Şimdi Ara

HP TANKLI YAZICI KULLANALAR KULÜBÜ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
216
Cevap
15
Favori
40.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sauths

    Hocam benim gerçi 415 yani farklı model ama ben neredeyse her zaman taslak modunu kullanıyorum ne silik ne kayıklık oluyor. Kartuş hizalama ve kartuş temizleme yaptınız mı?
    evet yaptım.zaten taslak mod ile normal mod arasında dağlar kadar fark var.hele en iyi mod ile neredeyse uçurum kadar fark var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam millet. Dün bende aranıza katıldım. Vatan dan 1100 tl ye aldım. Gerçi oradaki eleman bu fiyat web e özel burda 1230 tl dedi. Bende o zaman burdan değil web den alırım dedim. O da bu sihirbazlik yapıp 1100 tl ye verdi.

    Neyse. Ben herşeyi yaptım da ürünü hp web sitesine kaydettiremedim. Ürünü bulamadı hp. Hp niin arama motoruna yazinca 316 modeli sizin ürününün diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E9 hatasının çözüm önerisi çok komik. Ve işe yaramıyor. Renkli-SB fotokopi çalışıyor ama pc.den çıktı alamıyoruz.
  • beyzafer B kullanıcısına yanıt
    Neden E9 veriyor acaba? PC den çıktı alamamanızı biraz açar mısınız? Yazıcı kapalı mı gözüküyor veya başka bişey mi?
  • kugutex kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, hangi model sizinki? Bende de aynı oldu modeli görmedi. Uğraşmadım daha sonra.
  • sauths S kullanıcısına yanıt
    HP Ink Tank Wireless 415

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sauths S kullanıcısına yanıt
    Yazıcı açık USB ile PC.ye bağlı.
    Ancak PC.de sürekli olarak meşgul görünüyor. Renkli veya SB fotokopi alabiliyorum. Ekranda E9 diyor. İnternette çözüm olarak ön kapağı 3 4 kez aç kapat yapın diyor. Ama hiç bir işe yaramadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyzafer B kullanıcısına yanıt
    uğraşmayın o zaman hocam,direkt müşteri hizmetlerini arayın.
  • Hp Smart tank 500 mü 515 mi sizce ? 515 için ekstra bütçe oluşturmam lazım eğer onu alırsam. Tek fark 500'ün kablolu olması 515'in wifi özelliği olması mı. Bir de epson l3111/ l3151 de kafamda şu an. önerilerinizi bekliyorum.

    Bu arada evde dersle ilgili çıktı alıcam ama 2 yıl süreyle her ay ortalama 150-200 sayfa renkli-siyah karışık çıktılar almam lazım.

    Ayrıca smart tankların mürekkep fiyatları falan nasıl. 18000 sayfadan önce biterse (ki sanırım o kadar dayanmıyormuş mürekkepler zaten) yerine 1 defalık ekstra mürekkep gönderme durumu var mıdır mesela öyle bir şey okumuştum sanki.
  • L3151 ile kıyaslamasını bende merak ediyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıymetli arkadaşlar merhaba. Hp ink tank wireless 415 kullanıyorum. Yakın zamana kadar renkli çıktıları sorunsuz almaktaydım. Ancak Renkli çıktı aşağıdaki şekilde alıyorum. Ayarlar bölümünden bakım yaptım yine olmadı. Yardımcı olur musunuz?HP TANKLI YAZICI KULLANALAR KULÜBÜHP TANKLI YAZICI KULLANALAR KULÜBÜHP TANKLI YAZICI KULLANALAR KULÜBÜHP TANKLI YAZICI KULLANALAR KULÜBÜ
    İşte mavi yazdırmak istiyorum pembe çıkıyor. Renk skalasından çıktı aldığımda elime geçen çıktı arkadaşlar. Ne yapmam gerekli. Ha bu arada uzun zaman renkli baskı almadım. Ama renkli kartuşu çıkartıp biraz ılık suda beklettim ama fayda etmedi.




  • ErtanHoca E kullanıcısına yanıt
    @sauths
  • Kıymetli arkadaşlar merhaba. Hp ink tank wireless 415 kullanıyorum. Yakın zamana kadar renkli çıktıları sorunsuz almaktaydım. Ancak Renkli çıktı aşağıdaki şekilde alıyorum. Ayarlar bölümünden bakım yaptım yine olmadı. Yardımcı olur musunuz?
    İşte mavi yazdırmak istiyorum pembe çıkıyor. Renk skalasından çıktı aldığımda elime geçen çıktı arkadaşlar. Ne yapmam gerekli. Ha bu arada uzun zaman renkli baskı almadım. Ama renkli kartuşu çıkartıp biraz ılık suda beklettim ama fayda etmedi.HP TANKLI YAZICI KULLANALAR KULÜBÜHP TANKLI YAZICI KULLANALAR KULÜBÜHP TANKLI YAZICI KULLANALAR KULÜBÜHP TANKLI YAZICI KULLANALAR KULÜBÜ




