Şimdi Ara

Hp Victus 16 D1025NT Alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, Solidworks ve bu tarz mühendislik programlarını kullanmak için HP Victus 16-D1025NT alınır mı sizce? Bir süredir araştırma yapıyorum ve bütçeme uygun olarak bu modeli buldum. Genel olarak çizim ve öğrencilik işlerimi yapacağım. Cad-Cam vb. Bir iki tane de oyun oynarım. Fakat takıldığım ve tedirgin olduğum bir nokta var. Satıcı ve garanti süreci. Ürünü hepsiburada üzerinden satın almak istiyorum. Mağazadan almaya kalksam fiyatlar bütçemi direkt aşıyor.

Satıcı MTBİLİSİM. Olumlu yorumları var. Ve de HP Türkiye garantili. Ürün ve satıcı ile ilgili düşüncelerinizi merak etmekteyim dostlar. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Çok kararsız kaldım.

Sağlıklı günler dilerim herkese.

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-d1025nt-ntel-core-i5-12500h-16-gb-ddr5-512-gb-ssd-rtx-3050-freedos-161-fhd-tainabilir-bilgisayar-6g0f3ea-p-HBCV000039FZA3?magaza=MTB%c4%b0L%c4%b0S%c4%b0M&url_src=and-product-detail

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse cevap yazmayacak galiba 😔

• Amazon'dakini al, 3060'li olanı. Rami de 32 yaparsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçem maksimum 18 bin TL idi hocam. 16-17 binlerden yükselttim zaten. Oyun oynamayı düşünüyorum 1-2 tane. Bazı programlarda da ekran kartı gerekiyor. Genel olarak solidworks ve bu tarz müh. programları kullanacağım. Yani %80 iş ve çizim, %20 ise oyun, film, eğlence. 3060 lı model bütçemi aşıyor. Render falan almayacağım o yüzden 3050 de karar kılmıştım. Zaten işlemcide gayet güçlü. İlk etapta 512 GB ssd belirli bir süre götürür diye tahmin etmekteyim. İlerleyen süreçte bir tane daha ssd satın alabilirim. Toplam 2 tane m2 ssd slotu var sanırım. Ram de zaten 2x8 ddr5.

Ama işte yukarıda bahsettiğim önemli bir etken var o da nereden satın almam gerektiği. Hepsiburada düşünüyordum fakat satıcı farklı. Mtbilisim. Olumlu yorumları var evet hemde distribütör garantili. Ama bir türlü karar veremiyorum. Bu ay sonu almayı düşünüyorum, artık o zamana fiyatlar ne olur Allah bilir. Mağazadan alsam zaten durumlar ortada. Fiyatları direkt yükseliyor ama en azından kafa rahat oluyor. Ürün güzel ben çok beğendim. Şu satıcı ve garanti sorununu da çözsem tam olacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.