Şimdi Ara

HP Pavilion dv6-6115et (LZ489EA) Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartı AMD Radeon HD 6770M (2 GB GDDR5 ayrılmış) ekran kartı için bağdaştırıcı ayrlarına girdiğimde intel hd graphics 3000 yazıyor ekran kartm paylaşımlımı ?

Bu arda ileride başın sıcaklıktan dolayı çok ağrıyacak dostum hazırla kendini

SICAKLIK KONUSUNA GELİNCE BİR SOĞUTUCU ALMAM ŞART OZAMAN
  • Masaüstündeyken sağ tıkla, değiştirilebilir grafikleri yapılandır seçeneğine tıkla ve yüksek performanslı grafik sekmesine tıkla.Değişimi onayladıktan sonra ekran 2-3 sn kararacak ve harici ekran kartına geçmiş olacaksın

Sunroof//Infinity Sound//Navi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERDİ007

BEN OYUN OYNARKEN ŞARJDA OLMASI LAZIM O ZAMAN BN GÜÇ AYARLARINI ŞARJDAYKEN MAXİMUM DİYE AYARLADIM ÇNKÜ,PES 11 SETTİGNS E GİRDİĞİMDE EKRAN KARTINI İNTELİNKİNİ GÖSTERİYOR NE YAPMALIYIM ?

SICAKLIK KONUSUNA GELİNCE BİR SOĞUTUCU ALMAM ŞART OZAMAN

arkadasım defalarca acıkladık.. yukarıdaki arkadasta her yerde ısınıyor diyip duruyor.. hp coolsense gir orada fan modunu ayarla.. ve en kral oyunu oyna.. sonra gel buraya yaz.. bu arada bilgisyarında iki ekran kartı var ve önceki seri gibi geçiş özelliği yok.. yani ihtiyaca göre ekran kartını bilgisayarın kendisi seciyor..

Orijinalden alıntı: dreej12

yok öyle değilidr , harici ekran kartına ilaven bir de dahili ekran kartı koymuşlar.

Bu arda ileride başın sıcaklıktan dolayı çok ağrıyacak dostum hazırla kendini

http://forum.donanimhaber.com/m_49967250/tm.htm

konusunu incelersen sanada yardımcı olabilecek bişeyler bulabilirsin..

Saygılar
    HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)
    15 yıl önce açıldı
    HP Pavilion Dv7-6000st (LC750EA)
    15 yıl önce açıldı
    HP Pavilion 15-E055ST (E1T67EA)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.