Şimdi Ara

Hp probook 4540s Çift Ekran Kartı Sorunu / Sistem derecelendirme problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba yeni aldığım dizüstü'nde problem yaşıyorum. Sistem derecelendirme de grafik puanlama 1.0 , ve yeni derecelendirme yaptıgımda hata alıyorum. Sistem de ekstra'dan kasılmalar oluyor. Arada Kitleniyor makina... Ekran aydınlatması da oldukca düşük. Aygıt yöneticisinden onboard ekran kartını devre dışı bıraktıgımda bağdaştırıcı özelliklerine baktıgımda tanımlanmıs kart gözükmüyor. Onboard ekran kartını iptal etmenin bir yolu var mı ? Windows sistem derecelendirme de 1.0 puan neden veriyor. Acil yardım eder misiniz ?

    İşlemci : İ7
    Ram: 16 gb



  • Ekran Görüntüleri
     Hp probook 4540s Çift Ekran Kartı Sorunu / Sistem derecelendirme problemi Hp probook 4540s Çift Ekran Kartı Sorunu / Sistem derecelendirme problemi Hp probook 4540s Çift Ekran Kartı Sorunu / Sistem derecelendirme problemi Hp probook 4540s Çift Ekran Kartı Sorunu / Sistem derecelendirme problemi




  • Hocam driver güncellemesi yapınız, üstüne birde güç planını yüksek performans yapıp deneyiniz. Onboard ekran kartını iptal etmeye gerek yok, sistem kendisi algılama yapıp ona göre kart geçişi yapıyor. Dediğim gibi driver güncellemesi yapınız muhakkak.
  • Ekran Kartının en son güncel driver ını yükledik ama gene tırt oldu. Bide sürekli kilitleniyor. Açılıştaki ekrandan ram ve disk testi de yaptık temiz sonuç çıktı. Driverlar da güncel ama anlamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mypatru

    Ekran Kartının en son güncel driver ını yükledik ama gene tırt oldu. Bide sürekli kilitleniyor. Açılıştaki ekrandan ram ve disk testi de yaptık temiz sonuç çıktı. Driverlar da güncel ama anlamadım.
    çözüm bulabildiniz mi hocam? ekran kartı kullanılamıyor galiba bende. oyun oynatmıyor hiç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.