Şimdi Ara

Hp Pavilion 15-AB215NT Format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar. Bende Başlıkda belirttiğim laptopdan var. Bu laptopla beraber gelen hp yazılımları laptopu çok hantallaştırıyor. Laptopda w10 orjinal şekilde yüklü. Acaba ben buna windows7 yi kursam sonra birgün tekrar bu w10 orjinale dönmek istesem dönebilirmiyim. Birde bu recovery kısmından atılıyormuş format galiba ordan format atsam hp yazılımlarını yüklememe şansım varmı ? Tertemiz gereksiz şeylerden uzak bir format istiyorum çünkü. Teşekkürler



  • blue97 B kullanıcısına yanıt
    Windows 7 dönmenize gerek yok istemediğiniz programları program ekle kaldırda kaldırmanız kafi gelecektir. Yada recover yapmadan keyinizi not alın indirmiş olduğunuz Windows 10 iso ile kurulum usb oluşturun onunla format atıp orijinal keyinizi girin. Çalışmasında bir problem yok ise format işlemi yapacağınız en son işlem olsun.
  • Benim de hp pavilion laptopum var. Fazla gördüğün programları tabii ki kaldır ancak hp support assistant 3d drive guard gibi laptopun sağlıklı çalışmasını sağlayan bence gerekli programlar var. Geriye sadece cyberlinkin 2-3 programı kalıyor onları da istersen kaldırırsın. Kaldı ki ben tek tek driverlarla uğraşmamak için win 8,1'den win 10a yükseltme yapmıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.