Şimdi Ara

Hp Pavilion Fan soketinde temassızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
38
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle laptop modeli Hp pavilion 15 cb008nt, bugün içini açıp detaylı temizlik ve macun değişimi yaptım. Temizlikten önce fanların ikisi de çalışıyordu. Ancak temizleyip fanları taktıktan sonra fanlardan birinin çalışmadığını farkettim. Önce kablodan dolayı olduğunu düşündüm ancak fanların yerlerini değiştirdim ve fandan ya da kablodan kaynaklanmadığını gördüm. Sorun, anakarta lehimli olan soketten kaynaklı. Sokete baskı uyguladığımda çalışıyor ancak normal bir şekilde takıp bırakınca çalışmıyor. Lehimli olan soketin değişme şansı var mıdır acaba servise götürsem değiştirilebilir mi? İnternetten parçayı bulmaya çalıştım ancak bulamadım. Yardımcı olabilecek bilen biri varsa sevinirim.
    Herkese iyi forumlar.

Not: Konuda bahsettiğim yer, fotoğrafta işaretlediğim kablonun takıldığı, anakarta bağlı olan beyaz giriş.
    Hp Pavilion Fan soketinde temassızlık Hp Pavilion Fan soketinde temassızlık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• fan soketinin anakarta oturduğu yerde bir bacakta veya lehimde kırılma olmuş, baskı uyguladığınızda bacaklar birbirine değdiği için akım geçiyor, serviste fazla ücret çıkabilir veya müşteri memnuniyeti adına da yapabilirler, en kötü ihtimalle notebook tamiri yapan özel bir bilgisayarcının ve ya elektronikçininde yapabileceği bir iş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.