Şimdi Ara

HP Pavilion 15-BC010NT X8M23EA i5-6300HQ 8GB 128GB SSD 1TB 4GB GTX960M 15.6 FreeDos (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
18
Favori
20.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kardeşim HP indirim çekiyle beraber 2780 lira olması eğer 320 lira indirimle ise 3100 liraya satın alacaksınızdır, HP 3200 lira üstü alımlarda 480 lira ödeme yapıyor bilginiz olsun. Yani 3100 liraysa satıcıdan 3200 liraya almayı ya da bu şekilde faturalamasını talep edebilir ve 2720 liraya mal edebilirsiniz. Faturayı öyle gösterip 3100 alırsa karınız artar. Tabi bu dediklerim aradaki miktar sizin için önemliyse geçerli. İyi akşamlar.
  • Ürün 3369tl 100tl indirim çekim var
    480 de HP verecek kayıt yaptırdım
    Bu fiyattan daha düşüğünü bulamadım
    Bu fiyatta n11 de sizin bilginiz varmı daha düşük fiyatlı satan
    Saygılar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok maalesef ben sizin bahsettiğinizi dahi bulamadım, pek kalmadı satışta.
  • cihangirozden2 kullanıcısına yanıt
    Benim bahsettiğim bu ürün
    Saygılar...

    http://m.n11.com/hp-gaming-nb-15-bc015nt-z5a00ea-i5-6300hq-12gb-ddr4-128ssd1tb-P138478601?cid=700102&utm_source=aff_go&utm_campaign=content&utm_medium=cpc&utm_term=63

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12gb ram var hocam bizimkine ekstra, HP nin indirimide devam ediyorsa kesinlikle almanızı öneririm. Çünkü alabileceğiniz fiyata bidaha bulamazsınız bunlar eski model kalana kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihangirozden2

    Arkadaşlar ürünün bi süredir ürünün ülkemizde bulunmayışı nedeniyle konu oldukça durgundu. Şunu söyleyebilirim ki almayı düşünen tereddütte olan arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilirler. Eylül başında aldım 3.5 - 4 aydır kullanıyorum ürün ısınma konusunda oyun oynarken dahi mutlu ediyor sizi. Fanlarını duyabiliyorsunuz ağır çalışırken fakat bu çok sorun edilicek bir problem değil, hatta problem değil aşırı ısınsa problem olurdu. Ürün ekranından, görüntü kalitesinden, çıkardığı sesten, klavyesinden ve geceleri çok iş gören klavye ledlerinden oldukça memnunum. Ayrıca plastik olmasına rağmen kaldığım odadaki 5 kişinin beğenisini rahatlıkla topladı. Tasarımı yüksek not alıyor. Şu anda ürün fiyatı ne durumda tam bilmiyorum ama ben aldığımda indirim çekiyle beraber 2.678 liraya mal olmuştu. HP ürünlerine olan olumsuz bakışı değiştirebilecek bi ürün.İnşallah fikir sahibi olmanıza yardımcı olmuşumdur.

    Cevabınız için saolun hocam. ben geri ödemesiz 2999 liraya satın aldım. 2 güne gelir galiba en geç.



    Windowsu kurduktan sonra neler yapmam lazım hocam. Güncellemeler olsun cool sense olsun. Hiçbir bilgim yok. Tavsiyeleriniz nelerdir? Muhakkak şunu yap bunu kur dediğiniz şeyler..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • HP GAMING NB 15-BC015NT Z5A00EA İ5-6300HQ 12GB DDR4 128SSD+1TB bende ürünü aldım arkadaşlar hayırlısıyla 2790TL ye geldi HP destek hattını arayıp teyit ettirdim bu cihaza 480tl iade ediyorlar.
    Saygılar...

    http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/hp-gaming-nb-15-bc015nt-z5a00ea-i5-6300hq-12gb-ddr4-128ssd1tb-P138478601?cid=700102&utm_source=aff_go&utm_campaign=content&utm_medium=cpc&utm_term=63?cid=700102&utm_source=aff_go&utm_medium=cpc&utm_campaign=content&utm_term=63




