Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (525. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.546
Cevap
24
Favori
1.057.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 523524525526527
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar hp dv2500 serisinden bilg var ekran kartı 64MB yazıo nası 128MB artırabilirim paylaşımda 319MB kdr çıkabilio ama nasıl yapıcam
  • Benim bir sorunum vardı onu sormak istiyorum.
    Bende HP Pavilion 6390ea var, ilk aldığım zamanlar sorunsuzdu ancak 7 ay sonra kadar ram in birine bişey oldu.2 adet 512mb ram var, hele birtanesi var ki onu ne zaman takarsam takayım bilgisayar 2 kere bipliyor ve F1 to resume, F10 to setup falan diyor, yerlerini değiştiriyorum bu sefer bip yok ancak vista yükleme ekranı başlamadan donuğ kalıyor ve pcyi baştan başlatıyor. O bir taneyi çıkarınca sorunsuz ancak RAM in yarısı yok vista masaüstünde bile az az kasıyor. Sadece RAM in birinde var böyle bir sorun. Çözüm yolunu biliyorsanız çok güzel olur, bilmiyorsanız canınız sağ olsun. Teşekkürler.
  • @Mudeku

    belli ki ramlerden biri bozuk, çözümü de garanti (eğer dolmamışsa) kapsamında yenisini talep etmek veya kendiniz yeni bir tane almak. zaten sorun sadece ramde olduğundan uzun süre serviste bile kalmaması lazım.
  • yeter artık sıkıldım hp den bune yaa. 6296 ea 2.450 ytl para verdim 11 ay önce, büyük heveslerle aldıgım makinaya bak! tiyyyyyyyy diye sacma sapan bir ses, ne yaptıysam dindiremedim. masanın üstüne koyuyorum sağ ön tarafı dengesiz, boşluk var. pil yerine oturmuyor deli gibi sallanıyor.mause yanımda olmuyor touchpad'e dokunuyorum sanki elektrik kaçağı var elim sürekli titriyor. ha bide şarjimı tam doldurmuşum keyifle nette takılcam oda ne 45 dk da bizim şarj %25 olmuş.ne anladım laptop olayından! sonunda fırsatını buldum ve servise kendi ellerimle teslim ettim. Yoksa birgün dayanamayıp yerden yere vurcaktım.
    neyse bende günleri geriye saymaya başladım daha 2.işgünü oldu ama bu tiyyyy sesini hata olarak kabul etmediklerini söyleyen arkadaslara rastladım.Bu doğrumu? bide şu sağ ön tarafta olan dengesizliği?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan149 -- 18 Mayıs 2008; 14:52:15 >




  • HP sorunsalı devam ediyor.
    Allah yardımcımız olsun.
    Herkese sorunsuz günler dilerim...
  • O tiyyyy sesi genelde forumdaki ark.ların çoğunda bende dahil olmak üzere var.Bende o yüzden zamanında servise falan yolladım.Bir değişiklik olmadı.Daha sonra BIOS için yeni sürüm denedim.Daha sonra artık o sürümden yüzünden midir onu tam bilmiyorum ama o ses geçti.Ön taraftaki dengesizliği ise belki hani makinanın altında 4 tane köşelerde siyah dengeyi ve kaymamayı önlemek için parçalar varya belki sağ taraftaki düşmüş veya kopmuş olabilir.Ona bir bak istersen.
  • yani o ses hiç geçmiyormu?
    servisten alırken orda denicem eğer o ses gecmemiş olursa ben bunu almam dicem. onlar bunu kabul etmiceklermi? aynen bana iade yani
    o siyah parcaların hepsi tam olarak yerinde ve hiç aşınmamış. ama bilgisayar dengesiz! sağ alt taraf hep havada kasanın kendisi yamuk yani! çok saçma ya arkaşlara alay konusu bile oldum. 2450 ytl lik makina ile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan149 -- 18 Mayıs 2008; 19:52:38 >
  • Metin şu imzayı değiştir artık
  • Ya omer1990 kardeşimiz geçmiyor diyor ben bende geçti diyorum.Ama şimdi yeni makina bekliyorum.O gelsin işallah onda öyle bir sorun çıkmaz.Ne gıcık birşeymiş ya o ses.
  • hp kendisi o sesin cpunun düşük ve yüksek hızlar arasında geçişinden kaynaklandığını belirtiyor ve bunun anakart değiştirme sebebi olmadığını üstüne basa basa söylüyor.

