Şimdi Ara

HP OMEN KULLANICILARI KLUBÜ&ÜRÜN İNCELEMESİ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
26
Favori
96.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Servise gonderdim bakalim sonuc nolucak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rayzing

    Servise gonderdim bakalim sonuc nolucak

    Hocam sonucu haberdar ederseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar masaüstünde sağ tıklayınca takılma yaşamaya başladım bugün yüklediğim güncellemeden sonra. Aynı sorunla karşılaşan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sokrateslaa kullanıcısına yanıt
    Tamamdir hocam bekliyorum hala vatan araciligiyla gonderince vakit aliyo biraz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selim_1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam o sorunu herkes yasiyor windows kaynakli sanirimhttps://forum.donanimhaber.com/masaustu-donma-sorununa-denenmis-cozum--129607484#129842580?? Bu konudakini deneyebilirsiniz deneme imkanim olmadi benim ise yariyor diyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    Hocam az önce kontrol ettim herhangi bir sorun yok normal çalışıyor yalnız bende ev interneti henüz bulunmadığından windowsun son güncellemesi kurulu olmayabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    Yok hocam vatan dan aldım pc başına geçince bakıp yazayım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık bir ay önce vatandan aldığım bilgisayarın sağ üst kısmından özellikle hdd işlem yaparken ince bir tıkırtı sesi geliyor sanki fan bir yere sürtüyormuş gibi

    Konuya göz gezdirince gördüm başka arkadaşlarda da aynı sorun varmış

    Garantiye yollamak gerekir mi yoksa önemli olmayan bir durum mudur
  • yilmazhh Y kullanıcısına yanıt
    Dikkat etmedim hocam ben fakat benim pc de de karanlıkta ekranın iki yerinde ışık sızması vardı. rahatsız edici düzeyde olmadığı için değişime gerek duymadım çünkü daha öncekinde bariz vardı fakat değişimden gelende rahatsız edici düzeyde olmadığından tekrar yollamadım. sizde de tavsiyem ses rahatsız edici şekilde değilse kullanın çünkü yeni gelecek olanda veya tamirde karşınıza daha önemli sorunlar da çıkabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrygn M kullanıcısına yanıt
    Hocam bende sağ menteşe de kapağı açtığımda elle hissedilebilir bir tıkırtı geliyor.hoparlörlerde parazit cızırtı yapıyor.1 ekimde cihaz elime ulaştı dolayısıyla 14 günlük iade sürem bitmiş. Değişim talep etsem hp yi mi arayacağım yoksa vatan computeri arayacağım.Değişime olumlu bakarlar mı?
  • azizravza A kullanıcısına yanıt
    bence once hp yi arayin.Gayet ilgililer.Sikayetinize gore sizi dogru sekilde yonlendirirler bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz garantiden geldi hdd kafa atma sorunu yogun cizirti sesleri ve pc yi hareket ettirdigimde aniden kapanmasi sikayetleriyle degisim talebi etmistim.Servisten sorun yok denilip geri gonderildi sorunlar ayni sekilde devam ediyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü alalı 5 ay oldu ve sağ taraftan ses geliyordu. Önce bunun fan ile ilgili olduğunu, fan dönerken bir şeye çarptığını düşünüyordum ki sanırsam yanılmışım. Ses, hoparlör cızırtısı. Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar, bilgisi olan birisi yazabilir mi ?
  • Cihazı bende fanda ses ve donma sıkıntısıyla yolladım fan değiştirip göndermişler. Fakat cihazdan gelen faks sesine benzer bi ses halen geliyor bununda anakart cızırtısı olduğunu söyleyip bütün cihazlarda aynı sorunun olduğunu bildirmişler. Ek olarak Hp Support asistan sistem analizini pas geçip önceden bulduğu güncelleştirmeleri bulmuyor. Sizde bu durum nasıl , sizde de cihazdan cızırtı sesleri geliyor mu bilgilendirirseniz sevinirim .
  • garip1mühendis G kullanıcısına yanıt
    Hocam bende problem yok ancak ben 17 inç olan modelini kullanıyorum. Hoparlör de net hdd de sorun yok hareket ettirdiğimde kapanması gibi hiçbir sorunla karşılaşmadım. Acaba sadece 15 inç olanlarda mı problem var. Ya da benim cihazda da yakın zamanda aynı problemler başgöstermeye başlayabilir. Benim ekranda az bi ışık sızması var üst kısımlarda o kadar beni rahatsız edecek düzeyde olmadığından iade ile uğraşmadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • perfectci008 P kullanıcısına yanıt
    Hdd ile işlem yaptığımda ses geliyor o kadar başka rahatsız edici ses yok bende veya ben farketmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,ben bilgisayar almayı düşünüyorum Hp omen 15 ce008nt olan ürün hoşuma gitti burda kullanan arkadaşlardan azda olsa detaylı bilgi alabilirsem çok memnun kalırım o vereceğimiz fiyat değer mi masaüstü toplasak dahamı avantajlı oluruz.Ben yazılım işleriyle uğraşıyorum ondan dolayı laptop almak istiyorum ve bu model gözüme çarptı kullanıcıların azda olsa detaylı yorumlar benim için çok önemli eksileri ve artılarıyla birlikte.
    Birde tam hakim değilim vatan bilgisayarda kdv indirimi oluyormuş sanırım o gece olan indirim,ayriyetten birde iade ile ilgili bi indirim oluyormuş galiba onu anlayamadım o nasıl birşey acaba ?
  • T h r a c i a n kullanıcısına yanıt
    Merhaba memnunmusunuz pcden
  • emregk E kullanıcısına yanıt
    merhaba memnunum dostum haftasonları genelde 8-9 saat oyun oynadıgım oldu herhangi bir ısınma veya kasma görmedim ve tasarımı çok hoş.
  • mrygn M kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni ürün gönderdiler bir haftadan kısa sürdü, malesef gelen yeni üründe çok kötü ışık sızması çıktı onuda geri gönderdim bakalım ne olacak.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.