Şimdi Ara

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★ (508. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.589
Cevap
101
Favori
777.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar biri bana şu hızlı ayarlar panelini nasıl değiştirebilecegimi anlatabilir mi :) Ekranı kaydırınca gelen kısayollardan bahsediyorum.
  • Arkadaslar telefonu yeni aldim.ekrana farkli acilardan baktigimda pembelik oluyor arti alt kisimda isik sizmasi var.herkeste varmi bu sorun yoksa benim sansima mi boyle denk geldi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cji kullanıcısına yanıt
    Anlatamaz maalesef Çünkü değiştirme imkanın yok maalesef.. Ancak custom rom kurup değiştirebilirsin. O zaman da telefon garanti kapsamı dışına çıkıyor..
  • MikaHakkinen kullanıcısına yanıt
    Arkadaş o nasıl iş? Üstün güç tasarrufu kısayolda var ama normal güç tasarrufu için menülerde mi dolaşcaz?


    Birde arkadaşlar şu başlıga bir göz atarmısınız rica etsem;
    https://forum.donanimhaber.com/m_119158263/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cji -- 2 Ağustos 2016; 9:50:21 >
  • Şimdi ne kadar bekleriz acaba. Tecrübe eden var mı ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

    ★★★ HTC 10 Kulübü ★★★

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MikaHakkinen kullanıcısına yanıt
    Spigenin yanlarindaki cerceve telefona gecirildiginde bosluk kaliyor malesef hocam. Metal bumper ya da frame olarak aratirsaniz bulabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Bende htc 10 aldım ama 8 ball pool bilardo oyununda kasmalar meydana geliyor, mesela toplar kesik kesik hareket ediyor. Eski telefonumda galaxy s4'de böyle bir sorun yoktu. Acaba problem ne olabilir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MikaHakkinen

    Arkadaşlar sadece bumper olarak yani sadece yanları koruyacak bir kılıf önerir misiniz? Bu Spigenlerin yanları çıkıyor ama tek başına kullanmaya uygun mu acaba? Elinde olan varsa deneyebilir mi?

    Spigen olmuyor sizin istediğiniz şöyle sanırım DEVILCASE
  • Farklı rom kuran varmı? Hangisini kurdunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SixSixSix


    quote:

    Orijinalden alıntı: realceday

    quote:

    Orijinalden alıntı: SixSixSix

    Merhaba arkadaşlar,

    Soyulma problemi yaşadığımdan dolayı, aldıktan 20 saat sonra karbon gri rengindeki cihazımı değişim talep ederek teleservice'a teslim ettim. Cuma günü itibari ile değişim kararı verildi. Her ne kadar soyulma riski olsa da, verecekleri cihazın da karbon gri olmasını istiyorum. Spigen kılıfım hazır, kutudan çıkar çıkmaz kılıf korumasına alacağım.

    Umarım Samsung'a benzeyen beyaz cihazdan vermezler...

    Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Sizce hangi renginden verirler?

    Servise verilen cihaz ne renkse aynısı geliyor. Daha önce HTC M8 de değişim kararı çıkmışı özellikle farklı renk istedim aynı rengi geldi yine.

    Bir de gelen cihazı iyi inceleyin genelde refurbished ürün gönderiyorlar.

    teleservice'a teslim ettiğimde, değişim kararı çıktığı takdirde kutusunda ve jelatinli olarak teslim edileceği söylendi. Geçtiğimiz cuma günü değişim kararı verildi, şimdi de kutusuz bir şekilde teslim edeleceğini söylüyorlar. Yurt dışından gelecekmiş bu cihaz. IMEI kaydı ve Türkçe dil desteği hakkında sorduğum sorulara ise cevap yazmıyorlar. Nasıl bir belaya düştüm böyle ya...

    Bunu düzeltiyorum arkadaşlar. Ufak bir yanlış anlaşılma oldu ben ve teleservice arasında. Aldığım cihaz 30 gün içerisinde boya atma sorunu yaşadığı için, kutulu ve jelatinli bir cihaz ile değiştirilecek. 30 günü geçmiş arkadaşlar servise verirken bir kez daha düşünsün. Çünkü yurt dışından swap ürün getiriyorlar. Yani arızalı ürünlerin tamir edilmiş hali diyebiliriz.




