Şimdi Ara

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★ (1178. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.589
Cevap
101
Favori
777.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11761177117811791180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • T Square kullanıcısına yanıt
    hocam bu sorun bende 5 6 aydır var kvk ile uğraşmak istemediğim için sürekli erteledim, teknik servise verince sinir stres sahibi olacağım ona eminim, sarj aleti yanımda günde 4 5 kere sarj etmekten bıktım..

    şimdi kvk ile uğraşacağız bakalım ne çıkacak
  • eternalsun kullanıcısına yanıt
    Yeni bir cihaz arayışına girmeni tavsiye ederim hocam. O cihazdan daha ne köy ne kasaba olur, senden çok serviste kalacak. Her seferinde bir yerini yapıp başka bir yerini bozacaklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T Square -- 16 Mart 2018; 12:37:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 8 gerçekten ne zaman verilecek? Cidden insanla taşak geçiyor bunlar
  • mavi_dünya M kullanıcısına yanıt
    Peki tr cihazı ile ABD cihazları arasında fark var mı hocam özellik olarak ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mwwo3.3

    Peki tr cihazı ile ABD cihazları arasında fark var mı hocam özellik olarak ?

    Bulabilirseniz ABD pazarında satılan bir cihaz alın, daha sorunsuz bir cihaz olacaktır. Şuana kadar yurt dışında yaşayan birisi olarak bizzat deneyimledim. Markaların çoğu ülkelere göre ayrım yapıp kalite testi aşamasında veya üretim bandındaki duruma göre bilinçli olarak cihazları her ülke ve bölgeye kalite ayrımı yaparak ürün ihraç ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android Oreo güncellemesinin akıbetini HTC Türkiye'nin canlı sohbetinde sordum. Konuşmalarımızı aynen kopyalayıp yapıştırıyorum.








    SixSixSix:



    Merhaba,



    Türkiye cihazlarına Android Oreo güncellemesi ne zaman verilecek?



    HTC:



    Efendim HTC güncellemeleri tekbir FOTA serveri üzerinden gönderdiği için tüm cihazlar IMEI numarasına göre güncellemeleri alıyor. Bu sebepten bazı cihazlar güncelleme almakta biraz gecikebiliyor. Maalesef size net tarih söyleyemiyoruz.



    SixSixSix:



    Donanım Haber forumunda binlerce kişi var ve 1 kişi bile Android Oreo güncellemesini almış değil. İthalatçı garantili HTC 10 alanlar ise aylardır Android Oreo kullanıyorlar. HTC Türkiye garantili cihaz almakla hata mı ettik?



    HTC:



    Hayır efendim. Tabi ki hata etmediniz. İthalatçı garantili cihazlar Oreo dan başka hiçbir güncelleme almayacaklardır. Ama sizin cihazınız biraz geç bile olsa Oreo ve daha yüksek güncellemeler alacaktır efendim.



    SixSixSix:



    HTC 10'un alacağı son güncelleme Android Oreo zaten. Örneğin, HTC One M9'lar Android Oreo zaten almayacaklar. İthalatçı garantili olanı da almayacak HTC Türkiye garantili olanı da.



    HTC:



    Güncellemeler her ülkeye farklı modifikasyonla yapılıp gönderiliyor. Yurtdışı cihazları Türkiye için üretilmiş olmadıkları için onların güncelleme alma tarihleri de farklı olabilir.



    SixSixSix:



    Elbette farklıdır, bunun farkındayım. Aralarında bu kadar zaman farkı olmasını normal karşılamıyorum. Avrupa'da bu güncellemeyi almayan tek ülke biziz. "LlabTooFeR" diye bir Twitter hesabı var, biliyorsunuzdur. O hesaba bakabilirsiniz. Arnavutluk, İrlanda, Polonya gibi ülkeler Ocak 2018'de aldılar Android Oreo güncellemesini.



