Şimdi Ara

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★ (725. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.589
Cevap
101
Favori
777.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 723724725726727
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba problemli olan seri fa65 ile başlayan serimi
  • Yurtdışı pasaport kayıtlı cihazı ilk aldığımda Türkçe dil yoktu sim kartı takınca otomatik algılamıştı. Az önce kurcalarken ingilizce yaptım dili ancak tekrar Türkçe yapamadım çünkü menüde yok. Sim kartı çıkarıp taktım ama düzelmedi. Formattan başka şansım yok mu arkadaşlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chevanton

    Yurtdışı pasaport kayıtlı cihazı ilk aldığımda Türkçe dil yoktu sim kartı takınca otomatik algılamıştı. Az önce kurcalarken ingilizce yaptım dili ancak tekrar Türkçe yapamadım çünkü menüde yok. Sim kartı çıkarıp taktım ama düzelmedi. Formattan başka şansım yok mu arkadaşlar

    morelocale diye bir program olması lazımdı hocam...
  • chevanton kullanıcısına yanıt
    Geçen gün aynı sorunu yaşadım, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi MoreLocal 2 ile çözdüm. HTC ile iletişime geçtim onlarda bu programla yapmamı söyledi. Sağolsunlar çok ilgililer (!) müşteriyi 3.parti bir uygulamaya mecbur bırakıyorlar böyle basit bir konuda bile.
  • arkadaşlar her ne kadar benchmarklara itimad etmesem de(!) geekbench testi yapayım dedim :) 1658-3581 gibi bi skor aldı cihaz. bu puanlar normal mi yoksa daha mı yüksek alması gerekiyordu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lawyer25

    arkadaşlar her ne kadar benchmarklara itimad etmesem de(!) geekbench testi yapayım dedim :) 1658-3581 gibi bi skor aldı cihaz. bu puanlar normal mi yoksa daha mı yüksek alması gerekiyordu?

    Hocam takılma böyle şeylere :).

    Cihazında kasma donma var mı? İşlemlerini kusursuz bir biçimde yerine getirebiliyor musun? Pil kullanımın verimli mi? Yüksek kaliteli oyunları akıcı bir biçimde çalıştırabiliyor musun? Çoklu uygulamalar arası geçişlerin hızlı mı? Uygulamalar kaldığı yerden devam ediyor mu? Bunların hepsini çok rahat bir şekilde yapabildiğin cihaz için o sonuçlar bence çok ama çok gereksiz saygılar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ddiscoveryy

    Geçen gün aynı sorunu yaşadım, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi MoreLocal 2 ile çözdüm. HTC ile iletişime geçtim onlarda bu programla yapmamı söyledi. Sağolsunlar çok ilgililer (!) müşteriyi 3.parti bir uygulamaya mecbur bırakıyorlar böyle basit bir konuda bile.

    Ne kadar saçma ve gereksiz bir açıklama olmuş... Formatladım maalesef Morelocal 2 yi yapamadım root erişimim olmadığı için Türkçeleştirmeye izin vermedi. Şimdi tüm uygulamalarımı tekrar kurmak zorunda kaldım. Sinir bozucu bir durum...
  • chevanton kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam farkındayım da düşük geldi s7 ye göre bayağı. keza uygulama açılış hızlarında da belirgin fark var. o da kullanılan hafıza birimlerinin yazma hızıyla ilgili galiba...
  • chevanton kullanıcısına yanıt
    Keşke formatlamasaydınız hocam ya :/ Bende de root yok şu an ama rootsuz da olmuştu sorsaydınız yardımcı olmaya çalışırdım. Neyse artık geçmiş olsun diyeyim..
  • lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Nougat'da daha iyi değerler olacak, cpu ve gpu üzerindeki ısınmaması için koydukları limitleri esnetmişler. Oyun vs gibi büyük uygulamaları hafızadan dolayı daha yavaş açar ama diğer uygulamaları daha hızlı açması gerekir.
  • Selam değerli HTC10 KULUBU

    Bende bu telefonu aldım 10 gündür kullanıyorum sorunsuz. Yanlız bir problem yaşıyorum şu ana kadar başka sıkıntı yaşamadım. Birisini aradığım zaman internet kapalı olduğu halde internet kullanıyor mesela heöen bildirim geliyor 234kb kullanıdı gibi....çok küçük bir kb kullanıyor. Paketim varama ya paketim olmadı zaman larda? Virus olabilir mi?
  • değişimden gelen cihazıda bugün tekrar gönderdim.kapasitif tuşların farklı parlaklıkta yanmasjndan dolayı.htc kendınden soğutmaya başladı artık.bakalım bu cıhaza ne dıyecek kvk 😠
  • Sürekli büyük yazmayı çözemedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uzman2626

    değişimden gelen cihazıda bugün tekrar gönderdim.kapasitif tuşların farklı parlaklıkta yanmasjndan dolayı.htc kendınden soğutmaya başladı artık.bakalım bu cıhaza ne dıyecek kvk 😠

    Aynı sıkıntı benim cihazda da var. Geri tuşu daha parlak yanıyor diğerinden ama sizinki kadar fark yok.Bu konu sıkıntı çıkarır mı ? Değişime giden cihazın sıkıntısı neydi ve ne sürede değişimden geldi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustang10 -- 15 Aralık 2016; 19:24:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Sanırsam yüksek çözünürlük müziklerden bahsetmişsin. Stüdyodan Stüdyoya değişiyor ama kesinlikle Kitaplık-->Yukardaki ayarlar ikonuna basıp Müzik kalitesi kısmındaki bölümlerin hepsine en yüksek kaliteyi seçmeyi unutma . Ben genelde müzik listemi evdeki wifiden ayarlıyorum böylece fazla internet gitmez.
  • htc 10 alacağım yurtdışı cihaz ve 2. el. alırken nelere dikkat etmem gerekir. alır almaz yapabilecğeim bir test mevcut mu? veya kesinlikle dikkat et dediğiniz şeyler neler?
  • ddiscoveryy D kullanıcısına yanıt
    Premiumlarda var o özellik kendi listeni hazırlıyorsun mesela jazz listesi seçiyorsun müziklerini sonra listeyi çevrimdışı oynatmaya basıyorsun indiriyor. Eğer uygulamayı kapatmadan dinlemişsen o müzikleri indirme işlemi saniyeler sürüyor.
  • manilafortuna kullanıcısına yanıt
    VoLTE den kaynaklı diyeceğim HTC 10 VoLTE desteklemiyor :) Acaba 4.5G den kaynaklı olabilirmi ? Birde şebeke olarak 2g-3g yi seçin yaşamazsanız durum ilginçliğini koruyacaktır :) Eğer sorun şebekeden kaynaklanmıyorsa kesin bir uygulama p*çlik yapıyordur bir arka kapı bulup internete giriyordur :)
  • Bu ülkemiz için saat güncellemesi gelmedi dimi.

    Bölge ve zaman ayarlarında İstanbul gözükmüyor
  • sstarr S kullanıcısına yanıt
    Gelmedi henuz, android nougat yüklenenler size geldi mi bari android nougat ile?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 723724725726727
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.