Şimdi Ara

HP PAVILION15-BC200NT CORE İ7 7700HQ 2.8GHZ-16GB-1TB+256SSD-15.6-GTX1050 4GB-W10 ( ANA KONU ) *KULLANICILAR KULÜBÜ* (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
6.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben dün akşam indirimden bc203nt modelini aldım bu cihazla arasında ki tek fark ssd. Bakalım kaç güne gelecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismltrn İ kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ama ekran kartıda 2gb 1050m o modelin haberiniz olsun.
  • ya ekran kartında model aynı zaten 1050 ile arasında fark yok. GB farkı gözümden kaçmış :/ zaten 500 lira farkı veremezdim şuan. dikkatin için teşekkür ederim.
  • Dün Vatan'dan indirimle 4000'e sipariş verdim. Hp iadesiyle 3520'ye gelecek. Uzun zamandır takip ettiğim bir bilgisayardı. Acer vx5'in i7 7700hq modeliyle bunun arasında kaldım. Acer 3600'dü ve ssd yoktu. Bence karlı bir alışveriş oldu. Kullandıktan sonra daha ayrıntılı yorum yapacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınavcı46 S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de yakında almayı düşünüyorum. Değerlendirmeniz benim için önemli olacak. Özellikle ısınma konusunu merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isınma konusuna ben de çok takıldım fakat powerbanklerden tutun bilgisayarlara kadar her alet ısınıyor. HP'de bu sorun daha fazla göz önünde. İlk aşamada ısınma olmayacağı aşikar, yazılımsal sıkıntılar haricinde. Ciddi, donanıma zarar verecek ısınmaların ilk iki yıl arkasından geleceğini düşünüyorum. Forumda ve farklı platformdan öğrendiklerime göre HP laptoplarda gerçekten çok adi bir macun kullanıyor. Piyasada satılan macunların bile HP macunlarından kaliteli olduğunu öğrendim. Çok ciddi ısınma sorunları yaşarsam servisle görüşüp macunu onlara değiştirtmeyi deneyeceğim, olmazsa kendim değiştireceğim. Fakat kullanmadan bilemeyiz, belki hiç gerek bile kalmaz. Vatan'da çalışan bir tanıdığımdan öğrendiğim kadarıyla da hem bu seri hem de özellikle bu bilgisayarda birçok sıkıntının aşıldığı gözlemlenmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sınavcı46 -- 26 Temmuz 2017; 20:29:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınavcı46 S kullanıcısına yanıt
    Evet ben de yıllardır hpnin Pavilion g6 sını kullanıyorum. Aşırı ısınma yapıyordu. Ama bu seride olmadığı söyleniyor. 480 TL indirimi de bana cazip geliyor. Fazla kullanan var mı bilmiyorum ama yorum çok fazla yok. Riske alıp alicam sanırım ben de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben bu cihazı almayı istiyorum.



    Cihazın keonik sorunu var mı ?



    Kasası sağlam mı ? Orası burası oynayıp gıcırdıyor mu ?



    Cs go en yüksek ayarlarda kaç fpa veriyor ?



    Cihaz kaç sene götürürür ? 4-5 sene götürsün . O süre sonunda low da oynatabilsin yeter

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir de bahsettiğiniz hp nin iade olayı nedir ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlarda problem olmaz ben sadece kasasını sevmediğim için almadım genel olarak gayet iyi bir laptop

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, ben de bu bilgisayarı aldım. Ancak pc idle'da iken, hiç bir program çalışmıyorken klavyenin sol tarafında bir ılıklık var. Speccy programıyla sıcaklıkları ölçtüm, CPU ortalama 50 derecede.

    Bu sizce normal mi, cpu'nun 40 derece civarında olması beklenmez mi?

    Aynı bilgisayara sahip olanlar da speccy ile idle'daki cpu sıcaklığını ölçüp yazabilirse çok sevinirim.

