Şimdi Ara

HP Pavilion dv6-3340et

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uzun zamandır laptop almayı düşünüyordum elime uygun fiyata Dv6-3340et alma fırsatı geçti ama bu model ile ilgili google da fazla bir sonuç çıkmıyor hatta hiç sonuç çıkmıyor da denilebilir. Bu model hakında bilgisi olan arkadaşlar varsa bana yardıcı olabilirler mi tavsiye edermisiniz yada aklınızdakileri yazarsanız sevinirim. Ürünün özellikleri şu şekilde;
     HP Pavilion dv6-3340et



  • 1600 tl, bayi fiyatı bana uygun geldi, araştırıyorum şu an
  • Bende HB Dv6-3340et dizüstü bilgisayardan almayı düşünüyorum.
    Ama internette bu bilgisayar için pekte yorum yok..


    Konuyu açan arkadaş;

    Son durum nedir?

    Aldınızmı?

    Aldı iseniz yorumunuz nedir?
  • Ürünü alalı yaklaşık 20 gün oluyor ve ben memnunum ama karıncalanma sorunu bundada var belli belirsiz dikkatli bakarsanız farkedebiliyorsunuz onun dışında gayet memnunum gerek hızı olsun gerek oyun performansı beni tatmin etti açıkçası aldığım günden beri oyun oynuyorum henüz bir sorunla karşılaşmadım.
  • vatan bilgisayarın bugünkü kampanyasiyla bende 3340et aldım 6550 ekran kartı 750 gb hdd 6 gb ram 1400e aldım sanırım uygun fiyata aldım ekranda sorun olursa netten aldığım icin iade hakkım var diye biliyorum? Yarın Yada p.tesi gelir sanırım inşallah sorun yasamayız
  • 3340 modelinin klavyesi aydinlatmalimi?
  • Ben de bu laptopu almayı düşünüyorum. Denildiği gibi internette çok az yorum yapılmış daha yeni olduğu için. Ama güvendiğim bir satıcıdan laptopun çok iyi olduğu bilgilerini aldım. Satarken müşteri "Sürekli pc almakla uğraşmak istemiyorum bir kere alıp iyi olanı almak istiyorum" dediğin de bu modele yönlendiriyorum dedi. Fakat alırken kampanyadan almaya çalışın 1600'den fazla para vermeyin.
  • Vatan Bilgisayarda bugün 1411 TL.
  • Başka sitelerede bakmıştım bu fiyattan daha ucuza bulamadım, bu fiyata yakın olanlarda da peşin fiyatına taksit yoktu. Alacak olanlar kaçırmasın Ayrıca sitede yazmıyor ama bütün hp pavillion serisinde 1 yıl ücretsiz sigorta var :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: horizon2005

    Vatan Bilgisayarda bugün 1411 TL.


    Offf süper kampanyaymış ya. Kaçırdım malesef. Bir aksilik olmazsa bu bilgisayarı alıcam, bu fiyata kampanya olur bir daha umarım.
  • Sevgili arkadaşlar;

    2005 yılından beri Toshiba'nın epey eski model bir bilgisayarını kullanıyordum. Yaklaşık bir ay önce bu bilgisayarı aldım. Bir aydır kullanıyorum yoğun şekilde. Bilgisayarın niteliklerinin hakkını verecek şekilde seri çalışıyor. Tasarımsal olarak herhangi bir sıkıntısı yok bir kaç ufak sıkıntı dışında. bu da alışkanlıklarla alakalı tabi ki.

    Klavyesinde Sayısal tuş takımının olmaması yeterince kötü iken bir de klavyenin en sol sütun'una hesap makinesi, i. explorer, print mail gibi (sanki çok lazım) tuşlar koymuşlar ne zaman ctrl'ye basmak istesem bir hesap makinesi ekranı çıkıyo karşıma. alışıcam inşallah. F tuşlarının her birisinin üzerine bir görev koymuşlar ses ya da aydınlık ayarları, film ya da müzik oynatırken play pause gibi ama ne zaman ki full ekran bir işlem yaparken o anlığınına sesi kısmak isteyeyim full ekrandan çıkıp ekranda bir ses seviyesi göstergesi çıkıyor sonra full ekrana geri dönünce de sürprizler sizi bekliyor. Mesela futbol oyununda bi gol yemiş ya da araba yarışı oyununda arabayı kenara toslamış olabilrsiniz. Nedendir bilinmez bu ses seviye barı son zamanlarda gözükmüyor full ekrandan çıkmadan da ses ayarları yapılabiliyor. ne zaman neyi deaktive ettim hi bir fikrim yok.

    Çok hoş bir özelliği parmak okuyucusu. her şeyi tam bi o eksik kalsın ne kadar gereksiz diye düşünüyordum, sadece windows'u başlatmak için kullanılabildiğini sanıyordum ama öyle değilmiş. Bütün şifre ile eriştiğiniz internet hesaplarınızı şifrenizi bir kez daha girmek zorunda kalmadan açabiliyorsunuz. Hangi site olduğu farketmiyor, sadece bir kez tanımladıktan sonra bir sonraki seferde sadece parmağınızla hafifçe dokunarak hesabınıza erişebiliyorsunuz. Yakında tüm şifrelerimi sanırım unutucam girmeye girmeye.

    Bazı HP modellerinde olduğu gibi ışıklı klavye bu modelde yok.