    HTC:



    Türkiyenin diğer ülkelerden farklı şebeke ve özel ayarları uyguladığı için doğal olarak Android güncellemelerinin de hazırlanması farklı ve daha çok zaman alabiliyor.








    Adamlar tam anlamıyla komediler ya. HTC Türkiye garantili HTC 10'lar Android P'yi falan da alacakmış güya. HTC bile resmi sosyal medya hesaplarından böyle bir şey söz vermedi. Resmen yalan söylüyorlar. Daha Android Oreo için tarih veremezken; Android P'yi alacağımızın garantisini veriyorlar.



    Samsung'u falan beğenmezdik. Düştüğümüz şu hale bakın. Arkadaşımın Samsung Galaxy C7'sine bile Aralık 2018, daha sonra da Ocak 2018 güvenlik yaması geldi. Bizimki hâlâ Temmuz 2017.



    HTC son zamanlarını yaşıyor. Yıllardır zarar üstüne zarar açıklayan firmanın iyice içini boşalttı Google. Bu saatten sonra HTC marka cep telefonu alınmaz. Garanti servisi ve yazılım desteğini de bir kenara koyalım. 2016'da Spigen ekran koruyucu almıştım, geçtiğimiz hafta yenisi alma ihtiyacım doğdu ama hiçbir yerde bulamadım. Bizim cihazlarla aynı dönemde piyasaya sürülen S7'nin ise her türlü aksesuarını bulmak çocuk oyuncağı. Sırf ses için HTC 10 almıştım. Keşke bundan feragat edip Samsung Galaxy S7 edge alsaydım. İnanılmaz derece pişmanlık duyuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S7 edge e de güncelleme gelmedi diye biliyorum?

    Bir sonraki cihaz olarak bu yaşanılan problemler ışığında hangi marka düşünülür? Android olarak. TR garantili ve ithalatçı garantili olarak ayırırsak seçenekler ne olur?

    Ben de telefonu düşürdüm de,kafayı yiyebilir tel. yakında:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy s7 edge için aynı pişmanlığı yaşıyorum type c usb daha gelişmiş dahili modem ve ses için tercih ettim... 4-5 sene kullanırım donanım ileriye dönük olsun ileride sorun yaşamayayım dedim... Fotoğraf makinası iyi olsun çocuğun fotoğrafı videosu çekeyim hatıra olsun diye... İlk defa çocuğun yılsonu gösterisini çekerken fazla ısınmadan video kaydını durdurdu cihaz çekim yapamadım... Android 7.0 ile pil %50 altında resim çekerken kapanmalar başladı. Yahu çocuk bu, iki kere aynı şey olmuyor işte... Velhasıl düzelir diye servise verdim yazılım güncellemesi yapıp geri verdiler... Bende çantada powerbank ile dolaşıyorum video falan çekeceksem şarj edip pil seviyesini %50 üzerinde tutuyorum... Faturaya ek almıştım taahhüt bitince geri verip başka cihaz alacağım... Daha da htc mi? O hataya bir kere düşerim...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Htc 10 ile başıma gelenler, diğer markaların kullanıcı deneyimleri vs. beni androidden koparacak. THH çıkıp parayı aldığım an ayfoncuyum artık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Iyi günler ordeniz hocam. Ben yedek kablo olarak t-tec teknosadan aldım. Fiyat makul. 1.5 senedir kullanıyorum. Memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ordeniz

    S7 edge e de güncelleme gelmedi diye biliyorum?

    Bir sonraki cihaz olarak bu yaşanılan problemler ışığında hangi marka düşünülür? Android olarak. TR garantili ve ithalatçı garantili olarak ayırırsak seçenekler ne olur?

    Ben de telefonu düşürdüm de,kafayı yiyebilir tel. yakında:)

    S7'ye de henüz gelmedi diye biliyorum. En azından o cihazlarda daha fazla oyuncak var, tasarım çok daha güzel, aksesuar desteği katbekat daha fazla, satarken daha rahat müşteri bulunabiliyor...



