Şimdi Ara

HT 1050 HOMETECH uydu alıcı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
175
Cevap
7
Favori
90.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alirıza1

    Eline sağlık hocam rahatsız edici bir şey göremedim yorumlarınızda bu fiyata daha iyisini bulamayız gibi görünüyot

    Evet şimdilik rahatsız edecek bir sorun görmedim. eğer cihazı sadece tv izleme amacıyla kullanırsak hem HD hemde SD olmak üzere gayet güzel. fazla para vermeye de gerek yok.
    Flash bellek takılarak diziler filmlerde izlemek mümkün.
    Eğer düşünüyorsanız alabilirsiniz.



    @MiRaBiLiSTR , şimdi usb wifi adaptör destekliyorda cihazın menü içerisinde internet uygulamaları mevcut degil. bende mail attım durumu izah ettim. belki yazılımla internet,youtube,facebook, google maps gibi eklentiler gelebilir.
    henüz dönüş yapmadılar. gerçi ben info@hometech adresine mail attım.




  • Merhaba arkadaşlar bendede ayni cihaz var bugun a101 mağzasindan 69 tl uye aldim şimdilik sorun tyok gibi ama size birşey soracam budiscovery channel kanalini bedavaya izlemek için gerekli biss varmi yada işe yararmi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar imkanlar dahilinde bende a101 den bu gün 1050 modelini aldım. Oğlum için çocuk kanallarını zamanında kaydetmem gerekiyor. Ancak anlayamadığım kayıt formatı değişmiyo rmu? Mevcut format biraz büyük gibi geldi. Deneme için birkaç kayıt yaptım ancak silemiyorum. Kayıt eetiğim görüntüleri nasıl sileceğim? Cihazın kitapçığında "3.9 pvr ayarı kısmında 5 seçenek olduğu yazıyor. Bende "dosya formatı seçeneği yok" sizlerde nasıl. yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: savun41

    Hometech ht 1050 biss key girme olmuyor. Forumun tamamini okudum. Yardimci olabilecek varmi. Ornegin. 8282 yi nereye yazacagiz.

    Güncelleme yapmanız lazım. Bu linkte bulunan güncellemeyi deneyebilirsiniz:https://yadi.sk/d/nkaO4C9qcgsix

    quote:

    Orijinalden alıntı: efkan
    Merhaba arkadaşlar imkanlar dahilinde bende a101 den bu gün 1050 modelini aldım. Oğlum için çocuk kanallarını zamanında kaydetmem gerekiyor. Ancak anlayamadığım kayıt formatı değişmiyo rmu? Mevcut format biraz büyük gibi geldi. Deneme için birkaç kayıt yaptım ancak silemiyorum. Kayıt eetiğim görüntüleri nasıl sileceğim? Cihazın kitapçığında "3.9 pvr ayarı kısmında 5 seçenek olduğu yazıyor. Bende "dosya formatı seçeneği yok" sizlerde nasıl. yardımcı olursanız sevinirim.


    İstersen bir arayıp servise sor
    http://www.hometech.com.tr/iletisim.php




  • efkan ;

    Dosya formatı değişmiyor o seçenekler yanılmıyorsan hafıza seçeneği ile alakalı olması gerek. 1 Gb ile 4 GB arası kayıt yapıyor sanırım ama dosya formatı değişmiyor. kaydettiğini yine tvden izlersen sıkıntı yok ama pcden izlemek istersen takılmalara sebep olur.

    turqualitytr54;

    discovery direk d smartta olan bir kanal olduğu için biss ile çözülmesi imkansızdır :)

    McCarty;

    bende direk servis telefonlarından görüşmüştüm bugün yine arayacağım ama işyerinde olduğuma üzerinden bir bilgi sorarsa cevap veremem yinede şansımı denerim bakalım. bende menüde interenetle alakalı birşey göremedim kullanım klavuzunda da yok.


    Bunlar dışında ufak bir analiz:

    Desteklemediği video formatı yok. mkv Flv avi Divx Dat mov Mp4 formatlarını güzel bir biçimde gösteriyor ve TR altyazı olarak mevcut sıkıntı yok. altyazı dosya ile aynı olmalı yanlız ayrıca seçilemiyor. Cep telefonları ile çekilmiş değişik codecteki avileri de desteklemekte.

    Müzik bölümünde müzik açıp durdurmadan fotoğraf izlemeye girerseniz müzik bölümünden çıksanızda müzik devam ediyor. fotoğraf için güzel bir fon oluyor.

    E-Kitap yüklerseniz e kitap okumakta mümkün.


    TV bölümü olarak McCarty nin söylediklerinden fazla ekleyecek birşey yok açıkçası.

    Bu fiyata alınabilecek en mantıklı cihaz ve kalitesi de güzel. ilginç bir ayrıntı olarak şunuda belirteyim. cihaz kutusundan küçük bir montaj aparatı da çıkıyor tv arkasından bir vidayı çözüp aparatı takıp cihazıda oraya monte ettim ve cihaz havada olduğu için ısınma da çok çok az yapıyor.