    Harici bir monitör veya Tv ile bağlantısını yapmak USB bellek takmak kadar seri oluyor. f4 tuşunu bir iki kez dokunarak istediğiniz monitöre anında erişiyorsunuz.

    Yazılım olarak bilgisayarda gelen şeyleri çoğunu aldığım akşam sildim. (60günlük norton, Office-limitli, bi süre sonra oynamak için para isteyen "wildtangent" oyunları. vb)


    Gelelim bu bilgisayarı almamanız için gayet mantıklı gerekçelere:

    1. Bilgisayarın fanı masaüstü fanından farksız. çok temel işlemlerde internette gezinme ya da word filan herhangi bir sıkıntı yok gibi duruyor ama sessiz bir ortamda çalışırken o bile gereğinden fazla ses çıkartıyor. Eski toshiba bilgisayarımdan duyduğum maksimum fan sesi (ki 5 sene sonrasında bile) bunun minimum fan sesine eşit. Daha da beteri en ufak bir uygulama kastığında, virüs taraması ya da minik bir oyun (zuma filan) fan başlıyor daha hızlı dönmeye ve gürültü yapmaya. Büyük oyunları oynarken ise masaaüstünden fazla ses çıkartıyor desem yalan söylemiş olmam. windows 7'nin araçları ile ölçtüğümde ekran kartı ısısının NFS shift oyununda 80'lere işlemci ısısısının neredeyse 88-90'lara vurduğunu bizzat ölçtüm. üstelik soğuk bir ortamda. Yani yaz sıcağında altına harici bir fan alınmazsa bu aletle ya büyük uygulamalar çalıştırma (ki o zaman ne diye bunca özellik) ya da bu alet intihar eder gibi geliyor bana. Başka bir dv6 serisi hp'yi arkadaşım kullanırken fazlaca ısınıdığında sistemin kendini kapattığını söylemişti. kapandığına ya da oyun esnasında sistemin kararsız kaldığına hiç şahit olmadım ama öyle saatler boyunca da oyun oynadığımı söyleyemem. Ben son ses açarım, oyunun sesiyle fanın sesini bastırabildiğim kadar bastırırım diyorsanız buyrun.

    2. Arkadaşlar başka başlıklar altında da okuduğum elektrik kusuru bunda da mevcut. Bilgisayarı prize takılı olarak kullanırken bütün metalik yüzeye elektrik akımı dağılıyor. bunu elinizle hafifçe dokunuduğunuzda apaçık hissediyorsunuz. Ki bu da bilgisayarın tuş takımı hariç ekranın arkası da dahil bütün yüzeyi demek. HP destek hattına bu konu ile ilgili olarak ulaştım. BIOS update yaptırdılar telefondan direktiflerle. Geçti mi diye sordu? maalesef dedim. O zaman aldığınız yere geri verin dediler. Aldığım yerle irtibata geçtim. İlk ben değilmişim daha önce getirenler olmuş. Topraksız priz kullanıldığı için olduğunu farketmişler. Bana da topraklı prize tak dendi. Denedim evet topraklı prize takıldığında elektrik akımı yok oluyor ama ben bunu böyle istemiyorum diyorsunuz. Peki diyorlar siz yollayın biz servise yollarız bir ay kadar beklersiniz sonra da ürün sağlam deyip geri gönderirler diyorlar. tabi ben de bir ay beklemeyi göze almak istemedim. Ürünün Teknokask'tan 1 yıl sigortası var. HP'nin ücretsiz kampanyasıydı. uzatmazlarsa eğer yarın son. birşey olursa bilmiyorum artık. Bir sene içinde olursa eyvallah. Yok bi sene içinde bişey olmazsa bir daha olmaz herhalde.

    Kısaca. Özellikler 512 ram 60gb hdd centrino işlemcili eski toshiba bilgisayarım özellik olarak kesinlikle yanına yaklaşamasa da bu modelin, ben onu bir parçam gibi hissediyordum, bu ise kuma karı gibi eğreti şu an hayatımda.


    İllaki almak istiyorsanız, bekleyin vatan arada bir %25 worldcard'a 6 taksitte indirim yapıyor. fiyatı 1400'lere düşüyor. Şu an için piyasadaki en makul fiyat. 1500'ün altına bulmak güç çünkü taksitli olarak. İleride daha da düşer. Bir de bu ürünü aldıysanız ve 15 gün geçmediyse Hp'nin sitesine girin ve ücretsiz 1 yıl sigorta formunu doldurun. 30.04.2011 son gün.

    Ben bilgisayarı 1520tl'ye almıştım. fiyat mukayese sitelerine girip ucuzu nerdeyse ordan alın derim.

    Daha da aklında sorusu olan varsa bilmiyorum ama bunu okuyan arkadaşlar elektrik problemini yaşayıp yaşamadıklarını anlatırlarsa sevinirim.
  • arkadaslar ekranında vıdeo ızlerken karıncalanma oluyor yanı cozunurluk sankı dusukmus gıbı karelenme oluyor buunun cozumu var mı 1080 hd ızlıyorum yıne oluyor
  • bilgisayarınızın ekran kartını güncelleyin.. görüntüde sıkıntı olabilir farklı hd görüntüler deneyin.. bios update yapabilirsiniz.. vb..
  • Hala kullanan var mı bilgisayarı bir kaç sorum olucak?Kardeşime verdim ama birkaç sorun var da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.