    http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?lang=en&cc=us&objectID=c00854665&jumpid=reg_R1002_USEN

    şimdi sende ses var mı deseniz var, ama burada okuyup da kulağımı yaklaştırana kadar duymamıştım o sesi.
  • Verdiğin linkten o kadar çok şey anlatım ki .Türkçesi varsa elinde onu koy ki herkes anlasın.
  • pardon, kabaca çevireyim:



    (temsilciler) lütfen müşterilere açıklayın:

    "modern endüstri standardındaki notebooklar pil ömrünü uzatmak adına yeni güç tasarruf metodlarıyla donatılmıştır. bunlardan biri de cpuyu kullanımda olmadığı zamanlar düşük güç tüketimli uyku haline zorlamaktır.bu uyku haline giriş çıkışlar çok sık aralıklarla (bazen saniyede yüzlerce kere) gerçekleşir.bu değişimler aynı sıklıkta güç kaynağında dalgalanmalar oluşturacağından (ac güç kablosundan bahsedilmiyor) güç kaynağı bileşenlerinde bir tınlama (çınlama işte bahsettiğimiz ses) meydana gelebilir. bu olay son teknoloji kullanan notebooklarda endüstri standardıdır."

    teknik servis: bu ses bir anakart değişim sebebi değildir.
  • Ama bu ses yüzünden ilk verdiğimde ana kartım değişmişti. Daha sonrasında bu ses yine devam ediyordu. Müşteri hizmetleri ile görüştüm ve bu ses yüzünden anakartı değiştirdiniz. Demekki bu bir sorun. Ama ses hala devam ediyor yine versem yine anakart değişecek ve yine ses devam edecek. Sorunum çözülmeyecek. Bu yüzden para iadesi istiyorum demiştim ve reddedilmişti. Sorun olduğunu kabul ettiler ama "Ömer bey gerekli şartlar maalesef oluşmamıştır" denilmişti. Bunun üzerine ben gerekli şartları birer birer oluşturdum ve paramı aldım. Bir çok kişiyede PM yolu ile nasıl yaptığımı anlattım onlarda deniyorlar. Umarım paralarını alırlar. Ayrıca ben bu tiy sesini HP'den başka bir notebookta duymadım. Duyanınız varmı?
  • Bir ark. bir önceki sayfada Casper'da da aynı sesten duymuş.Omer sen gene iyi paranı almışsın.Bana parayı da vermediler.Onun yerine o serinin en üst modelini verecekler.Bakalım bu hafta cumaya kadar elime geçermiş.Bekliyorum.Gelir gelmez o sese bakacam.
  • BENDE 6390 EA VAR.ISINMA PROBLEMLERİ YENİ MAKİNALARDA DEVAM EDİYOR MU ?.BUNA Bİ ÇARE BULABİLECEKLER Mİ .
  • @kagan23

    Eğer yeni ürün veriyorlarsa o zaman paranıda alabilirsin. Sana gönderilen sözleşmeyi imzaladınmı? İmzalamadıysan sana hemen paranı geri aldırtabilirim. İmzaladıysan çok geç. Çünkü Tüketici Hakları'na göre eğer ürünün yenisini veriyorlarsa (yada en az o niteliklere sahip bir model yada üstü) paranıda alabilirsin. Bu senin doğal hakkın. İmzalamadım de!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyomer -- 20 Mayıs 2008; 15:09:13 >
  • Merhaba arkadaşlar benim dv 9000 var ve recorvy cd si kayıp kardeşim format atayım derken anasını ağlatmış anlayacağınız elimizde patladı xp sata sayesinde format attım kurtardım ama hp nin sitesinden indirdiğim driverler dan ses ve ethernet çalışmıyor nasıl yapıcağımı bana söyleyebilirmisiniz acaba?
  • @mirga

    Benzer özelliklerdeki farklı modellerin sürücülerini yüklemenizi tavsiye ederim.
  • maalesef be omer be imzaladık artık öyle bir duruma gelmiştim ki bir şekilde ya paramı ya da yeni bir makina almayı kafaya koymuştum.Tabi bu arada tüketici hakları gibi birşey düşünmek aklıma gelmedi ve imzaladım.Ama dediğim gibi o serinin en iyi makinasını bu hafta içinde verecekler.
  • En babasınıda verseler sen bana HP deyince benim tüylerim diken diken oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 523524525526527
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.