Şimdi Ara

HP OMEN 15-EN1006NT - RYZEN 7 5800H - RTX 3060 - 16GB RAM - 512GB SSD (18.750 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 HP OMEN 15-EN1006NT - RYZEN 7 5800H - RTX 3060 - 16GB RAM - 512GB SSD (18.750 TL)

Güncelleme: Ne yazık ki sürekli 14-15 bin TL gibi teklifler geliyor. Bugün Ryzen 7 5800H ve RTX 3060'lı, HP Omen kalitesindeki bir cihazı, 2. el dahil olsa 14-15 bin TL'ye alamazsınız. Ben de satmam zaten. İstediğim tutarla, laptop'ımı satıp yerine almak istediğim cihaz arasındaki fiyat makası her geçen gün açılıyor. Aynı cihazı tekrar alabilmek için dahi 8 bin TL fazladan ödemem gerekiyor. Bu koşulları göz önünde bulundurarak laptop'ımı satmaktan vazgeçtim. 5800H işlemci ve RTX 3060 uzun süre işimi görecektir. İlginiz için teşekkürler.

1 Şubat 2022 tarihinde Hepsiburada'daki "HP Store Türkiye" satıcısından aldım.

Çok sağlam ve peformanslı bir laptop. Maksimum grafik gücü 100 Watt'tır.

Kaliteli bir soğutucu üzerinde sürekli monitör, klavye ve mouse takılı olarak kullanıldı. Orijinal Windows 11 yüklü. Hiçbir sorunu yok. Tertemiz, sıfır ayarındadır.

Kutusu, eksiksiz kutu içeriği ve faturasıyla birlikte göndereceğim. Paketlemeyi son derece dikkatli ve korunaklı bir şekilde yaparım ancak öncelikli tercihim Adana içinde elden teslim etmektir.

Fiyat 18.750 TL. Takas kesinlikle düşünmüyorum.

Önemli: Cihazın ekranını yıllardır çalıştığımız ve son derece düzgün iş yapan bir servise değiştirttim. Birebir aynı özelliklerde, HP'nin kullandığı ekranın model no'suna sahip paneli temin ettik (Adana'daki Anatolia Bilişim'den 2.320 TL'ye). 150 TL de onarım ücreti ödedim.

Cihazda çiziği bırakın, parmak izi bile oluşmadı. Ekran tamamen aynı kalitede, bunu ekrana ve renk doğruluğuna önem veren biri olarak gönül rahatlığıyla söylüyorum. Ayrıca orijinalinde olan ışık sızması da kayboldu.

Servis, kapak açılmadığı ve anakarta müdahale edilmediği için ürünün garanti dışı kalmayacağını söylüyor.

HP OMEN 15-EN1006NT - RYZEN 7 5800H - RTX 3060 - 16GB RAM - 512GB SSD (18.750 TL)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Şubat 2024 Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Geçmiş olsun. İnsanlık hali kırılır falan ama 3200TL nedir arkadaş? 27 144 monitör alıyorsun o paraya. Bu zamanda herkes korusun cihazlarını.

• Teşekkür ederim. Çok sevdiğim, beğendiğim bir cihaz. Büyük talihsizlik oldu gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce ki fiyat 14.500 TL idi yanlış hatırlamıyorsam. Ekran 2320 TL'ye mal oldu ama siz tamir edip 18.750 TL'ye çıkardınız fiyatı. Alan kişi önce ki fiyata alıp servisinde orjinal panel taktirsa daha karlı olurdu

• AtiMX4 A kullanıcısına yanıt

Bugünlerde fiyatı sürekli değişmeyen bir şey var mı? HP OMEN 15-EN1006NT - RYZEN 7 5800H - RTX 3060 - 16GB RAM - 512GB SSD (18.750 TL) 

Bu arada 2.320 TL'ye mal olmadı, 150 TL de onarım ücreti ödedim. Bunun tam hikayesi şurada:

HP OMEN 15-EN1006NT - RYZEN 7 5800H - RTX 3060 - 16GB RAM - 512GB SSD (18.750 TL)Kemal Ersintwitter
    “Ne olduğunu anlatayım da hem biraz gülün hem de benzer durumlara karşı hazırlıklı olun... HP'ye ödemeyi yaptım. Ertesi gün bana cihazı servise gönderebilmem için bir kod ilettiler. Laptop'ı kargoya vermeden önce dosyalarımı yedekleyip devam eden işlerimi toparlayayım dedim...”
    https://twitter.com/kemal_ersin/status/1552237829740281856?t=82xrChqrgS3FN3nC-v9BbQ&s=19

Özetle BDH'a göndermediğim için şu an çok mutluyum. Hem uzun süre beklemekten hem de "BDH'ta laptop'ımın başına ne gelecek" diye tedirgin olmaktan kurtuldum. Bunu daha önce "HP Omen" marka masaüstü bilgisayarı 3 kez BDH'a gidip ekran kartını değistirdiklerini iddia etmelerine rağmen her seferinde aynı arızayla dönen, bu süreçte BDH'ın Allaha emanet kargolaması nedeniyle cihazın yepyeni kutusu paramparça hale gelen ve BDH yüzünden 2 ay bilgisayarsız kalan biri olarak söylüyorum.

Ayrıca her aşamada şeffaf olmaya çalışıyorum. Dürüstçe söylemem gerekirse cihazın ekranı şu an eskisinden bile iyi durumda çünkü daha önce IPS ekranlarda laptop üreticileri tarafından normalleştirilen "backlight bleeding" ve "IPS glow" durumu varken orijinal ekran değişimi yapıldıktan sonra simsiyah bir ekrana kavuştum.

Son olarak; cihazın en ucuz sıfır fiyatıyla benim istediğim tutar arasında yaklaşık 8.000 TL fark var. 2.500 TL fazladan masraf yaptığım ve alacak kişiyi servis belirsizliğinden kurtardığım hesaba katılırsa insaflı davrandığımı düşünüyorum. Umarım mevcut ekonomik koşullarda (özellikle sattığım cihazın yerine RTX 3060'lı başka bir laptop koymak için 6 ay öncesine göre çok daha fazlasını harcamam gerektiğini de hesaba katarak) fiyat ayarlamalarımın normal olduğu konusunda bana katılırsınız.

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monoblaine -- 28 Temmuz 2022; 10:44:22 >

• Bir önceki mesajıma şunu da ekleyeyim:

Cihaz ekranı değiştirilirken servisteydim. Firma olarak yıllardır çalıştığımız uzman bir arkadaşa yaptırdım. "Aman çizilmesin", "Aman düzgün yerleşsin" diye adamın başına ekşidim; başkası olsaydı sinirlenirdi belki ama beni bildiği için bir şey demedi, aksine çok titiz çalıştı. BDH'a hiç güvenim kalmadı. Ekran kenarlardan tam sıfırlanmamış gelse ya da kasada çizik olsa uğraş, dur. Alacak kişiyi bu dertten de kurtardığımı düşünüyorum.

"Sıfır ayarında" diye satılan laptop'ların tuşlarında, touchpad'inde yağ, ter izi falan olur ya... Benim laptop'ım öyle değil işte, kutusundan çıktığı andaki gibi tertemiz duruyor. Çünkü ilk andan itibaren harici klavye ve fareyle kullandım.

Çok kaliteli bir ekran değişimi olduğunu düşünüyorum. Değişim fiyatını da açık açık yazdım. Işık sızması gibi sorunların kalmaması da artısı. Samimi bir şekilde söylemem gerekirse tabii ki önce kendi ekonomimi düşünmek durumundayım. İstediğim fiyattan satılmazsa seve seve kullanmaya devam ederim çünkü Ryzen 7 5800H ve RTX 3060 daha uzun süre işimi görür. Yeni nesil işlemcili laptop'ların fiyatının 30-35 bin TL'den başladığı bir piyasada belirlediğim fiyatın adil olduğunu düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.