    Bu mesajı yazdığım an itibarıyla en çok ilgimi çeken marka kesinlikle Huawei. Diğer ikisi ise Samsung ve Xiaomi. OnePlus'ı listeme almıyorum, çünkü global haber sitelerinde birçok kez kronik sorunlarla ilgili haberlere rastladım. Hemen her modeliyle ilgili onlarca haber var. Sony, LG, HTC gibi markalar zaten bitik durumdalar.



    Resmi garantili ve ithalatçı garantili cihazların avantajları ve dezavantajları modelden modele değişiyor.



    Samsung Galaxy Note8 (Samsung Türkiye): 4.150 TL (altın)

    Samsung Galaxy Note8 (ithalatçı garantili): 3.250 TL (gümüş)

    Samsung Galaxy Note8 128 GB (ithalatçı garantili): 3.620 TL (mavi)



    Hepsiburada'da an itibarıyla bu fiyatlara bulunuyor Note8. Ben bu cihazı alacak olsam, kesinlikle ithalatçı garantili olanını alırım. İthalatçı garantili olanlarında çift SIM kart desteği var. Bir diğer güzel yanı ise, Qualcomm Snapdragon işlemcili olmaları. Exynos ile aralarında fark yok denilebilir. Ben yine de Qualcomm'lu olanı tercih ederdim açıkçası.



    Huawei Mate 10 Pro 128 GB (Huawei Türkiye): 3.555 TL (kahverengi)

    Huawei Mate 10 Pro 128 GB (ithalatçı garantili): 3.280 TL (kahverengi)



    Huawei Türkiye'nin garanti hizmetinden memnun kullanıcılar oldukça fazla. Bence Huawei Türkiye garantisi için 275 TL daha verilebilir.



    2016 yılında operatörden aldım HTC 10'u. Bir daha da bir telefona bu kadar para vermemeye ve operatörden cihaz almamaya yemin ettim. Bu nedenle de Xiaomi markasına ilgim her geçen gün arttı. 835 işlemcili bir cihazı 1630 TL gibi bir fiyata bulabilmek büyük bir nimet diye düşünüyorum.



    Geriye kalan Sony, LG, HTC gibi markaların hiçbiri ilgimi çekmiyor. iOS'u zaten hiç düşünmüyorum. Siz de Android yazılımını kurcalamayı seven birisi olduğunuz için, Apple ürünlerinin adını bile anmak istemiyorum size.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kursatgoker K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, hızlı şarjda sıkıntı olmuyor di mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zeytinbey

    Galaxy s7 edge için aynı pişmanlığı yaşıyorum type c usb daha gelişmiş dahili modem ve ses için tercih ettim... 4-5 sene kullanırım donanım ileriye dönük olsun ileride sorun yaşamayayım dedim... Fotoğraf makinası iyi olsun çocuğun fotoğrafı videosu çekeyim hatıra olsun diye... İlk defa çocuğun yılsonu gösterisini çekerken fazla ısınmadan video kaydını durdurdu cihaz çekim yapamadım... Android 7.0 ile pil %50 altında resim çekerken kapanmalar başladı. Yahu çocuk bu, iki kere aynı şey olmuyor işte... Velhasıl düzelir diye servise verdim yazılım güncellemesi yapıp geri verdiler... Bende çantada powerbank ile dolaşıyorum video falan çekeceksem şarj edip pil seviyesini %50 üzerinde tutuyorum... Faturaya ek almıştım taahhüt bitince geri verip başka cihaz alacağım... Daha da htc mi? O hataya bir kere düşerim...