  • ErtanHoca E kullanıcısına yanıt
    Hocam tahminim senin hortumlardan biri hava yapmış veya kuruma yapmış. Yazıcıyı ilk aldığımızda kartuş kısmından çıkan turuncu bir alet vardı o alet şırınga gibi borulara tanklardan mürekkep gelmesi için ilk başta çekiyor. O aleti tekrardan takıp kapalı şekilde takıp sonra sanki ilk açılış yaparmış gibi tekrardan açarsanız tekrardan hortumlardan mürekkep çekecektir belki o zaman sorununuz düzelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sauths S kullanıcısına yanıt
    Hocam o dediğiniz plastiği atmışım demek ki bulamadım. Başka türlü havayı çekme durumu olmaz mı acaba?
  • ErtanHoca E kullanıcısına yanıt
    Konunun başında atmayın lazım olur demiştim keşke atmasaydınız. Başka nasıl hava aldırılır bilemiyorum şuan yazıcı yanımda değil bakamıyorum.
  • sauths S kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben de yazıcı almayı düşünüyorum fakat laser mi tanklı karar veremedim.
    Öğrenciyim çıktıya ihtiyacım oluyor, renkli olmasa da olur,
    Fakat fark ettiğim kadarı ile hp 415 ile 515 de dublex baskı özelliği yok yani çift taraflı baskı için el ile kağıdın değiştirilmesi gerekiyormuş.
    (Bu sene sınav senem olduğu yazıcıyı biraz fazla kullanabilirim.)

    Sizce tanklı mı tercih etmeliyim yoksa lazer mi?

    Lazer yazıcı olarak ise Samsung SL-M4020ND Network Dublex Lazer Yazıcı'yı düşünüyorum çift taraflı çıktı alınması çok daha pratik olabilir.(HP 4ZB77A Laserjet 107A da olabilir.)
    Tanklı olarak ise HP Smart Tank 515 veya Canon Pixma G2411 olabilir.
    Daha iyi önerileriniz var ise alabilirim.
    Fiyatlar pahalı mı bilemiyorum yazıcı fiyatlarını bilmediğim için fakat ortalama ve uzun süre gidecek bir alet için 1500 tl kadar gözden çıkarmak gerek herhalde.
    https://www.hepsiburada.com/samsung-sl-m4020nd-network-dublex-lazer-yazici-ss383d-p-HBV000006N364
    https://www.hepsiburada.com/hp-smart-tank-515-wireless-all-in-one-yazici-1tj09a-p-HBV00000O73Y0?is_retargeting=true&shortlink=9f9b45ba&c=Instagram&pid=Sosyal%20Medya&af_lp_src=https://creatives-cdn.appsflyer.com/crt-f5fe1769-1da6-4bb9-9c7e-47f8871227d42&af_adset=g%C3%BCn%C3%BCn%20-%20f%C4%B1rsatlar%C4%B1&af_force_deeplink=true




  • RedBull Racing RB7 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aynı ikilemde kalmıştım arada da 300TL fiyat farkı vardı. Hp 500 aldım. Yazıcıyı usb kablo ile modemin USB girişine bağladım. Tüm PC lerle kablosuz bağlanabiliyorum, sorun yok. Sadece android cihazlar ile bağlanamiyorum onu da bir süre sonra çözerim herhalde , bu da benim için sorun değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar. Bir tanklı yazıcı alacağım ve aklıma takılan bir kısım var günlerce aramama rağmen hala aklımdaki sorunun cevabını bulamadım. HP Smart Tank 515 almayı kafama koymuştum. Bir AVM çalışanı bana HP lerde (Smart Tank 515 de dahil) baskı kafası (kartuş) denilen yerin bir süre sonra değişmesi gerektiğini Epsonlarda ise böyle bir durum olmadığını söyledi. Gerçekten baskı kafası denilen yer her yıl değişip bana 500-600 tl masraf çıkaracak mı. Öyle olsa bile Epsonlarda böyle olmaması garibime gitti tanklı yazıcılar aynı mantıkla çalışıyor diye biliyorum. Birde mürekkep pedi oluyor galiba Epsonlarda var ama HP lerde yok diye anladım şimdiye kadar. Mürekkep pedi hakkında ve bu baskı kafası hakkında ÖZELLİKLE -HP Smart Tank 515- için nasıl işliyor süreç bilgi verebilecek olan olursa çok sevinirim.

  • Çoğu ürünlerini beğenmem ama hep yazıcı konusunda hep başarılı bir firma olmuştur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.