    Bu arada merak edenler için. CS go en yüksek ayarlarda min 150 fps ile oynanıyor. Isınma elbette biraz var. CPU 70 derece civarında oluyor. GPU ise 57 derece.

    Kasada bir gıcırdamaya veya gevşekliğe rastlamadım.
  • thy8797 T kullanıcısına yanıt
    Yabancı forumlard ki incelemesinde ortalama 48 santigrad derecelik bir sıcaklık vardı, sizinki normal gözüküyor bence. Fan sesi ne durumda hocam? Ram sanırım. 2x8 idi 32 gb ye arttırılabilir mu? Genel olarak hoparlör, fan, ısınma vs. Memnun musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende %20 vatan indirimden aldım bu modeli ve hp indirimi ile 3520 liraya maal oldu. Çok ince bir dizüstü olmasına rağmen ısınma sorunu hiç yok, yiğenimde Dell 7567 var onun kalınlığı bir hayli fazla olmasına rağmen oyun açtığınızda hissedilen ısı ve ses aynı. Oyun kapalıyken hissedilen ses-ısınma hemen hemen hiç yok. Ssd si çok hızlı, klavye hissi çok hoş. Ekran kartı oyunları müthiş bir akıcılıkla oynatmıyor ama bu fiyat için çok iyi. Oyun sizin için çok önemliyse ve bütçeniz var ise daha üst ekran kartlı modellere yönelmenizi öneririm. Pilide idare eder 2 saat hdmi ile tv'ye bağlayarak canlı maç seyrettim ve nette gezdim %54 kalmış. Ekranı çok iyi. Ses kalitesi mükemmel değil ama bence yeterli.
  • https://www.notebookcheck.net/HP-Pavilion-15t-X7P44AV-7700HQ-FHD-GTX-1050-Laptop-Review.207548.0.html

    Bu testi hepiniz biliyorsunuzdur. Klavyenin sağ tarafının idle'da 24 derece olduğunu söylüyor. Elbette bir ölçüm yapmadım ama 24 dereceden çok daha fazla olduğu belli. Durumu hp'nin kendi forumuna da yazdım (https://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Hardware-and-Upgrade-Questions/I7-7700hq-Idle-temperature/td-p/6246571 ).

    Forumda idle'da CPU'nun 45-47 derecelerden olmasının normal olmadığını ve değişim talep edebileceğimi söylüyorlar ama HP müşteri hizmetlerini aradığımda, bu sıcaklıklar normal, burası Türkiye, HP'nin diğer ülkelerdeki çalışanlarının ne dedikleri önemli değil diyorlar.

    Durum böyle şu an %1 load var iken CPU 48-49 derece.

    Almayı düşünenler için sürpriz olmasın.

    Fan sesi idle'da yok denecek kadar az, sistemi yoran oyunlarda ise fan sesi epey geliyor. Hoparlörden gerçek B&O kalitesi beklemek yanlış olur. Normal denecek bir hoparlörü var.

    Saygılar,
  • bu modelin kullanıcılarına ilginç bir problemimi anlatmak istiyorum.

    bilgisayarı hdmi ile lcd ye bağlıyorum. videoları sorunsuz izliyorum. ancak mkv formatında tüm playerlar ilginç bir şekilde ses kısma yapmıyor. hatta bilgisayarın ana sesini kıssam da videonun sesi kısılmıyor. onun haricinde ki tüm sesler kısılmış oluyor. yani videonun sesi direk olarak en üst seviyede gidiyor. tabiki problem değil ama ses kısma yada mute işlemini tv kumandasından yapmak zorunda kalıyorum. başına böyle bir şey gelen var mı? olası sebepler nelerdir? ben codec lerden şüpheleniyorum. ama nasıl çözülür bilemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerkan -- 10 Aralık 2017; 0:30:6 >
  • vatan da 5750 TL yazıyor

    ne güzel dünya.. dolar yükseldi bahanesi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.