte yandan şahsen Andorid telefona 3000 TL vermezdim, o fiyatlara çıktıktan sonra iPhone 6S alır geçerim.
  • M7 kullanıcısıyım

    Htc yine süper iş çıkarmış fakat ön tasarımı daha güzel olabilirdi,
    siyahını almayı düşünüyorum, m7 gibi uzun süre performanslı kullanabileceğim diye düşünüyorum bir yandan da S7 edge nin tasarımı da çok hoşuma gitti fakat eğer cam tasarımda aşırı parmak izi oluyor ise almayabilirim henüz yakından detaylı inceleyemedim, vidyolarda çok kirli görünüyor. ayrıca camı metal kasaya tercih etmek de düşündürüyor.

    htc eğer seneye 10 (+) plus çıkaracaksa s7 edge kasasının içine şuanki 10 donanımını koyup çıkarsın. ayrıca bluetooth sporcu kulaklığı ve sense sport koçu programı eklentisi koyarsa yok satar.

    duyarmı ki beni buradan :)

  • Telefona 3000 vereceksem iphone alırım diyenleri gördükçe kahkaha atıyorum.Neyi eksikmiş htc 10 un iphone dan.Ses,işlemci,kamera,malzeme kalitesi herşeyi iphone u ezer herif hala gelmiş iphone diyor.Eee tabi 3000 lira verince arkada elma olması lazım neme lazım prestiji sarsılır...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E7109D3E -- 20 Nisan 2016; 21:12:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guhong01

    Mesut abi tuşun üzerine sanki HTC yazılacakmışta sonradan vazgeçilmiş derken dejavu yaşadım, aklıma aynısı gelmişti, büyük ihtimalle öyle oldu, göz var nizam var, ordaki tuşta bile simetriyi yakalayamıyorsan tasarım departmanını at çöpe...

    Home butonunun ve sanal tuşların dikey eksende çerçeveye ortalanmamasının kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum. Bu tuşları kullanırken daha aşağıda olduğu için ekrana yanlışlıkla dokunma ihtimali azalıyor, bu güzel bir detay. Benim takıldıgım konu arka taraftaki anten çizgileri neden simetrik konumlandırılmamış? Alt kısımdaki çizgi üst çizgiye göre çerçeveye daha yakın. Telefon tanıtıldığı günden beri her videoda gözüme takılıyor. Tabi bunun dışında bir de kamera çıkıntısı olmasaydı, tasarım anlamında kusur bulmazdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PC_CYBER

    Tasarım haricinde gerçekten muhteşem bir telefon olmuş.Tasarım konusunda HTC bir şekil tutturamadı.En azından ön tarafa HTC logosu koysaydı iyi olurdu.Bu arada güzel bir video olmuş elinize sağlık

    Ön taraftan logonun kaldırılması iyi olmuş. Zaten çoğu kişi bunu istiyordu. Arkada logo olması yeterli ve daha şık. Tasarım olarak ise Htc'nin yıllardır kullandığı tasarım dili göze çarpıyor. Radikal birşey yapmamışlar, aynı çizgiden devam etmişler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu tasarımı ciddi ciddi beğendiniz mi?
    Bildiğin çöp.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung j7 gibi olmuş one la öyle ıyy
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.