  • Umut Furkan kardeşim ilk olarak mutlaka chrome, hp support asistance, coolsense i indirin. Support asistance bilgisayarınızın gerekli bütün driverlarını gösterecek ve yükleyecektir. Win10 kendiside güncelleme buluyor falat HP daha kapsamlı. Sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.
  • Ben üründen bayağı memnunum hocam. Laptop neredeyse hiç ısınmıyor. Bu ay 5 nci taksidini ödedim hala ilk günki gibi çalışıyor. Açmadığı program, oyun yok ve hepsini kaliteli şekilde çalıştırıyor. Ekranıda kasasıda hoş bence. Biraz narin bir kasası var ama bu fiyata bir apple kasası beklemek haksızlık olur HP'ye. Bence tek problemi adaptörü aşırı ısınıyor. Hatta bir kere ısıdan 1 saatliğine devreden çıktı oyun oynarken. Onuda servise göndereceğim muhtemelen benim adaptörde bir problem vardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihangirozden2

    Umut Furkan kardeşim ilk olarak mutlaka chrome, hp support asistance, coolsense i indirin. Support asistance bilgisayarınızın gerekli bütün driverlarını gösterecek ve yükleyecektir. Win10 kendiside güncelleme buluyor falat HP daha kapsamlı. Sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.

    Var hocam ne yazık ki ufak 2 tane.

    Birincisi bulanıklık.. çoğu program ve bildirim bulanık bir şekilde gözüküyor.Win10 kaynaklı bir sorunmuş galiba ama bi türlü çözemedim..

    İkincisi ise mikrofon.Mikrofonlu telefon kulaklığımı taktığım da karşıya sesim gitmiyor(teamspeak ve skype) ancak kulaklığı jaktan çıkardığım da gidiyor.Kulaklığımda sıkıntı yok telefonda kullanıyorum zaten ama işte karşıya sesim gitmiyor nedense.. yardımcı olursanız çok sevinirim cidden :)




  • garantisi bitmis seri numara lazim arkadaslar olan varsa pmden atabilir mi?
  • Kardeşim mikrofonlu kulaklık konusu hakkında bilgim yok fakat mikrofonla alakalı izinler ya da sürücülerle alakalı bir problem olabilir. Bulanık sorunu hakkındaysa ben yaşamadım fakat burada bilgiler var ;https://forum.donanimhaber.com/w10-1607-redstone-tr-nin-en-buyuk-windows-10-rehberi-dev-konu--108566413

    İlk olarak windows en günceli olsun düzelmiyorsa çözüm önerilerini denersin.
  • hp pavilion 15 8 Gb ram 4200U gt740m sistemli notebooku 3 senedir kullanıcısıyım beni yarı yolda bırakmadı ancak malzeme kalitesi cidden kötü bunu göz önüne alın veya avm lerde inceleyin , soğutması eskiye gore iyi ancak notebookun plastiğini zamanla aşırıyor benim kullandığım notebook böyleydi , umarim.yeni kasalarda sorunu cözmüşlerdir.
  • Hdd'si hasar gördüğü için yenisini gönderdiler bana direkt rapor ile. Yalnız yeni gelen laptopda da koyu rengin yoğun olduğu ekranlarda ekran parlaklığı azalıyor. Prizdeyken de oluyor bu. Beyaz ekranda parlaklaşıyor siyahta biraz koyulaşıyor. Türlü ayarları kurcaladım uyarlamalı ekran parlaklığını falan kapattım düzelmedi meret.
  • emreakarcay E kullanıcısına yanıt
    Masaüstü sağ tıktan intel güç ayarları kısmı var, oradan da gücü seçip görüntü güç tasarrufu devre dışık bırakı seçin.
  • eylul_mt E kullanıcısına yanıt
    İntel grafik ayarları var sağ tıkta. Onda da güç seçeneklerinde görüntü güç tasarrufu tasarrufu devre dışı :/ Pille çalışırken seçeneğinde var zaten tasarruf modu. Priz kısmında yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreakarcay -- 27 Aralık 2016; 20:9:30 >
  • emreakarcay E kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz sorunun aynısını yaşayıp ben bu şekilde çözmüştüm. Ayarlarınız fotoğraftaki gibi değil mi?
  • eylul_mt E kullanıcısına yanıt
    Evet işin saçma kısmı bu ayar pille çalışırken geçerli olması gerekmesine rağmen ve de kapalı olmasına rağmen prizli kullanımda böyle olması. Bir de oyun içi ayarı çıkmıyor bende :)
  • emreakarcay E kullanıcısına yanıt
    O zaman en iyisi Hp Support'dan destek almak.
    Benimde disk cızırtılı çalışıyor bir başka modeline sahibim sizde böyle bir sorun var mı?
  • eylul_mt E kullanıcısına yanıt
    Dikkat edince çok hafif bir ses geliyor yakından ama rahatsız edici bir durum yok bende
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.