Şimdi Ara

HSBC Advantage Giyim sektöründe toplamda 45 TL NakitPuan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kampanyadan faydalanmak için Katıl yaz, 4477’ye gönder.


    12 Ekim – 31 Ekim tarihleri arasında tarihleri arasında giyim sektöründe faaliyet gösteren işyerlerinde farklı günlerde tek seferde yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir. Tek seferde yapacağınız 150 TL ve üzeri alışverişler dahil edilecektir. Tek ödeme ve Taksitli ödemeler kampanyaya dahildir.
    Kampanya müşteri bazlıdır. Bir müşterinin tüm kredi kartıyla yaptığı alışveriş işlemleri kampanya dahilinde sayılacaktır. Bir müşterinin kazanacağı NakitPuan 45 TL ile sınırlıdır.
    Kampanyaya katılmak için banka sistemindeki kayıtlı telefondan Katıl yazarak 4477’ye SMS göndermesi gerekmektedir. Gönderilen her SMS, operatör tarifeleri üzerinden 1 SMS olarak ücretlendirilir.
    Yurt içi ve yurt dışı işlemleri kampanya kapsamındadır.
    Ek kart ile yapılacak harcamalar asıl kart hamiline dahil edilecektir.
    SMS ile kaydolarak kendisine belirtilen harcama tutarını gerçekleştirmiş müşterilerin hak kazandığı NakitPuanlar 3 Kasım tarihinde yüklenecek, kullanılmayan NakitPuan’lar 20 Kasım 2017 tarihinde silinecektir.
    NakitPuan transferi kullanım sayılmayacaktır ve kazanılan NakitPuan’lar tatilpuan olarak kullanılamayacaktır. Kullanılması halinde tatilpuan karşılı tutar ekstrelere borç olarak yansıtılacaktır.
    NakitPuan ve ticari kartlar ile yapılan harcamalar dahil değildir
    Aynı gün yapılacak alışverişlerden sadece biri kampanya kapsamında sayılacaktır. Bu kampanya diğer NakitPuan kampanyaları ile birleştirilemez.
    HSBC Premier müşterileri kampanyaya dahil değildir. HSBC Premier müşterilerine özel düzenlenen kampanyası detaylarını öğrenmek için 0850 211 0 112’yi arayabilirsiniz.


    http://advantage.com.tr/faydalan/firsatlar_dunyasi.asp#!/giyim







  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.