  • goozdemir G kullanıcısına yanıt
    Pembelik zamanla gidiyor hocam ışığı son seviyede kullanın gider zamanla ışık sızması içinse telefonu yenı aldıysanız aldığınız yere verin servise versin internet ten aldıysanız 14gün Dü galiba iade şansınız var ancak mağazadan aldıysanız servis e gonderimi sağlanıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün aranıza katılmıştım dünden beri telefonu kullanıyorum şöyle bşr sıkıntı var telefonla alakalımı bilmiyorum konuştuğum kişi bana sesinin yankı yaptığını söylüyor yani konuştuğu kendisine tekrar yankılanıyor böyle bşr sıkıntı yaşayan varmıdır acaba birde ahize sesi bana yetersiz geliyor karşıdakini duymakta zorlanıyorum lütfen yardım edin



    Not ses problemi telefon kaynaklı çıktı simkartı başka bşr telefonda denedim sıkıntı yok ama htc 10 da karşı taraftaki kişi konuştuğunda sesi kendine tekrar yankı olarak geliyor yaklaşık 1 dakika sonra düzeliyor sabit hatı da aradım aynı sorun müşteri hizmetlerini aradım sorunun telefondan kaynaklı olma ihtimali yümsek dedi ve yazılımda bir sıkıntı olduğunu zararlı bir yazılım cihazın orjinal yazılımını devre dışı bırakmak üzere olduğunu söyledi yarın servise gönderecem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asil1425 -- 2 Ağustos 2016; 19:10:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Viper rom dan şaşmam :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: minur

    Viper rom dan şaşmam :)

    Batarya ömrü olarak ne kadar fark var hocam stock ile?Leedroid denediniz mi?Bir de izinler konusunda Viper'ı pek tavsiye etmiyorlar,çok veri topluyormuş,doğru mudur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: minur

    Viper rom dan şaşmam :)

    O rom çok şişirme Ben Ice kurdum
  • Arkadaşlar aranızda Spigen Rugged Armor kullanan varmı. Ben bizzat gidip spigen i ithal eden yerden aldım. Şimdi benim asıl sorum şu : Kılıfı aldıktan sonra internette videolarına felan baktım ama telefonun tepe kısmı benim aldığımdan farklı. Acaba sahte ürünmü aldım.
    ★★★ HTC 10 Kulübü ★★★
    ★★★ HTC 10 Kulübü ★★★

    Bunlar internette arattığımda çıkan kılıfın tepesi.
    Benim aldığım alttaki resimde.

    ★★★ HTC 10 Kulübü ★★★

    Benim aldığımın tepesi ise bu şekilde sadece kulaklık kısmı boş bırakılmış.
    Bidehttp://www.sgporiginal.com/ bu siteden kutunun arkasındaki kodu girip ürünün orjinal olup olmadığının doğrulamasını yapabiliyormuşuz ama kutunun arkasındaki kod sitede hiç bir kutucuğa sığmıyor.




  • batarya ömrü olarak stoktan farkı yok,leedroid de kullandım ama özelleştirme bakımından pek sarmıyor.izinler konusunda ise zaten hepsi topluyor.
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    onu diğerlerinden ayıran çok özelleştirme sunması zaten.diğerlerini kullanmaktansa stok kullanmak daha iyi gibi.hem iCE de m7 gümlemişti,bir kaç m7 sahibinden de okumuştum xda a ondan sonra hiç kurmadım.
  • rockwar kullanıcısına yanıt
    Spigen turkiyeden aldim aynen sizinki gibi sadece kulaklik girisi bos bilginize. Kiliftan cok memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spigen htc ye gelene kadar daha çıkmamış note 7 ye satışa çıktı. Adamlar satacak telefona göre bu işi yapıyor. Başka diyecek birşey yok. Ben almadım almam da böyle firmadan. Paragöz firma...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.