Şimdi Ara

Hp Yazıcıdan çıktı alamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. HP laser jet p1005 marka bir yazıcım var. İşyerinde daha önce başka bir bilgisayarda kullanılıyordu.Çıktı alınabiliyordu.Bilgisayarı değiştirdim.Ürünün yanında verilen Cd ile tekrar kurulum yapıldı.İlginç bir şekilde sınama sayfasını çıkarıyor fakat bir word sayfasını yazdırmaya çalışırken "word belgeyi arka planda yazıcıya gönderiyor" şeklinde bir mesaj çıkıyor ve sayfaları hafızaya alıyor fakat çıktıyı vermiyor.Sağ altta yazıcı simgesi de çıkıyor ve hemen arkasından sanki yazım işlemi tamamlanmış gibi bir kaç sn sonra kayboluyor.Driver'ın güncel sürümünü indirip yazıcıyı tekrar kuracağım.Fakat bunun çözüm olacağını pek sanmıyorum.Nihayetinde yanında bir kurulum CD si var ve başka bir bilgisayarda çalışan yazıcı bilgisayarı değiştirince niçin çalışmasın.

    Yazıcı daha önce ağda kullanılıyordu.Bununla ilgili tanımlayamadığım bir sorun olabilir mi? Yazıcı şu an benim bilgisayarıma USB kablosu ile bağlı.



  • Yardımcu olabilecek birisi yok mu?. En azından bir fikri olan.
  • Kendim yazıp kendim oynadım ama belki birine faydası olur diye yazayım.Sitesinden indirdiğim son driverleri problemi çözdü.
  • Problemin çözüldüğüne sevindim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.