Şimdi Ara

HP Pavilion dm3-1010et İnceleme & Kullananlar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
1
Favori
45.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar urun satmanın uruun almanın pazarlık yapmanın yeri burası degil..! Lutfen...
    Gerekli yerde konu acınız alım ve satım işlemlerinizi orada yapınız..!
    Saygılar
  • Ben de Türkcell'den dm3 aldım fakat ekran kartı nın özelliklerini bilmiyorum.Ayrıca oyun da oynamak istiyorum anladığım kadarı ile düşük kapasiteli bir ekran kartı var üzerinde.Ekran kartı ile ilgili internette tam istediğimi bulamadım kaç mb olduğu ve paylaşımlı olarak şu haliyle ramdan nekadar yediği konusunda.Ram takviyesi yapmayı düşünüyorum ama fabrika çıkışı durumunda ramdan nekadar alıyo bunu birtürlü öğrenemedim. 4gb gibi bir takviye bana yeter mi ya da fazlamı gelir acaba? yardımcı olursanız sevinirim....
  • Bu bilgisayarın kardeşi DM1 başlığında böyle bir bilgi var. Sanırım işine yarar.

Grafik ; Intel GMA 4500HD (2GB ram ile 797 MB - 3Gb ram ile 1340MB)
  • acaba aynımıdır? en azından şuanda kaç mb onu bilsem bana yetecek... yardımcı olduğun için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: talebs

acaba aynımıdır? en azından şuanda kaç mb onu bilsem bana yetecek... yardımcı olduğun için teşekkürler...

intel GMA4500MHD nin kendine ait 64mb belleği var,sistemde 2GB ram varsa 797mb oluyor,3GB varsa 1340mb oluyor erkan kartı belleği
  • verdiğiniz bilgiler için teşekkürler....
  • arkadaslar az önce dm3 ile ilgili videolara bakıyodum youtube'dan ve enteresan bişey dikkatimi çekti. ürün kanada da satılan versiyonuydu ve amd işlemci, ati ekran, 4 gb ram 320 hdd vardı, en ilginç yanı da yanında gelen harici dvd nin blu-ray okuyabilmesi ve dvd yazmasıydı. ve sanırım 669 dolardı.

sizce neden bize daha düşük özellikli aletleri gönderiyolar ve daha pahalıya?
  • belki bize de iyi fiyata gönderiyorlardır ama burada vergiler artı bindirmelerle malum fiyatlara ulaşıyor
  • just be ye katılıyorum..dm3 un zaten bircok modeli var degisik... senin dedigin en ust performanslı olanı sanırım... Dusunsenize turkcell onu getiriyor.. :) herhalde 3-4 bin arası birseye denk gelirdi.. :)))
  • benim makinada pil kullanım süresi artıyor sizdede oluyormu

• @ -spawn-

yurtdışında çok seçenek varda burda yok malesef,ayrıca o bahsetiğin envy çok güzel ve özellikli bir notebook ,18 saat pil süresini alta takılan (bakınız resim) extra 2.batarya ile sağlıyor

HP Pavilion dm3-1010et İnceleme & Kullananlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 13 Mart 2010; 0:14:58 >
  • Envy 13 'ün fiyatı bunun çok üzerinde.
    Fiyatına göre çok iyi bir cihaz. En alt modelde olsa ayrı ekran kartı olsaydı hatasız olacaktı. GPU kullanımı giderek artıyor. firefox bile gelecek sürümlerinde bazı işlemleri gpu üzerinden yapacak.
  • Bence ayrı grafik kartı olmaması daha iyi.
    çünkü öyle olunca pil ömrü azalıyor ve ısınma sorunları olabiliyor
  • arkadaşlar aynı fiyata dm1 ve dm3 var. sizce hangisini alayım? dm1 +sı daha küçük ve hafif olması sanırım şarjı daha uzun gidiyor. dm3 te işlemci çok az daha iyi ve hard disk 7200 rpm.+ yanında dvd yazıcısıda var. fakat daha ağır.
    aslında beni en çok düşündüren dm1 tüm hd formatlarda hiç takılma yapmıyor. fakat burdan okuduğum kadar dm3 te mkv lerde sorun varmış. halbuki dm3 özellik olarak biraz daha iyi.
    bu arada dm3 şarjı ne kadar gidiyor.
  • Sarj aynı gidiyor hemen hemen dm1 ile.. Bu arada mkv lerde 1080 olsun 720p olsun sorun yok!!! Eski mesajlar bana ait..Sistemdeki hatadan dolayı bende sorun varmıs..Hicbir arkadas zorluk cekmiyor mkv filmlerde... Bence dm3 almalısın mantıga vurrusan..Ama ufaklık hafiflik onmeli diyosan dm1 al... Senin de yazdıgın gibi dedigin artılar az degil!!
    Saygılar
  • dm1 11" ekran mi ? eger oyleyse, 11" ile 13" yaninda tasimak ayni sey bunu hissetmessin bile ama 11" ekrana bakmakla 13" ekrana bakmak arada cok fark var kaldi ki 13" un teknik verileri daha iyiyken ben karsilastiracak durum goremedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRKMKZN

dm1 11" ekran mi ? eger oyleyse, 11" ile 13" yaninda tasimak ayni sey bunu hissetmessin bile ama 11" ekrana bakmakla 13" ekrana bakmak arada cok fark var kaldi ki 13" un teknik verileri daha iyiyken ben karsilastiracak durum goremedim..

500gr yani yarım kilo taşımak çok farkediyor,ebatları hesaba katmıyorum bile,dm1 netbook sınıfı bir bilgisayar,dm3 netbook ile notebook arası bir bilgisayar bu arada ekran kartları ve pil süreleri hemen hemen aynı,ekran büyüklükleri farklı olsada çözünürlük aynı,işlemci farkı olarakta 1mb L2 kaşe farkı var,seçim yapmak kullanım amacı ve tercih meselesi ile ilgili

• dm1 200tl kadar daha ucuza bulunabiliyor.

performans için dm3, taşınabilirlik için dm1 alın derim. uzun süre kullanım için 11.6' ekran çok küçük onuda hesaba katın .
  • Dün elektroworld de dm1'i gördüm ve bayıldım. Gerçekten görüntüsü çok hoşuma gitti. Sonra kulağımı mousepad tuşlarına dayayıp bir iki tıkladım hehe. Gerçekten çok güzelmiş. Samsung nc10 kullandığımdan dolayı ekranı da çok kullanışlı göründü. Pil süreleri de eşit gidiyorsa dm3 de mükemmel tabii. Yanında harici dvd verildiğini unutmamak gerek. Onu da fiyata eklemek lazım bence. Ancak 500gram çok az gibi görünse de alet omzunuzda birkaç km yol gittikten sonra çok farkettiriyor. Bilgisayarlarla uzun yollar yürüdüm ve oradan biliyorum.
    Açıkçası düşününce fiyatlar hemen hemen eşit gibi.
    Biri daha hafif. Daha portatif.
    Diğerinde harici dvd writer var. Ekranı büyük. İşlemcisi daha iyi. Bir de iki ram slotu var.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.