    Benim merak ettiğim sd kanallarda hd kadar olmasada normal uydu alıcım kadar netlik yok sanki daha dağınık görüntüler. bunu çözme şansımız olabilir mi acaba?

    birde HD ready cihazda çözünürlüğü nasıl ayarlamak mantıklıdır. 1080i mi p mi yoksa fazrklı bir çözünürlük mü,?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiRaBiLiSTR -- 16 Ocak 2015; 9:45:04 >




  • Biraz önce teknik servisi aradım. Bana göre saçma bir cevap aldım. Cihazın kayıt ettiği görüntüleri nasıl silceğimi sordum. Bilgisayardan silinecekmiş. :) Ya evde bilgisayar yoksa. Eski sd uydu cihazında bile bu basit seçenek var. Neyse çüzüm bulamaz sem iade ederim artık....
  • Bende gidip aldım görüntü harika iyiki almışım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala karar veremedim alsammı acaba, birde 1-2 hafta sonra a101 e ht 1200 model geliyor ip tv li olanı, 74.95 5 tl farkla onu almak dahamı mantıklı acaba beklesemmi yoksa ht1050 yi alsammıki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avade

    Hala karar veremedim alsammı acaba, birde 1-2 hafta sonra a101 e ht 1200 model geliyor ip tv li olanı, 74.95 5 tl farkla onu almak dahamı mantıklı acaba beklesemmi yoksa ht1050 yi alsammıki?

    Hocam bence 1200 modelini alın derim aradaki farkı kapatacak ürün
  • Star tv hd için biss key varmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayıt modu nasıl bişey baya hoşuma gitti görüntüde bozulma filan yok ama çok yer kaplıyor ben kullanmadığım 60 gb hdd yi bağladım en kötü 2-3 film veya dizi sığabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende kullanıyorum 1-2 aydır. Bazen rastgele kanallarda ses cızırtılı, kısık ve rahatsız edici şekilde çıkıyor. başka kanala geçip tekrar geldiğimizde düzeliyor. Böyle bir problem yaşayan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alirıza1

    Kayıt modu nasıl bişey baya hoşuma gitti görüntüde bozulma filan yok ama çok yer kaplıyor ben kullanmadığım 60 gb hdd yi bağladım en kötü 2-3 film veya dizi sığabilir

    bu tarz ham görüntüler fazla yer kaplar yani yüksek boyutta olması normal.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turqualitytr54

    Star tv hd için biss key varmi?


    Star tv hd biss kullanmıyor. Dsmart bünyesinde yer alıyor.
  • Arkadaşlar ben bu cihazı dvi girişli monitörde kullanmak istiyorum.Hdmi to dvi dönüştürücü aldım fakat ses çıkışı vermiyor.Alet üzerindeki av veya rs232 coaxial(bu ne işe yarıyor bilmiyorum) ses çıkışı almam mümkün mü?Mesela av çıkışı kulaklık çıkışına benziyor,acaba oraya direk kulaklık veya hoparlör bağlansa çalışır mı?Monitörüm yanımda değil de deneyimiyorum,bunu benim için biri test edebilir mi acaba?
    Bir de kutuda bir etiket var ve o yırtıldı,a101 böyle iade alır mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ardaalisahin

    Arkadaşlar ben bu cihazı dvi girişli monitörde kullanmak istiyorum.Hdmi to dvi dönüştürücü aldım fakat ses çıkışı vermiyor.Alet üzerindeki av veya rs232 coaxial(bu ne işe yarıyor bilmiyorum) ses çıkışı almam mümkün mü?Mesela av çıkışı kulaklık çıkışına benziyor,acaba oraya direk kulaklık veya hoparlör bağlansa çalışır mı?Monitörüm yanımda değil de deneyimiyorum,bunu benim için biri test edebilir mi acaba?
    Bir de kutuda bir etiket var ve o yırtıldı,a101 böyle iade alır mı acaba?
    AV çıkşından adoptor kabloyla bır amfıya kırmızı-sıyahtan bağlanıp ayrıyeten ses alabılırsın!! sarı resım vıdıo çıkışıdır, dırek kulaklık veya hoporler bağlıyamazsın..
  • Bu gün anladım ki bu uydu alıcının av kablo girişi çalışmıyor. Sırf bunun için kablo aldım üstelik Ulus'a gidip! Sonuç tüplü tv si olanlar bu ürünü almasın! Ürünü iade edeceğim.
  • Bugün bende aldım aynı cihazdan tüplü tv ye bağlamak için fakat, elimdeki kablo ile olmadı yarın gidip yeni kablo alacağım bakalım çalışacakmı acaba sen ne yaptın iademi ettin çalıştırdınmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün hometech servisini aradım, ve tüplü televizyonda kullanmak için her kablo uymaz kabloyı bizden alıcaksın 15 tl karşılığnda diyor, ne anladım ben bu işten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler kusura bakmayın da tüplü tv kullananlar neden fullhd mini uydu alıcısı alma ihtiyacı duydular?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.