    Yaklaşık 2 yaşında bir cihaz olmasına rağmen iyi fotoğraf ve video çekiyor. Ses (kulaklık) konusunda ise yeni çıkmış cihazların tamamına yakınından iyidir diye düşünüyorum. Buraya kadar sıkıntı yok. Pil performansı doğru düzgün olmadıktan sonra, fotoğraf-video-ses gibi özelliklerin hiçbir anlamı kalmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıntılı cevap için çok teşekkür ederim. Aynen dediğiniz şeylere katılıyorum.
    Sony Xperia XZ2 , Huawei Mate 20 Pro, Samsung S9 ve S9+ yeni çıkacak cihazlarda ilgimi çekenler. Ama çok pahalı olmaya başladı yeni çıkan ürünler.
    Bu yüzden de Touchwiz hiç sevmesem de bahsettiğiniz, aksesuar desteği vb. gibi özellikler ön plana çıkarıyor Note 8i.
    S9 ve S9+ ın çıkışı ile 8/8+/Note 8 fiyatları biraz daha düşer gibi geliyor bana.
    Tabi bunların yanında bir de Huawei Mate 10 Pro var ama, ekran olarak sanki Samsung daha iyi gibi, Mate ise pil olarak bariz fark atmış durumda.
    Görünüşe göre yaza kadar bayağı bir inceleme yapacağım.
    XZ2 de iddialı gibi ama Sony nin de namı HTC gibi.
    Bakalım, yine fikir alışverişinde bulunuruz :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ordeniz

    Ayrıntılı cevap için çok teşekkür ederim. Aynen dediğiniz şeylere katılıyorum.
    Sony Xperia XZ2 , Huawei Mate 20 Pro, Samsung S9 ve S9+ yeni çıkacak cihazlarda ilgimi çekenler. Ama çok pahalı olmaya başladı yeni çıkan ürünler.
    Bu yüzden de Touchwiz hiç sevmesem de bahsettiğiniz, aksesuar desteği vb. gibi özellikler ön plana çıkarıyor Note 8i.
    S9 ve S9+ ın çıkışı ile 8/8+/Note 8 fiyatları biraz daha düşer gibi geliyor bana.
    Tabi bunların yanında bir de Huawei Mate 10 Pro var ama, ekran olarak sanki Samsung daha iyi gibi, Mate ise pil olarak bariz fark atmış durumda.
    Görünüşe göre yaza kadar bayağı bir inceleme yapacağım.
    XZ2 de iddialı gibi ama Sony nin de namı HTC gibi.
    Bakalım, yine fikir alışverişinde bulunuruz :)

    Rica ederim.

    Huawei Mate 10 Pro'nun 1080x2160 çözünürlüklü ekranı aklınızda soru işareti bırakmasın sakın. Sonuçta AMOLED. Oldukça canlı gözüken bir ekranı var. HTC 10'un 2K'lı ekranından daha iyi olduğuna eminim. Cihazın pil performansı da tüm incelemelerde en çok övülen özelliklerinden biri.

    XZ2'nin birçok eksi noktası var. İlk aklıma gelenler; 11.1 mm kalınlığı, 198 gram ağırlığı ve OIS'in yine olmaması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 16 Mart 2018; 21:39:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stock durumdaki 8.0 sürümünden stock 7.0 sürümüne dönüş yapmayı deneyip başarabilen var mı? Birkaç gündür bakınıyorum ancak sağlıklı bir kaynak bulamadım. Belki de yanlış arıyorum.

    Batarya performansı kıyaslamak istiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MzBag -- 16 Mart 2018; 20:1:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son kanaatim bu telefon alınmaz. Kronik batarya sıkıntısı var anlaşılan. Paramla rezil olacağım şeklıne tipine aldanıp. Ben mi Note 3 konusuna gidiyorum kalın sağlıcakla :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaide t-tec ile evde orjinaliyle şarj ediyorum. Hatta iş için aliexpress den şarj aleti aldım (çokta marka bişey değil ama orjinalden hızlı şarj ediyor) memnunum. Taşınabilir şarj ve araba USB sinden bile gayet güzel şarj oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kursatgoker K kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ettim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://forum.xda-developers.com/htc-10/how-to/downgrade-problems-downgrading-htc-10-t3735658



    Buraya Bi bakabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11761177117811791180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.